214

Анонимен

преди 4 години

"МАСКАТА Е ДА ПРЕДПАЗИШ ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ АКО СИ ЗАРАЗЕН И НЕ ЗНАЕШ"А ако няма хора около мен, защо трябва да нося маска?

213

Анонимен

преди 4 години

До Ананиев 236Теб интересуват ли те другите или само собственото ти дърташко съществуване?

212

Лекар в Испания

преди 4 години

Дисциплинираните и умните нации се справят всяка по свой начин и то добре! Разхайтените ,южняшки народи непрекъснато се вайкат,оплакват,спорят и нарушават правила,дори когато е видно,както е случаят в България,че идеите на Антивирусния щаб дават отлични резултати?!Май не разбрахте,че в света върлува чума и на вас морето ви е до колене,щото заразените са колкото една трета от умрелите за един ден в Испания и италия?!Носете маски навсякъде когато сте на улицата и не философствайте ненужно!

211

Помни генерале

преди 4 години

Гьобелс се самоубива на следващия ден след Хитлер. Преди това обаче му се налага да убие жена си и да отрови шестте си деца.

210

Анонимен

преди 4 години

Годжи нарочно ли ги вкара прокажените за да ги Броиш ли. Нали ти и ония от заразната викахте пред Мисирките че нема КуРана. Защо не затворихте границите и не спряхте полетите бе Тарикат. Нарочно ни вкарахте прокажени за да делнете 800 милиона гейски евро ли. Знаеш ли за предателство на народ и родина какво се полага. Прочети си Устава.

209

Анонимен

преди 4 години

Виждам че попаднах на точното място с много специалисти, та да попитам.След като вирусът попадне по капков път в/у някаква повърхност, може ли да се закрепи върху прахова частица?Прах има навсякъде. Ако е така, климатиците и вентилаторите са убийци.

208

митрофан

преди 4 години

Какъв е проблема да носиш маска.Жените ги разбирам-разваля им фасона.Мъжете май станаха по-големи кокони от жените.Аз по цял ден съм на работа с маска и ръкавици.Не е от приятните усещания.Работим в пряк досек с клиенти.Не пускаме в обекта хора без маски.Ако са без ръкавици им забраняваме да пипат каквото и да било,освен при плащане карти или пари.Трябва да се пазим взаимно.Сега не е момента за претенции.

207

Питащ

преди 4 години

Кой е този с оскубените вежди , който стои постоянно като фон зад ген, проф, д-р Мутафчийски, на снимката вляво? Какъв специалист е той?

206

Анонимен

преди 4 години

ТОЗИ ГЕНЕРАЛ Е С ГОЛЯМО ЕГО. МАСКАТА Е ДА ПРЕДПАЗИШ ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ АКО СИ ЗАРАЗЕН И НЕ ЗНАЕШ , И ДА ЗАПАЗИШ СЕБЕ СИ. С ПОСТОЯННИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ РАЗКОЛЕБАВА ХОРАТА ДА ПРЕДПРИЕМАТ МЕРКИ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ.КОГА С ЛИЧЕН ПРИМЕР ЩЕ ГО ВИДИМ С МАСКА. ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ БОЙКО ТРЯБВАШЕ ДА ВПРЕГНЕ ХИЛЯДИТЕ ШИВАШКИ ЦЕХОВЕ ДА ШИЯТ С ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА.ДА СЪЗДАДЕ РЕД И НАЧИН НА ПОЛУЧАВАНЕ. ПРОСПА ЕДИН МЕСЕЦ. ОТ НЕГО САМО ЕДНО ХВАЛЕНЕ

205

до 234

преди 4 години

И от какъв зор?Вируса умира до 24 часа без гостоприоемник. А в зависимост от повърхността - и много по-бързо.Пазете се от хората (социална изолация!) и не психясвайте излишно.

204

съветник

преди 4 години

Имаме стабилност на фактора на еспоненцилано увеличение на виросоноситлеите.Около 1.2 е този фактор.Това не е приятно, но не е и трагично.Ще чакаме топлото време за да минем между капките.ПС. Мислете за охлабване на мерките най-съка от началото на Май

203

до 211

преди 4 години

от маскатаДезинфекцирайте задължително маската която се купили. Аз действам так: в микровълновата на 800 за 10 мин, после пране със *** (измил съм си ръцете със *** преди това), сушене. След това гладене с гореща ютия 2-3 мин. Който не може да носи да не ходи по обществени места. Пък в магазина се носи маска само 5-6 мин. Не се мотайте в магазина.Да мият пода, но с дезифектант е ок.

202

Тодор

преди 4 години

"Нашите мерки не се знае дали са правилни, но щом ги следват и другите, това ни дава кураж да си остояваме позицията"Ще падна

201

wtf

преди 4 години

До gf hf mf :>Интересно е, как всички забравиха за скандала между Huawei и САЩНа много места в нета писаха, че в Италия няма хора със съборен имунитет които ползват Huawei. Предполагам, че САЩ изостанаха с технолгиите за 5G, или по- вероятно искат да ги монополизират. Няколко месеца след скандала се "появи" коронавирус който е просто СПИН предаващ се по въдушно капков път и икономиката на Китай се срути. Прав си, много вероятно е чипа да е в смартфона.

200

нЕкой си

преди 4 години

В Австрия са задъльителни от утре, но само в затворени помещения и особено в магазините. НО с една мааалка разлика - маските са осигурени от държавата и ще се раздават в големите магазини на входа, на място......Шапкарите в БГ сьвсем ще объркат нещата....То и без това става полицейска дьржава, и то с доста бързи темпове.....

199

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 231Ей, ***, то понеже цяла България пазарува от твойта аптека , ела в нашата да си купиш, може, ама на 9-ти май!

198

Х

преди 4 години

До ха-ха-хаЗадължават със спорните за носене маски както и глоби от 5000 лв, а не осигуряват защитни маски за обикновените хора. Маски не са осигурени дори за всички медици във всички здравни заведения? ..

197

Анонимен

преди 4 години

Гледах днес старшината по телевизора. Развяваше един бял *** и се хвалеше, че го купил за три лева... После си избърса очилата с него... В оптиките кърпичките за очила ги дават безплатно. За какво беше всичко това? Да разберем, че бил имал в джоба 3 излишни лева?

196

Анонимен

преди 4 години

Искам да ви кажа,че поне от десет години не съм се разболявал от грип. Една от причините е, че ходя пеша на работа- хем кардио упражнение, хем нямам близък контакт с много хора. Въпросът ми е- сега могат ли да ме глобят на път за работа с обвинение, че се разхождам?

195

Анонимен

преди 4 години

Социалистите са вредни за обществото.Гледаме какви санасъскани без нито едно разумно решение.Но народа се отърсва прогресивно от тази отровна плесен.