82

Анонимен

преди 4 години

Журналистите в студията и те ли ? Особено ако имат гости ха сега де

81

Българин

преди 4 години

На личния му профил на Бойко Борисов,във Facebook- спокойно може да му задавате въпросите които ви интересуват ,няма от какво да се страхувате!Защото е" време разделно "

80

Анонимен

преди 4 години

ПОСЛЕДНИЯ МАНДАТ ОТНОВО КАРЪК. ЦЯЛ ЖИВОТ ТАКА.

79

Анонимен

преди 4 години

Тиквун, колко заем взимаш?Каква е лихвата?Кой ще плаща?Заплатите остават ли Судански?

78

ОЦЕтОЛА от БАНКиА

преди 4 години

Близнашки,Семерджиев,Бойко успеха,успеха беВрътнаха ни преход от червен марксизъм към червен марксизъм вероятно оценен от майката на Бойко по традиция с отличен а баща му от БКП се скъсва от завист че е по примерен последовател на школата по марксизъм и ленинизъм в г.Банкя от негоЧелният опит на ЩАЗИ е най-късно още от 8 ноември 1989Много месеци след това Семерджиев без изобщо да иска да унищожава досиета направи опозиция на хапчетаОЦЕтОЛА ЧЕРВЕНОТО другари,и БСП и ЦСКАУРА

77

До 67

преди 4 години

Ама,БАШ така си Е! След три месеца,като(ако)приключи тоя Филм на ужасите,бъди сигурен,че повече от половината от хората ще бъдат на Социална Кухня!А Изборът на оцелелите работодатели ще бъде Неограничен!

76

melez

преди 4 години

pomagayte na mirzelivi,mafioti i uj patrioti.....rabotliviya-prostiya nama vrizki,ne znae da liji- da si moli na gospoda za sijalenie tova e istinata .....

75

Анонимен

преди 4 години

За нас-800млн,за гърците-5 млрд.помощ от евросъюза.Що така,бе Бойче,нали сме ужким преятели?

74

Българин

преди 4 години

Това колко е от глобата 5000лв.за неносене на маски?Бе Бойко?

73

Анонимен

преди 4 години

Аз направих вече своя избор той не е парламентарно представен днес окончателно го реших

72

?

преди 4 години

Ако бяха БСП/БКП на власт, щяха да убият минимум 50% от българите.Господ си знае работата и няма как да им даде власта, за да си изпълнят мечтата за геноцид над единствения народ с духовен път.Всяка власт е от Бога, всичко става с негово допущение. Злобейте комунисти, злобейте до инфаркта или COVID-а!

71

Анонимен

преди 4 години

На снимката типичен брадясал айдук.

70

Анонимен

преди 4 години

За тия бизнеси разбрахме, но какво остава за другите които са много повече или ГЕРБ се правят че не ги виждат тия маргинали. Бизнесите са внесли 500 милиона във фонд безработица и прибира сега 4-5 милиарда, а за останалите нищо ли като и те са плащали данъци.

69

Анонимен

преди 4 години

Само че по мои виждания се съкращава дирекно в най засегнатите браншове може би 90% са така

68

Работодател

преди 4 години

Малко по-подробно да развия тезата за трите месеца задържане на освобождаванетоМоже да се счита, че е един вид лотария. Има два изхода. До три месеца или излизам от ямата и пчеличките започват да бръмчат за мен или пак си ги пращам на борсата, но поне съм честен, че съм опитал.Какво печеля аз? Не си губя работната сила и си давам шанс за рестарт. 40-те % ще имат да ги отработват, защото са наясно, че аз не ги печатя.Какво печелят работниците? Шанс да си върнат рутината. Не е малко.

67

Пешо

преди 4 години

Тиквата е рекламното лице на Жилет - самобръсначки и ножчета ... и ловецът на бисери и простотии !

66

?

преди 4 години

До КотаракътВчизмиОбединете се около президента и в Сибир. Аре, приятно!

65

Анонимен

преди 4 години

Дано те застигне политическия бумеранга дето го хвърляш мистъ премиер защото няма солидарност само частния сектор поема тежеста и по точно служителите му депутати министри и кметове и общинска и областна администрация са осигурени .и онея мишки от БСП и тях да ги помете.. пък и другите дюмбели също

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54Незаменими хора и незаменими работодатели няма аз роби не държа, свободни са да избират къде да ходят светът е широк. Когато плащам данъци плащам ли само 40% от данъка или плащам целият данък ? Там има си Бюро по труда има си синдикати,такива неща като 60/40 в моите договори няма.

63

Анонимен

преди 4 години

До До54Ами не баш. Оцелелите работодатели ще са стиснати. Наемането на персонал ще продължи с месеци. Ще кандидатстват най-негодните. Годните и сега се преориентират към по-добри места и си правят предварителни договорки. Чакат само да ги изгони шефът, за да могат да се запишат на борсата. След това, със сигурност, ще отидат при друг.60/40 си е ОК. Просто трябва да обясниш на персонала си, че има да си отработва тези 40 и ти в момента му даваш безлихвен кредит, за да си му върви стаж.