9

Анонимен

преди 4 години

До Вести от МагаданНе бе,има китайско-английска група,която работи върху коронавируса,има и немско-китайска група,която работи за ваксина срещу коронавируса и т.н.

8

Анонимен

преди 4 години

Китайските учени този материал заедно с вируса да си го заврат знаят къде.

7

Анонимен

преди 4 години

Още едно доказателство, че китайците са го пуснали. Сега ще ни изваждат едно по едно чудесата на науката си, тяхната мамицамръсна!

6

м...да

преди 4 години

Браво. Ама СЗО май не иска и да чуе. Важно е да има ваксина разбира се,след като умре ненужния мат'риал,( те не бързат) тази ваксина да е скъпа и да се произвежда от определени компании. И да се започне масово ваксиниране

5

Анонимен

преди 4 години

След урока с нефтените петна и създадените изкуствено бактерии и последвалите проблемите с тези бактерии, не мисля,че ще е добре да повторим грешките,това е като филма на Доньо Донев "Тримата ***",това е също като проблемите с внесените европейски животни в Австралия,които скапаха местната фауна.

4

не

преди 4 години

Хора,в Англия(а и не само там) могат да разработват живи организми чрез компютър,така направиха живи бактерии,които да изяждат нефтените петна в океана след разлива,а след това започнаха проблемите със самата бактерия,щото тя няма как да изчезне,а започва да вреди,изобретиха и живи комари чрез компютър и ги пуснаха в СибирСлед урока с нефтените петна и създадените изкуствено бактерии и проблемите с тях,не мисля,че ще едобре да повторим грешките,това е като филма на Доньо Донев "Тримата ***"

3

Вести от Магадан

преди 4 години

Котайските учени и те като магаданските учени...

2

Патриот

преди 4 години

До Започна се666

1

Започна се

преди 4 години

Наноматериал значи.Хайде сега на всички да го инжектираме,защото иначе коронка.