250

Филмите

преди 4 години

Сме ги гледали правите повторение.След тия простотии какво ви чака идея си нямате.Ще ви простят тия които са с вас подведените.Останалите са много.

249

Анонимен

преди 4 години

Пенсионерите немат пари лекарства да си купят, ако не са децата им, а не да плащат глоби.

248

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам целокупното бг племе, КОЙ избра тези едЕоте които сега плюете???КОЙ, бе, шушумиги прости??Вие какво очаквате, да избирате *** а те да правят умни неща ли??Да гласувате за селяни само щото ви говорели "по народно му" и после да сте добре??Е НЯМА как да стане.И това е само началото!!Такъв чепат ви чака че ще ви се иска да не сте се раждали.

247

До 262

преди 4 години

А бедният роб търпи и ниебез срам, без укор, броиме време,откак е в хомот нашата шия,откак окови влачи народа,броим и с вяра в туй скотско племечакаме и ний ред за свобода.Хр. БотевЕлегия

246

Варна

преди 4 години

До Анонимен 256Как да стане номера, те така ли или иначе си ги взимат от нас! Има хиляда начина държавата да ти вземе парите, не че имаш много, но ще ти ги вземе. Много сме далече от социално общество, за пример ще дам повечето западни държави, които са си социализъм по техния си критерии, не по съветския....

245

Да

преди 4 години

Не искам да стоя вкъщи!!!

244

До 244

преди 4 години

Робство е грешно и смешно изказване.Точната дума е владичество!!!Както знаеш роб означава човек окован с вериги,без право да притежава къща,земеделска земя и животни.Така че България никога не е била под робство.Нито под византийско,нито под турско,нито под руско:)

243

Арести ли?

преди 4 години

Арести?? Арести???Ами ако ви се изкашлям???!!!

242

Батко Асен

преди 4 години

Г-жо Фандъкова,утре като тръгна към Фантастико,ако полицията ми поиска лк и като съм от село, нямам адрес в столицата..да не ме върнат на село.Не ща!

241

Анонимен

преди 4 години

Имаше някакви закони преди Пандемията. Вече ги забравихме, бяха много смешни и нелепи. Някакви свободи и права бяха, вече не си спомняме. Сега сме по-добре, има ред, има генерали. Живели сме в лъжа 30 години и 30 години ни лъгаха за някакви евроценности. Тези ценности бяха една пирамида като Националната лотария. Днес живеем в реалността и без илюзиите на хазарта.

240

предложение

преди 4 години

Искам глобата за разходка по парковете да бъде ПЕТ МИЛИОНА ЛЕВА!Само така гражданите на Народна Република България ще се стреснат, уплашат, очароват и възхитят от "мъдрото" управление на другарката Парцалкова@

239

Анонимен

преди 4 години

Това е твърде крайна мярка. При наличието на толкова много полиция може да се осигури спазването на правила в парковете - дистанция, не повече от двама души и т.н. Експертите от СЗО препоръчаха разходките навън, защото повишават имунитета. Но е много по-лесно, вместо да впрегне огромния апарат, за който всички плащаме, кметицата просто да принуди гражданите да го отнесат. Карантината сама по себе си не е достатъчна, дезинфекция на улиците кога? Или няма нужда, щото е по-лесно да ни запрете?

238

Анонимен

преди 4 години

И на голия и босия какво ще му вземете? Сменете тактиката, обявете арести. По ще е успешно. Ааааа, няма арести... друго е да почне пазарлък с органите на реда. Като сложите глоба 5000 да не си повярвахте, че ще се съберат тея пари. И за тях има давност.

237

Варна

преди 4 години

До Анонимен 245От къде да знаят? Те са си рибки! И аз съм се мислил за голяма работа на времето, но поумнях. Имай предвид че аз съм бил от подрастващите през 90-те и съм подготвен за екстремни ситуации.Сега е различно, гледат ги като писънце и се напушват яката, да не говорим че напушването им е за да се отпуснат....от други симуланти.

236

Анонимен

преди 4 години

Абе няма ли някой да спре тези бвзумия???Няма ли закони в тази държава???Няма ли омбудсман???Обърнете се към омбудсмана, към Конституционния Съд! Логиката на глобите е да бъдат събирани реално, а не да плашат простолюдието!Никой няма налични ПЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА които да извади изпод юргана! Изключвам другарката Фандъкова!

235

Анонимен

преди 4 години

Да живее извънредното положение.

234

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Добре де знам,че аборигените са в Австралия,ама иначе ако им кажа,че става въпрос за далитите,тоест тия от кастата на недокосваемите ще ме изкарат расист. "Абориген" все още не е включено от либерастите в речника на неполиткоректните думи.

233

Анонимен

преди 4 години

Данче, ние масово не сме като вас. Не вадиме пет бона на ден!!! Тая сума е лудост. Да не ти говоря, че всеки полицай ще почне да рекетира всичко живо излязло на улицата! Айде извикайте някой с акъла си, да ви каже какво да правите!

232

До 247

преди 4 години

Има една народна поговорка:Който търси - намира!!!!!!!ДАНО корона вируса да те намери колкото може по скоро!!!!!!!!

231

Модерното

преди 4 години

Ще ме разплачетеВ Модерно предградие ромите са господари?Живеят незаконни постройки по времена криза се придвижват на групи по 7-10 човека, а жандармерията ги охранява?Как ще ги накарате да платят актове?Знаете ли как ги късат, защото с Боко сте им смешни и жалки!!!!20 години ги обгрижване и мачкате българите???Стойте си в къщи и не си мислете, че сте направила нещо за хората.