10

Анонимен

преди 4 години

В това мътно време много мътни пари ще се откраднат

9

До 4

преди 4 години

Защо ти е маска? Президента Радев не носи маска на Шипка и се здрависва с хората. Ние вярваме на президента, не на Фандъкова.

8

До 4

преди 4 години

До въпросМомичето в ляво ми е приятелка и НЕ е подчинена, а е доброволка от БЧК. Те са на доброволен принцип да помагат на възрастни хора. Постоянно имат акцции за раздаване на храна, помощ на хора в трудно положение и т.н., а кметицата си прави ПР.А за маските - защо ли и в САЩ при липса на тестове няма знаменитост неизследвана, особено ония от НБА.

7

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова, кога ще наредиш да се дезинфекцират и измият улиците. Очи ли нямаш да видиш, че цяла София е потънала в пепел и мръсотия. Писна ми да го повтарям това. Срамота.

6

Анонимен

преди 4 години

От коя аптека си купихте тази маска, г-жо Фандъкова?

5

House M.D.

преди 4 години

Не знаех, че другарката Фандъкова си е сменила пола...

4

До 2

преди 4 години

Колко последни станах че им загубих бройката? А Бойко и него все ще го събаряме всеки момент от 10 години насам

3

въпрос

преди 4 години

от къде мога да Придобия Маска Като на Фандъкова, т.е. маска с Нано-фитър, дето пази от вируси? второ, защо само Фандъкова е с такава маска, а не и подчинената й в ляво на снимката?! или живота на едни е по-важен от живота на други!

2

Анонимен

преди 4 години

Браво на Фандъкова, червения отряд нека си мучи

1

о, да ..!

преди 4 години

Напълно я разбирам!Тя като Госпожа която е завършила руска филология и е запозната с творчеството на Тургенев, явно е запозната и с дейността на Баронеса Юлия Вревска (1838-1878).Браво на нея, но ...баронеса Вревская никога не е било близка до властимащите, а това е значение ..тя винаги е била до Народа, до тези които страдат ...Разликата е жестока ..!