19

Хихи

преди 4 години

Тук има една особа, която вярвала на Ким Чен Ун. Ако не е майтап, тоя бие всички рекорди. Имаше период когато половината свят вярваше на мръснизма-лайнинизма. Оказа се, че всичко е било една голяма лъжа. Ами който вярва на измамници, какво да го правиш? Той е от тия, дето си хвърлят парите от балкона и после здравата гладуват. Хаха.

18

Анонимен

преди 4 години

До 14Всяко *** може да забремени жена. Не е до мъжество, да можеш да мяташ сменна течност, а да си качествен човек и да отгледаш децата, както трябва. Иначе, всеки загорял нерез излиза качествен и стабилен мъж ...Светът просто няма нужда от такива.

17

въпрос

преди 4 години

абе верно, къде изчезна "независимата"?! от доста време не се чува нищо за нея.

16

каскет

преди 4 години

другарките "загрижена" импексова и "независимата" няма ли да кажат нещо по въпроса?!лошо стана с тоя вирус, провалиха се толко много "спонтанни" протести......

15

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

В етап на настъпваща финансова криза сме.Трябва да се закрият не работещи държавни институции,тъй наречените чиновници михлюзи.На първо място се сещам за Президентската институция.Раздаването на грамоти и медали,могат да почакат за на по късен етап.Нали това е основната работа на авиаторджията Президент.На Деса сега рокли не и трябват, в карантина сме.И така , шута на останалите чиноници от Дондуков 2.

14

Анонимен

преди 4 години

В подиграваната и разкъсвана Македония дават 2! минимални заплати на хората, а тук си раздават кредити на техни хора, за останалите 10 дни отсрочка на тока!

13

Анонимен

преди 4 години

Тоя не става за нищо. Вярваме само на президента Радев и на Ким чен Ун

12

ало_o_o ..!

преди 4 години

Господин Дончев, вкарайте ергенския данък в действие.Такива като теб, с големи доходи поне ще внасят пари в хазната.Няма страшно, като не си в състояние да правиш деца, то другите могат да вършат мъжката част.Няма страшно.И нека лелката най-после да спре и да ръси простотии; тя че е просто, то нас ни е ясно, но да вземе и да спира с тези *** изявления. Интересно от къде взе тази проста бабичка? Виж Макрон с каква умна и интелигентна бабичка се заима ..!

11

Анонимен

преди 4 години

При нас с ГЕРБокопачи на власт има 10 пъти по тежки санкции от много по-засегнати държави, но в пъти по малки облекчения и социални помощи, дори от Македония, пардон Северна Македония!

10

Анонимен

преди 4 години

Искаме комунизъм и Москвичи

9

Анонимен

преди 4 години

ЦЕНАТА ЗАВИСИ ОТ КАДЪРНОСТТА

8

оф

преди 4 години

Този уж беше голям майстор на всичко, поради което беше учтиво поканен в София от Бойко да помага на Държавата.Той се оказа, че е толкова некадърен, ама в абсолютно всичко!Той така е не врътна едно добро *** на своята изгора, че тя милата по цял ден лее простотии на тема етнос и малцинства. Крайно неприятна стара бабичка.Та от този нищо не става, ама нищо!Дрънка ги едни, колко да бъде там сред хората.Пълен некъдърник.

7

Анонимен

преди 4 години

Още сега се махай. Все ще се намери чартърни за такива "умници".

6

ооо

преди 4 години

Тези пари са за Шиши и Киро Гела !

5

Анонимен

преди 4 години

Тоя защо гледа като ударен с чук по главата? Всичките гербери са така май !

4

Анонимен

преди 4 години

Стига сте лъгали с тези помощи. Защо 60%, ами нали като ги съкратят отиват но борсата и пак 60%. Работодателя, като плати осигуровки и данъци, стават по-малко от това. Безхливени заеми, дълг за бъдещ период. Умите калинки калкулират бъдещ ефект като ползи. 2.5 млрд. лева очакван ефект - кредити за бизнеса и граждани при 700 млн. лв. предоставени от правителството. Правителството ще отдели 500 млн. лв. за мерки за предотвратяване на разпространението и за лечение - включват се разходи за заплати.

3

До 1

преди 4 години

Май да, ама рабфак като Цецка Цачева и то по-конкретно "дървена философия".

2

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно прав е вицепремиерът.Стига сме пълнили гушите на китайците.Много от производствата могат да бъдат и в България.Имаме достатъчно добри условия.

1

Анонимен

преди 4 години

Този не беше ли завършил философия?!