41

Анонимен

преди 4 години

Икономиката нямало да издържи...Ква икономика в Бг бе!? ахахахха

40

Анонимен

преди 4 години

Между другото за решилите да си останат вкъщи озонаторите са нелош вариант

39

Анонимен

преди 4 години

Колко пъти на ден тестват Бокото и "Маршалчето"? Вчера Бокото се закашля и веднага ни успоки, че днешния тест му е отрицателен. Иначе за народа тест има само на умирачка. Човекът от Банско е тестван едва ден преди да почине. За него няма. той не е герпаджи Боко.

38

Анонимен

преди 4 години

Генералчето клоун казва това, което му нареди шефът му Мутрата.Длъжността му е повече от излишна, както и тлъстта заплата, която му плащеме ние данъкоплатците.Защото той не произвежда нищо - само празни приказки и погребални физиономии ...

37

Анонимен

преди 4 години

Сега всички катастрофи ще ги пишат на вируса.

36

Анонимен

преди 4 години

Абе генерал си какъв си, не знам, как установявате причината за смъртта бе аутопсия,или викаш няма смисъл, и го пишете всичко на сметката на "вируса".

35

Анонимен

преди 4 години

До БерлинСигурно планината е виновна,друга причина няма.

34

Народен Съд

преди 4 години

Като знам че в БГ за пари,рейтинг и статистика на всичко са готови тия горе - не вярвам и на една дума!

33

Берлин

преди 4 години

В Германия е разрешено да се разхождаш сам или с членовете на семейството, но и тук се злоупотребява. Вчера масово бяха отишли на излет в планината. Не знам, но бройките не намаляват, а се увеличават. Сигурно се заразяват на работа, в метрото или по магазините. Общо взето коркапан.

32

Анонимен

преди 4 години

Когато нямаш качества, интелект и образование, когато имаш дефект по рождение да си хвалипръцко, който се прави на смелчага и Майстор всичко мога и знам, да нямаш приятели а само слуги на които все повече не вярваш, да си болестно алчен за пари и да грабиш нерода си с милиярди, да усещаш всеобща омраза и погнуса от поне 6 милиона българи, какво му остава? Да използва всякакъв повод за Извънредни и Военни положения, временно да се успокоиш, че "враговете" са под контрол, да се мушиш като плъх с огромни охрани и да подскачаш при всеки шум, да не бръмне некой куршум и да смени царството наше с Не

31

Бау

преди 4 години

До 30Едното е "разходка" другото е "пътуване" едва ли за удоволствие ... Още питай.. даже се обади на 112 да питаш...

30

Анонимен

преди 4 години

За разходка сам в парка- задържане и глоба 5000лв.За пътуване в градски,или междуградските автобуси с още 50 човека в тях е в правилата за карантина и си изряден гражданин !!!?Някой от защитниците на извънредното законодателство да ми обясни това,защото аз не мога да си го обясня? Моля.

29

Анонимен

преди 4 години

Зависи с какъв тест сте го тествали, бързите тестове дават точност 30%, а другите 70%.

28

Анонимен

преди 4 години

Днес споменаваме черната дата 29 март 1944г., когато София е бомбардирана от британските и американските ВВС.Когато предлагат на Чърчил да спре, той отговаря: "След като лекарството е свършило толкова добра работа, нека да продължат да получават допълнителни дози от него.

27

Киро

преди 4 години

До анонимния под мен, в Италия смъртността не се е променила значително, значи умрелите, или поне много голяма част от тях, щяха да си умрат и без този вирус. Което значи, че смъртта дирейтно породена от вируса не е тази, която ни представят. Буквално повечето тежки случаи, са на хоспитализирани хора, в тежко състояние, които болестта е хванала в болницата и вероятно е допринесла за ускоряване на процеса, но не е причината за смъртта, а само фактор.

26

Анонимен

преди 4 години

Не бойте се чада божии, повече от 7 милиарда още не са се заразили, значи вирусът не е чак толкова заразен, колкото човешката простотия и паника.

25

Анонимен

преди 4 години

Чисто математически хич не се справят добре.При 18 болни пациенти под медицински грижи, не смятаме тези под наблюдение с леки симптоми 8 починали.Това прави 44,4% смъртност.

24

Анонимен

преди 4 години

До БауТрябва да се сравняват, защото в Италия вече не се знае кой от какво е умрял. А за мерките всички сме съгласни с теб.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"80% от заразените го прекарват безсиптомно"Значи, считаш, че ще си в 80-е процента ]:->

22

Кочо

преди 4 години

Тя и жената на 73 беше с положителна проба за ковид, ама имаше и белодробна болест и хипертония, може и друго да е имала, но за тези се знаеше. Първата починала и тя беше със скорошна операция на сърцето. Мъжа и беше с тежка белодробна болест на 75. Въпроса не дали са имали вируса, а дали вируса е главния виновник или просто един от виновниците.