25

Поручик Ржевски

преди 4 години

74 годишна жена с хронична белодробна болест.Понеже коронавируса е много модерен, писаха го тоя случай на неговата сметка. А истинската причина е въпросната болест. Ако беше дошъл друг вирус при тази женица, резултата ще е същия. ТАКА ЧЕ МОЛИМ ДА ПРЕСТАНЕМ С КОЛЕКТИВНОТО НИ САМОУБИЙСТВО ЗАРАДИ ПОРЕДНАТА НАСТИНКА.

24

Анонимен

преди 4 години

Тъъй навлизаме в умирацията.Хора от градове и села, стари и не съвсем.Тези, дето смятаха, че тях няма да ги хване или като ги хване, ще ги пусне, тука ли са?!Още ли смятат да ходят като изоглавени по паркове, гостита, улици и магазини?

23

Анонимен

преди 4 години

Този щаб начело с генерал сякаш е свалил гащите и чака вирусът да заради колкото се може повече хора. Те изобщо не осъзнават, че главната задача е да не допуснат разпространението на вируса в България и вместо това правят разни бакалски сметки как ще се лекуват заразените.

22

Анонимен

преди 4 години

Най-доброто решение е да не се допуска заразата да се внася от чужбина. Ако бяха затворили границите преди повече от месец, както сега са затворени границите на много държави, например Гърция, в България случаите на коронавирус можеше да са много по-малко и всичките да са заразени извън България. Мерките, които се взеха са от сорта да преброим с колко легла в болниците разполагаме, т.е. мерки няма.

21

АнонимеН

преди 4 години

АКО ВИ ПИПНЕ КОРОНА ВИРУС 2019 НЯМА ДА ВИ ХАРЕСА ИЗОБЩО!!!ПИЯ КАСИС ЗАРАДИ ОГРОМНОТО ВИТАМИН С В НЕГО ПИЯ АЛОЕ ПИЯ ПРОПОЛИС ЯМ ЧЕСЪН И ЛУК ПИЯ И БИЛКИ ЕСТЕСТВЕНИ АНТИБИОТИЦИ И ПАК НЕЩО МЕ ДЪРЖИ ОТ СЕДМИЦИ И ОТКАЗВА ДА МЕ ПУСНЕ СМУЧА И ХЕКСОРАЛЕТЕН ДИШАМ ВИЕТНАМСКО ЧУДОАКО СЕ ВЛОША ОСТАНА САМО ЦИТРОСЕПТ ДА СЕ ДОБАВИ И НЯКОЯ ДРУГА БИЛКАНЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМАМ КОРОНА ВИРУС НО АКО ТОВА Е КОРОНА ВИРУС ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ СЯКАШ ГОРИТЕ ОТ ВЪТРЕ!

20

До статистик

преди 4 години

Нищи подобно. Кривата на смъртните случаи си е високо горе. До преди 3-4 дни умираха по 600-700, от вчера и днес са по 900 човека. Спрете с тия криви сметки, скоро не му се вижда краят. Не се самозаблуждавайте излишно.

19

Статистик

преди 4 години

78% от населениято на света е резистентно към Covid -19 .Това е по официални данни от СЗО .Това ще рече ,че успяваме да диагностицираме с вируса само 22% .Останалите просто нямат оплаквания !!Простата математика говори ,че заразените са точно 4.54 пъти повече от офицялните .Това означава също ,че смъртността е точно 4.54 пъти по малка от официалната.Можете да проверите смъртността при двойната бронхо пневмония .По смъртоносна е от Covid -19

18

Анонимен

преди 4 години

Бойко не може да намери сили да въведе реална карантина и ще платим тежка цена заради неговата нерешителност и слабост в такъв момент--------Какво общо има карантината с умирането на един пациент? Нали нямаме недостиг на апаратура? Нали медиците са снабдени с всичко? Защо жената е умряла?

17

Анонимен

преди 4 години

За какво ги събраха онези уж умни глави, големите специалисти, частност Мангъров? Не е ли тяхна работа да отговарят как да протича лечението? Ген. Мутафчийски си отговаря по неговата част и като изключим КПП-та се справя добре.

16

Анонимен

преди 4 години

Бойко не може да намери сили да въведе реална карантина и ще платим тежка цена заради неговата нерешителност и слабост в такъв момент

15

Анонимен

преди 4 години

Ние май ще сме първенци по смъртност. Нали уж нашите разбраха за лекарствата,уж леко грипченце било.

14

Статистик

преди 4 години

Пикът в Италия беше преди 1 седмица .От тогава кривата върви надоло и всеки ден смъртните случаи са по малко от вчерашните .Ако сложим Италия като образец ТО следва че пикът в България ще се случи след 2 седмици и до тогава болните ще са около 1500 при 40-50 жертви.И това е ако се сравняваме с Италия .Оптимистичната прогноза ,е че пик няма да има и на ден ще се разболяват средно по 20 човека .

13

Анонимен

преди 4 години

И повече ще стават при тази пълна липса на мерки за спиране на разпространението на коронавируса. КПП-тата са огнища на зараза. Колко ли хора са заразени там и колко още ще се заразят?

12

Анонимен

преди 4 години

Другарю генерал, вашите лекари изпускат вече шести пациент! На какво прилича това?

11

Анонимен

преди 4 години

Понеже излезе лъжата с човека от Разлог, дето пробата му е отрицателна, набързо умъртвиха една баба. Иначе статистиката не излиза.

10

Анонимен

преди 4 години

Седем починали 11 оздравяли, смъртността е 39% сред приключените случаи.

9

Анонимен

преди 4 години

Българските лекари може да уморят когото си искат за едни 1000 лева отгоре. Кво става, нали ви пляскахме само преди 1 час? Не ви виждам да спасявате?

8

Анонимен

преди 4 години

не взехме никакви мерки да се ограничи движението на хора, само разни молби моля ви стойте си у дома, това не върви никъде, сега тук ще стане по лошо от италия до 7-10 дена

7

Иван

преди 4 години

Настинка както бяха казали :/ Дано не ни достига!

6

Ddt

преди 4 години

До АНАЛИТИКБай ти Пенев имаше един крилат лаф "Правата винаги е била права и никога не е била крива" !! Де го сега да се изцепи пак нещо :)