131

Анонимен

преди 4 години

Китай без това изяде работните места на много европейци. ега ги унищожава с варварските си традиции и храни. Честито, глупци и слепци!

130

Анонимен

преди 4 години

по-добре да забраним Китай....

129

Тонката

преди 4 години

Писахте ми 8 минусчета за курса на Руската Рубла:):):):)Защо?:):):):)Аз ли съм виновен,че един USD е почти 100 Рубли?:):):):)

128

Анонимен

преди 4 години

За по сигурно да вземем да изтрепем всички животни, че може и без търговия да ни заразят!!!

127

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛЮСПЕНИЦИ ЗАРАЗИХА СВЕТА.

126

анонимен

преди 4 години

Тонка...пуснаха ти фитилите и ти гледат сеира -:) нямаш спирка "братче"!така се "работи"! -:))))))))

125

Тонката

преди 4 години

Ти пишеш против Китайците,то плюе по Българите:):):):)Що е то?:):):):)

124

Тонката

преди 4 години

Това на снимката печено с ориз сигурно е гурме в Китай:):):):)

123

Анонимен

преди 4 години

Китайците през по-голямата част от историята си са били миролюбива цивилизация, която често е била жертва на нападения от варвари - заради това построяват великата китайска стена. От друга страна американците избиват индианците и им заграбват земите, открадват Калифорния и Тексас от Мексико, държат черните в робство до средата на 20 век. Хвърлиха атомни бомби. Разбомбиха София. Бутнаха си кулите за да имат оправдание да нахлуят в БИ и да смучат петрол и ресурси. Не им вярвам.

122

Анонимен

преди 4 години

Ех журналисти, журналисти... между броненосец и люспеник(панголин) има голяма разлика!

121

глухар

преди 4 години

Аз пък казвам, че тръгна от тез бутикови ресторанти де са на мода из модерният щастлив свят с екзотични менюта. Що все разни известни медийни звезди и политици се заразиха най-бързо? Тук де сме на боб и леща още не сме го поморисвали тоз бацил.

120

Тонката

преди 4 години

До 131 Печени прилепи и плъхове сигурно имаше нали?:):):):)А в Комунистически Китай ядат всичко какво мърда:):):):)И то къде сурово къде готвено:):):)Вън всички миризливи Китайци от България:):):)Вън,вън,вън:):):)

119

Анонимен

преди 4 години

Ако не се беше случило нещо, което да забави финансовата криза, щяхме да участваме в революция.Смъртността със сигурност щеше да е по-висока и заедно с липсата на контрол над оръжията за масово поразяване, щяхме да светнем всички.Вирусът и карантината по домовете е значително по-добър вариант.Човек трябва да се радва на малките неща.

118

Анонимен

преди 4 години

Американците хвърляха биологично оръжие над Виетнам. Ако можеха щяха и за него да обвинят Китай. Англоговедарите са способни да направят далеч по-големи престъпления. Есесовците във Вашингтон си мечтаят да избият всички руснаци и да овладеят ресурсите им. Хилъри Клинтън: "не е честно Русия да притежава толкова много земя и ресурси".

117

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаВ китайските ресторанти в София имаше всичко. Сега затвориха всички ресторанти, но преди имаше печено сурово каквото поискаш.

116

Тонката

преди 4 години

1USD-RUB79.20 по курса от днес:):):):)Рублата дълбае нечувани дълбини:):):):)

115

Анонимен

преди 4 години

Имаше и виц:Американче пита татко си:-Тате, защо баба тича на зиг-заг в градината?-За тебе баба, за мене-тъща! Я дай още един пълнител!-отговорил бащата.Същата история!

114

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 127Аз мисля че Чарлз Либер го е пуснал просто защото като еверин му е кеф като умират гои. Не е пртдполагал че ще бъде арестуван за това или че заразата ще стигне до САЩ, така че не е мисли има ли ваксина или не.Заразата в Иран вероятно е целенасочена биологична атака от Израел, но заразата в китай най-вероятно е продукт на обикновен еврейски психопатизъм.

113

Анонимен

преди 4 години

Американците имат ваксина още от преди да хвърлят вируса, но ще я пуснат след няколко месеца за да не разберат всички, че те са пуснали вируса. Вие да не си мислите, че са метнали вируса без да имат противоотрова за всеки случай. Всички контролирани от тях медии се надпреварват да пишат антикитайски статии и да възхваляват САЩ.

112

Тонката

преди 4 години

"вие работите от къщи":):):)Научи Български бе Иванушка:):):)