478

Анонимен

преди 4 години

мда, а в БГ - всеки сам ще се спасява, кой как може...

477

Анонимен

преди 4 години

А Россия и так в жопе сидит...

476

обективен

преди 4 години

От целия брифинг-НИЩО!НИТО ЕДНА НОВИНА ,НИЩО НОВО!Всички са на първа линия-министри,щабни мишки,полицаи,чиновници, ,пожарникари,зъболекари,шофьори,червен кръст,аптекари,продавачи,бензинджии и т.н. а на края са... лекари ,мед.сестри и доброволци.

475

Rrr

преди 4 години

Правильно, спасайтесь сами и у России ничего не просите

474

БАРБА ГАНИОС

преди 4 години

Държавата се управлява от пожарникар вече 11 г.-ТикватаБорбата с вируса се води от коремен хирург-Венци ПлазмодияБорбата с престъпността се води от милиционер-КаскетаПарите се управляват от спец ,завършил в Свищов с 3.50-Влади СчетоводителчетоМВР-от личен охранител на Мето ИлиенскиДипломацията , туризма ,енергетиката ,икономиката,земеделието, транспорта,културата,спорта ,соц.политика...Не няма как да се отървем.Отиваме си.АЗ СЪМ ПЕЧЕНА ТИКВА

473

Анонимен

преди 4 години

ДОЛУ ГЕРБ

472

Анонимен до ?!

преди 4 години

Ами той ЕС е една перверзия вижте какви закони прокарват за третия пол, натрапват ни гей парадите. Този съюз е създаден от еврейските фамилии които управляват света за пълен контрол над бялата раса. И е пагубен за Европейците изкарайте си заровените глави и смъкнете розовите очила. Нищо добро не сме видяли и усетили от членството ни освен едно заробване.

471

реалист

преди 4 години

Управлението на Барселоната е истинска перверзия.Факти:Държавата се управлява от пожарникар вече 11 г.-ТикватаБорбата с вируса се води от коремен хирург-Венци ПлазмодияБорбата с престъпността се води от милиционер-КаскетаПарите се управляват от спец ,завършил в Свищов с 3.50-Влади СчетоводителчетоМВР-от личен охранител на Мето ИлиенскиДипломацията , туризма ,енергетиката ,икономиката,земеделието, транспорта,културата,спорта ,соц.политика...Не няма как да се отървем.Отиваме си.

470

На Анабел

преди 4 години

ЕС КАКТО КАЗВАШ , ОСВЕН ЧЕ ДАВА И ПОЛУЧАВА.ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ КОИТО НАИСТИНА ИМ РАБОТЯТ , СУРОВИНИ НА БЕЗЦЕНИЦА , ТЕРИТОРИЯ ЗА ОТПАДЪЦИТЕ ИМ , СЪСИПАНА ПОД ДИКТАТ ИКОНОМИКА , ЗА ДА НЯМА НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ ,МИЛИАРДИ ИЗТОЧЕНИ ОТ ТЕХНИТЕ ВЕРИГИ , "БИЛА" , "ЛИДЛ", "КАУФЛАНД" , " ШЕЛ" И Т.НТ. И КАКВА Е РАВНОСМЕТКАТА ? ТАМ СА И ПОВЕЧЕТО НИ ЛЕКАРИ , МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ТАКА НУЖНИ ЗА БЪЛГАРИТЕ КОИТО НЕ СА СЕ ЕВАКУИРАЛИ ВСЕ ОЩЕ.

469

Анонимен

преди 4 години

...на ТАРГЕТ групи от...???

468

Анонимен

преди 4 години

На всеки средно интелегентен човек му е ясно че всеки сам ще се спасява.Приказките за солидарност и помощ са за промитите мозъци, които още вярват в дядо Коледа.

467

?!

преди 4 години

Изобщо не каза това, напротив, тези пари от фондовете които се пренасочват от къде са ? Да не падат от небето ? Не разбирам тази перверзия да искаш да се разпадне ЕС...

466

всеки за себе си

преди 4 години

а съединението правило силата или заразата?

465

невероятно,но факт!

преди 4 години

Г-н Борисов май започва да реагира адекватно на ситуацията.Лично аз съм доволен от старанието му се оправя с попарата,която е надробена и с негово лично участие и на гербаджиите!

464

..

преди 4 години

Да ето още едно доказателство за ефективността на ЕС. Впрочем, нищо ново за обикновените хора. Те го знаят отдавна.

463

чуки

преди 4 години

Всяко българско семейство също-поединично!

462

Анонимен

преди 4 години

Да бе, та да дойдат крадците на едро БСП, я изчезни.

461

Анонимен

преди 4 години

След като премине епидемията преоритет на България трябва да е сналяне на това некадърно и крадливо правителство и напускане на ЕС. На първо място това са жизнено важните за България мерки които трябва да се предприемат. BGEXIT

460

Анонимен

преди 4 години

Руските *** са почнали работа по форумите.

459

Анабел

преди 4 години

До Анонимен до 540Ти даваш ли си сметка, че ако не бяхме влезли в ЕС, сега щяхме да сме 100 пъти по-бедни. Преди да говориш глупости, погледни колко стоки и услуги се изнасят от България към Европа и на какви суми възлиза този износ всяка година.