39

БелДробна Чума Китай

преди 4 години

*** от Китай посяха Планетата със Смърт!

38

Стамат

преди 4 години

Дали ще се намери някой с мозък да сравни миналогодишната и по миналогодишната статистика за починалите от усложнения при заболяване от ГРИП и процента засегнати възрастни хора ,когато вируса НЯМАШЕ корона и сега?Да види разликата ,която с едно изричение може да се опише така :ТОГАВА НЯМАШЕ МЕДИИНА ИСТЕРИЯ .Нямаше затворени градове, нямаше разграбени магазини ,нямаше Годжита и разни световни лидери и медиини звИзди дето да се молят, стискат палци и редят стихчета в "помощ" на простолюдието.

37

Анонимен

преди 4 години

Значи след вируса тотална криза, заход на Америка и световен глад. Чеченски и авганистански банди навсякъде и 100 годишна война. Нерегулирано кръстовище.

36

Анонимен

преди 4 години

До 32Американските хвърчила струват 2 милиарда.Руската газ, която доскоро плащахме на тройна цена е 7 милиарда ВСЯКА ГОДИНА.

35

До Зозо

преди 4 години

Абе младеж на тая ситуация да викаш "мирно време"когато всяка страна и всеки един индивид се е затворил в собствената си черупка без да знаеш Къде и Кой е врагът и докога ще продължи тая Война,говори че не те Слуша твърде главата!

34

Анонимен

преди 4 години

До руский педерантНищо не каза. Явно не знаеш. А кое наричаш нормално човешко съществуване? Пиене на лосион, кланяне на путин и дърпане на кораби по волга може би?Всеки е с претенции, че неговото е нормално. С какво ще докажеш, че твоето е по-нормално?

33

Анонимен

преди 4 години

"след вирусната криза се очаква да бъдат отделени допълнителни държавни средства за възстановяване"---------------------------------------------Те както обикновено ще бъдат откраднати от мутраците.

32

Анонимен

преди 4 години

Важното е САЩ да отслабнат дотолкова, че да не могат отново да си налагат волята и влиянието над света, над слабите и безпомощните. Например, да ни извиват ръцете да им плащаме милиарден данък-хвърчила. На този свят не бива да има суперсили. Света трябва да бъде многополюсен за да има баланс и всяка жаба да си знае гьола. Това е от мен.

31

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

Значи Купувайте Китайско като за Последно, че в Отвъдното не може го носите - трябва да пратите парите си на Пекин час по скоро - процеса на Глоболизация трябва да Продължи - вие да нямате пари, а Пекин да Има!

30

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До Анонимен 24Обратоното на глобализацията е нормалено човешко съществуване !

29

Зозо

преди 4 години

До АнонименНа глобализацията обратното е комунизация по корейски и ядене на корени и плъхове в мирно време :)))))))))))))))))))))))))))))

28

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоСветът попаднал в грешното. А кое е верното?

27

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До ЗозоЗозоо Зозо, в главата ти съществува необяснима аномалия! Уол Стрийт Джърнал бил комунист риаш ли!Невероятна лейка си !

26

Анонимен

преди 4 години

Зозо,ама в много голяма Грешка си моето момче,имам впредвид,че точно в такива моменти се отваря парашута на левичарството и диктатурите,за жалост!И въобще не е за смях подобна ситуация!

25

не може да бъде!

преди 4 години

Във всички случаи един от резултатите от кризата ще бъде засилване на позициите на реалното производство и стоките от първа необходимост.Финансовите фокуси и печатането на зелени хартийки няма да имат предишното си значение,както и разни там фондове и финансови институции.Всички държави ще станат по-предпазливи и е възможно силна трансформация на съществуващите сега съюзи и организации - в т.ч и ООН!

24

Анонимен

преди 4 години

Кое е обратното на глобализацията? Някой противник на глобализацията ще ми каже ли?

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНито една държава в Европа не е назионализирала болници, предприятия и друга частна собственост. Болниците навсякъде са били винаги държавни, за пролетариите да има работници, за богатите има частни клиники.

22

Зозо

преди 4 години

Хахахааааааааа, гладен *** национализация сънува :)))))))))))))))))))))))))))))))Свърши вашата, другареееееееееееееееееее :))))))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е джендърите да усетят *** на 1989 и НЯМАНЕТО.Опашкки пред магазините, високи цени и НЕМА КИНТИ-НЕМА.Иде голямото НЕМАНЕ !!Това е само началото

20

Анонимен

преди 4 години

Италия, Франция, Германия, Испания имат на глава от населението от 15 до 30 пъти повече заразени от България която е с 200 човека. Познайте къде ще отидат милиардите от Брюксел за възстановяване на икономиките, какво ще получи България с 200 заразени и, 2.8 на 100 хил и какво ще получата Мерцедес, БМВ, Фолксваген, Сименс, БОШ в Германия със заразени 33,14 на 100 хил .