31

Анонимен

преди 4 години

До 30 В. Узунов, а какво ще кажеш ако твоите родители са от тези заболелите и ги затворят в кучкарник, повярвай ми за нищо на света не ти го пожелавам но повярвай ми и друго че такива като теб изобщо не са нужни на обществото и никой няма и да забележи ако те настигне и се случи с теб това което действително заслужаваш. Карма му се вика.

30

Анонимен

преди 4 години

Във Втора градска в София, където ги накараха насила да работят без защитни облекла, има 5 човека от персонала, позитивни за вируса.по данни от брифинга на Годжи преди малко

29

Анонимен

преди 4 години

По цял свят умират възрастните на 65,при нас под 65. Защо пазим хората над 70, като видно е, че младите и работещите боледуват, явно тежко боледуват.

28

Джо

преди 4 години

Първо, много от регистрираните случаи са хора, контактни на лицата, които бяха доказани първи. Предполагаме, че има много от тях в този възрастов диапазон. Второ, вкарахме си много хора в тази работоспособна възраст от Европа, които вкараха вируса и са позитивни. Трето, в частната лаборатория, в която вчера потвърдиха, че 1000 човека са минали (1/6 от всички тествани) се тестваха главно млади хора с излишни 120 лв. Всичко това просто показва профила на тестваните хора, не на общите заболели.

27

ОТ 6

преди 4 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕ : ХОРА, МОЛЯ ДА НЕ ВЯРВАТЕ НА ЛЪЖОВНИТЕ И КЛЕВЕТНИЧЕСКИТЕ СТАТИИ ПРОТИВ БПЦ , НАПИСАНИ ОТ ПРОДАЖНИ И НЕПОЧТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ , РАБОТЕЩИ ЗА КОЯТО И ДА Е МЕДИЯ!!!! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ФАКТА, ЧЕ ЗАРАЗЕНИТЕ ХОРА ОТ ТОЗИ ВИРУС ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СА ЕДВА ПОД 1 %!

26

Анонимен

преди 4 години

Няма да има пик, защото повечето хора го изкараха този грип без дори да разберат, че са болни, ха ха ха.

25

Анонимен

преди 4 години

Да кажа пак- аналгин хин- ът, който изкупихте НЯМА НИЩО ОБЩО с аналгин хинин. Това НЕ Е хининово лекарство.

24

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Дай процентите на хората дошли от чужбина бе ***. Стига с тези глупости

23

Анонимен

преди 4 години

Как така другата седмица се очаква бум на заболелите, начи всичко се е знаело предварително но за да не се получи паника всички плешковци в тиквенистан са мьлчали.

22

Анонимен

преди 4 години

До 10защото самия вирус не се лекува с антибиотици. В най-леките форми не прави почти нищо. В по-активните - причинява малка щета на дроба и от там могат да навлязат други вируси или бактерии. В този случай има лечение. В най-тежката си форма, вируса не спира докато не порази целия дроб и не убие болния.

21

Анонимен

преди 4 години

Много тежко почна да го дава нещо.Защо е без маска и ръкавици за да пръска зараза навсякъде?! Защо приеха тези връщащи се от Италия и Англия само срещу подпис че не били болни ? Сега няма ли да се хванат с господин 150 милиона кила и да докарат маски отнякъде?Цял свят имат маски само е България и в Албания няма.А и в Африка.Сега щото не им се занимава за маски почнаха да лансират -не носете маски няма смисъл.Пеераси.

20

д-р Ох Боли

преди 4 години

До АнонименМасово тестване не практикуваха дори в Китай - няма смисъл, когато случаите станат много. Един тест продължава 6 ч с изолацията и самото тестване. Няма и толкова PCR апарати в страната, които да го правят Кой ще го плаща? Един тест струва между 120 и 150 лв. Затова дори французи, англичани, а и италианците вече тестват само хора със симптоми. В Щатите е същото.

19

Анонимен

преди 4 години

До колкото знам тестовете постоянно дават грешни резултати и то при положение че се правят правилно? А ако не се правят правилно нещата са 50:50.Трябва всеки случай да го тестват поне 3 пъти и да има достоверност само когато 2/3 дават еднакъв резултат.

18

Анонимен

преди 4 години

до 10: Какви антибиотици??? Заради това, че в България да си удариш пръста в таборетката се дават антибиотици скоро няма да ни действат, дори да са ни наистина необходими, заради развиването на резистентни бактерии. Това е ВИРУС, антибиотика не може да го докосне, единственото нещо, което помага е имунната система, както и някои антивирусни лекарства, които нямат нищо общо с антибиотиците. Антибиотици може да се дадат само ако има опасност от съпътсваща бактериална инфекция.

17

House M.D.

преди 4 години

Какво означава думата "скрининг"?Какво означава думата "таргет"?Все пак не говоря суахили.

16

Нормален гражданин

преди 4 години

Мутафчийски, много скоро ще разбереш, защо ограниченията няма да донесат желаното. Първо-много от нас го минахме този вирус още преди месец и половина(поне така мисля). Второ-пред глада ще паднат ограниченията. Ще има хора, които няма да издържат на кризата и ще скочат. Тази блокада предвид не толкоз смъртоносния вирус ще доведе до повече щети-дано не съм прав, дано всичко се размине, но натам вървят нещата. Да видим ...

15

ОТ 6

преди 4 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕ : " В церемонията участва и Патриарх Неофит и тя беше посетена от десетки вярващи. " СВЕТАТА ЛИТУРГИЯ, ЗА НЕДЕЛЯ КРЪСТОПОКЛОННА В ХРАМА ВЪЗДВИЖЕНИЕ НА ЧЕСТНИЯ КРЪСТ ГОСПОДЕН БЕШЕ ОТСЛУЖЕНА ОТ Архимандрит Василий ( Савов), в храма НЯМАШЕ много хора. Негово Светейшество Патриарх Неофит НЕ беше там!!!!! Следователно SEGABG.COM ЛЪЖЕ!!!!Но имаше хора, които НЕ бяха от енорията на църквата и те НОСЕХА МАСКИ.

14

Анонимен

преди 4 години

Това щеше да е добра новина, защото би означавало, че са го хванали рано, обаче... старите в България ходят в болница само, ако вече не могат да мърдат, а да не говорим за малцинството..

13

Анонимен

преди 4 години

Най-добрата практика е масово тестване

12

ОТ 6

преди 4 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕ : ЩЕ ЦИТИРАМ ЧАСТИ ОТ ТАЗИ ГНУСНА СТАТИЯ НА SEGABG.COM , ЗАЩОТО СЪМ И СВИДЕТЕЛ :" днес Църквата организира, а БНТ2 излъчи пряко неделна литургия срещу коронавируса. "НЕ Е ВЯРНО! СВЕТАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ОТСЛУЖИ ДНЕС СВЕТА ВАСИЛИЕВА ЛИТУРГИЯ , ТЪЙ КАТО ТАЗИ НЕДЕЛЯ Е КРЪСТОПОКЛОННА. А ПО БНТ 2 ИЗЛЪЧИХА НА ЖИВО СВЕТАТА БОГОСЛУЖБА ОТ СТОЛИЧНИЯ ХРАМ ВЪЗДВИЖЕНИЕ НА ЧЕСТНИЯ КРЪСТ ГОСПОДЕН - БЛИЗО ДО МЕТРОТО ДЖЕЙМС БАУЧЕР И ХОТЕЛ МАРИНЕЛА . Патриарх Неофит НЕ беше в този храм!!!