39

Шо

преди 4 години

Паркове забранени, ние сме се събрали пред блока тайфата, биричка, пържолки, няма да ни вземете единствената радост в живота

38

G

преди 4 години

Да те по градинки не ходят, вчера в блока 2 купона, по 30 души се бяха натикали в 60 кв панелка, днес се накачурили по покривите на блоковете пият бира и се препичат. *** креативните българи

37

Анонимен

преди 4 години

Пред блока ми в момента има прегърнати 3 двойки младежи на 2 пейки! Къде е полицията? Нали трябваше да сме през 2 метра един от друг?

36

Нищо няма да пребори

преди 4 години

Нищо няма да преборим, просто Източна европа е по-слабо засегната и изолацията и истерията на Унгария нямат никаква заслуга. Изглежда че Западна европа е много по-зависима от китайски внос и тепърва ще се изясни защо точно в Ломбардия, където е италианската тежка индустрия, се разболяха толкова.Всичко се внася от китай - имаше по едно време Родопски бял боб с произход Китай, фураж за животни (после се чудете що прасетата чумави), зърнени продукти - Китай, сухо мляко - Китай.

35

Анализи и резултати

преди 4 години

Кому е нужна тази изолация, след като в Италия къде по-тежка карантина, резултатите са налице ежедневно-увеличаване, а не спад на умиращите???

34

Анонимен

преди 4 години

До fdsfsdfИталия до вчера баха почти като при нас. Излизаха до работа, да спортуват, да разходят кучето, да пазаруват. И редовно си нарушаваха забраните, като иззлизат, все пак полицията не стига за малките улички. Още доста време ще имат заразени.

33

ох мъкаааа

преди 4 години

липсват ми снимките на кифлите - чалгарки, миски, плейки, и други такива кухи ***, от екзотичните места където ходят да си "почиват"

32

Анонимен

преди 4 години

На сничките се виждат злостни нарушители, защо не са разстреляни от фрау фандъкова хайл???

31

Истина

преди 4 години

Това не само е безполезна,но и вредна за здравето и психиката на хората и опасна за свободата репресивна мярка, опитваща се да вкара в затвор и изолация целия бг народ , вместо само болните хора! България не е ислямска държава,нацистки или комунистичеси концлагер, нито затвор, карцер,лудница, ЕС, руски или турски роб, нито тоталитарен режим,а правова независима свободна демократична държава по Конституция,така че бг управляващи трябва да спрат злоупотребяват с властта с анти-българска политика

30

Анонимен

преди 4 години

Хората с всеки изминал ден се озлобяват заради короната.Спрете се, бе! Заедно трябва да преборим вируса. Стига нападки! Всички сме изнервени, но ако се нападаме един друг това не помага, а напротив- поддаваме се на вируса по такъв начин.

29

Анонимен

преди 4 години

Може полицаите да носят мокър печат и да го слагат на челото на нарушителите.Да трае 15 дни горе долу. Хем ще го е срам да се показва така и ще си стои вкъщи, хем другите ще знаят че е доказано безотговорен и следователно потенциално опасен.

28

11

преди 4 години

В южния парк си карат колелата и не им пука

27

Анонимен

преди 4 години

Е, големи *** трябва да са ,за да си тръгнат по гости баш сега....Но *** човек и силен вятър нищо ги не спира (сливналийска поговорка,проверена в живота).Заради такива гевезета ще я докараме до още по-тежки мерки.В казармата имаше приказка колкото повече мърдаш, по ти влиза.Спазвайте правилата, не е времето да си четкате егото на играчи.

26

Анонимен

преди 4 години

Гробари викайте руската армия на помощ като в Италия, дба натовците ви дба.

25

Анонимен

преди 4 години

Противопоставям се на терора и беззаконието на хунтата от ГЕРБ и техните палета от БСП, патриоти на компоти и темподобни.

24

METAL

преди 4 години

До АнонименСУПЕР САМО ТАКА

23

Анонимен

преди 4 години

- Как планирате да прекарате лятото?<br>- Ами, юни и юли, ще си бъдем в къщи, а август ще отидем до магазина

22

fdsfsdf

преди 4 години

Само се чудя защо след като в Италия всичко е затворено, то всеки ден имат нови и нови хиляди заразени? Нали си стоят вкъщи и се мият. От друга страна, в скандинавските държави, където много се спортува и като цяло хората са по-добре във фитнес отношение, то има много по-малко болни и много по-малко смъртни случаи.

21

Анонимен

преди 4 години

казвам му: Не, не е така, инак е. Що ще те лъжа? Оня: Аре не ми се обяснявай. Казвам му: Чичо, не обичам да посягам на стари гора( той беше на 65+), но още ако продължаваш така ти изгърмявам един- приспивам те и си заминавам, а ти отивай си пазариш в магазина като се свестиш. Оня млъкна!

20

Анонимен

преди 4 години

Полиайски режим в мафиотска държава. Що е то? Диктатура на тембeлите.