315

Анонимен

преди 4 години

Зарад многото смъртни случаи кой/кои са разследвали дали таз зараза как такова масово заразяване с толкова смъртни случаи на хора от народи по страни как държави не се ли предава заразата изкуствено не по естествен път както се обяснява,а как Новичок чрез намазване,пръскане,изпарение по използваеми предмети,вещи,др. как необходима и достатъчна среда по условия за съществуване на вируса и следващо разпространение достатъчно за внедряване с заразяване на хора без/с предразположение за заболяването

314

Анонимен

преди 4 години

Интернета да го направят по 500 лв на месец.Много слабоумни го ползват и дават и акъли и преценки.

313

Бате Гойко

преди 4 години

"Чехите пият бира вместо вода"Възможно е, но едва ли. Малий, ако се окаже, че бирата е лекарство....

312

Анонимен

преди 4 години

Чехите имат и само 6 оздравяли, така че е рано да говорим за тях.

311

До 348

преди 4 години

Ами те и германците пият бира,ама нещо не им помага.

310

До бате гойко

преди 4 години

Чехите пият бира вместо вода.може това да помага.

309

До 339

преди 4 години

Какво ги глезиш тия котки?Пусни ги в мазето Като са гладни що мишки ще изядат. Едно време не е имало котешка храна,ама котките не са изчезнали.

308

wtf

преди 4 години

Какво ще правят сега гурбетчиите? Европа затвори. Какъв глад ви чака, гастарбайтърчета ха-ха

307

Бате Гойко

преди 4 години

Интересно е положението при чехите, имат 1000+ заразени, но все още нямат нито една жертва.

306

Анонимен

преди 4 години

Има спешни задачи, които не могат да бъдат отлагани! Аз внапример ходя всеки ден до офиса (с метро и без маска, щото нямам) да си храня котките, че ще умрат от глад иначе. Това ако не е важно, не знам...

305

От 334

преди 4 години

Да,ама както си го написал излиза,че ти се искат да умрат по-възрастните от короновия вирус. Затова и даваш акъл да си излизаме навсякъде. Обаче и млади има починали,има заразени дори деца. Не се знае дали след време ще се проявят усложнения и при излекуваните. Четох че те имат бели петна на дробовете и дишат трудно. Аз поне не искам да съм в подобно състояние.

304

Истината

преди 4 години

Средната продължителност на живота в Япония е с 2,1 години по-висока от тази в Италия, но в Япония имат осем заразени с короновирусът на 1 милион население, а в Италия 886 и бързо се увеличават. В Япония имат 1054 заразени и 36 смъртни случая, а в Италия са 53578 заразени и 4825 починали и бързо се увеличават. В Европа има пет държави с по-висока средна продължителност на живота от Италия.

303

Анонимен

преди 4 години

До До 329Значи,ако си стар в България да мреш, така ли? От твоя коментар тъй излиза.Старите хора умират навсякъде, не само в България.

302

пак ви питам

преди 4 години

тези дето сте анти мерките , ако ви тръшне двустранна пневмония ще идете ли в болница да заемете леглото,апарата,лекарствата на Човека ,който спазва правилата ? А ? и кой каза ,че куче трябва да се разхожда по паркове цял ден ? -това е наглост !с тоя тарикатлък убивате Хора !

301

ха-ха

преди 4 години

Василев ,Тонка ,СТРАНДЖА селянино смрадлив ,милиционерино недъгав!Скрий си глуповатата герберска кратуна в къщи и остави форума на мира! ти си Агент Цвък/ гербераст и син на доносник от ДС

300

Анонимен

преди 4 години

Еха КОРОНА корона най после нещо добро за БЪЛГАРИЯ ОТВАРЯЙТЕ ПРОЗОРЦИ И КИХАИТЕ СИЛНО И ДА ИМА ВЯТЪР АМИН АМИН

299

До василев

преди 4 години

Тъкмо те похвалих,че не псуваш и ти пак откачи. Мислех,че си се излекувал. То хора по селата и ня останаха да ги псуваш,,лорде".

298

До 329

преди 4 години

Значи,ако си стар в България да мреш, така ли? От твоя коментар тъй излиза.

297

Анонимен

преди 4 години

Повечето хора, особено младите го прекарват без дори да усетят симптоми. Сериозно е положението при хора над 75 години, както и със всеки друг грип. Италия се различава от другите европейски страни, че има много по-висока продължителност на живота, там хората около 80 години са много повече от другите страни в Европа.

296

Българин

преди 4 години

За последно да ви светна!Мерките са :Смешната ни здравна система няма как да поеме заразените !Смешните политици това могат да направят - русенски легла в " Арена Армеец "Оттам нататък не излизате защото толкова можем Да направим за вас !Б.Б. И правителство