129

Анонимен

преди 4 години

Да си живеем , пък на който , когато му дойде , тая изолация , по- зле , и без това все ще има нови случай , но мерките за дистанция са добре и въздуха да се поичисти .

128

Анонимен

преди 4 години

Какъв поглед,какво изражение.Кръстникът ,от Марио Пузо.В главната роля,Марлон Брандо.В нашия бг.вариантглавната роля е поверена на Б.Борисов-Винету от Банкя.

127

Анонимен

преди 4 години

Домугата най-великия биснесмен изигра картите си най-хубаво в създалата се ситуация заболя от корана вирус в и сега ще внася лекарства с огромни печалби, като тия с горивото чудя се защо горивото не е 1.40 след като барела е 30долара ето това се наричат двойни и тройни печалби като в горивото , а хората нямат маски ръкавици и спирт в аптеката

126

Дядо Минчо

преди 4 години

Аналгин Хинина наистина беше добро хапче. Помня го. Много ефикасно. Незнам защо го изнасят само за Русия а в БГ не се продава. Това е някаква игра на фармацевтичната мафия. По телефизора дават само реклами на лекарства които не действат. Туй дето действа отива за Русия. Защо?

125

Анонимен

преди 4 години

До 2020Това беше забавно хахахах....Но иначе има нещо което ни подготвят, няма съмнение в това !Всички говорят за пандемия, епидемия и тем подобни...Аз съм съгласен да се вземат драконови мерки ако например болеста е много смъртоносна, за това ще бъда винаги съгласен. Само че разумните хора виждат само един балон раздухван от медиите. И моля ви се световна пандемия с 200 000 заразени при почти 8 милиарда население, това е смешно просто, да не говорим за смъртноста.

124

Скептик

преди 4 години

Тази да не прелетната патица дето опатква конгрес след конгрес за сметка на доставчиците на лекарства. Е лакомо д к с.

123

Анонимен

преди 4 години

Борисооооооов!Пуснете поне хинин без рецепта по аптеките!Навремето и испанската болест с хинин са я лекували.И грипове и пневмонии и маларии някога се лекуваха с хинин.Толкова ли е сложно?А по соца пък имаше аналгин-хинин, сума грипове сме изкарали с него.

122

Анонимен

преди 4 години

До Само да напомняСъс сопите аз викам да почнем от теб!

121

Селянина

преди 4 години

От 127 случая, 86 в София. Карантина, КПП-та ?

120

2020

преди 4 години

2017- овцете2018- кравите2019 - прасетата2020 - дойде и нашия ред

119

Василев

преди 4 години

Всички работодатели , трябва да бъдат принудени, чрез закон , да освободятот работа хора над 65 години и за пенсионерите да има пълна изолация и закон, и те да носят наказателна отговорност!На младите не може да се разчита, че ще пазят старитем и за тях трябва закон, че ако доближат възрастен по близо от два метра независимо къде, на улицата в магазина или на работата, носят наказателна отговорност!!!!Нека отговорността да се носи от млади и стари , чрез закон!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

118

Само да напомня

преди 4 години

След като отмине този вирус и епидемия пак ли мислите да си стоите в къщи и нищо да не предприемете ? Всички видяхме как рухнаха лъжите на некадърника Борисов за просперитета, финансовата ни стабилност и за излишъка. Моето мнение да си приготвите по дебели сопи и да ги почваме тези бандити от ГЕРБ. Докато не е станало твърде късно за всичко.

117

Анонимен

преди 4 години

Бившия евродепутат Бареков обещал да достави хинин за аптеките.

116

В.А. Шилев

преди 4 години

Коронавироса е разработка на Мосад, който мори все още живите нацисти и фашисти от ВСВ и техните деца, които сега са на по 70-80 години. Най-много болни и умрели има в Германия и Италия. Точка.Естествено вироса трябваше да мине през Китай. В Израел писаха някви номера, но те имат ваксина, която няма да ви дадат, българите бяха неутрални в полза на Германия. Яжте бахура.Агент Володя Цукербергски! ФСБ/ДПС.

115

Анонимен

преди 4 години

До Мис Потни ГащиНяма корона вирус , викаш. Ами да, и Радев тъй каза. И то не го каза миналия век а само преди две седмици.

114

ъхъ

преди 4 години

вече офтеце с шап са 151. докато са чесахте кога да кажете цифрата.

113

Анонимен

преди 4 години

Udri bace virusa po komunisticheski bez ligotii i djendyrizmi udri

112

Анонимен

преди 4 години

БСП с троловете им активно работят против живота на българите, издирете ги и ги арестувайте, Гешев не чакай.

111

Василев

преди 4 години

При мен паника няма, има хласен здрав разум, и гаранция ви давам, че имунната ми система е железобетон, спазвам всички изисквания и предпазни мерки, мога да работя сам и да печеля добри пари!И защо трябва да рискувам и да заразявам и да подлагам на изпитание нечий чужд живот!Работа и пари ще има и след пандемията , но как ще гледате близките хора в очите и как ще се погледнете вечер в огледалото,няма ли да трепне нещо във вас?И ти ли си най-големият егоист и твоят живот ли е най-ценен?Хю!ЦРУ

110

Мис Потни Гащи

преди 4 години

*** досега се оправдаваше с Орешарски, сега ще почне да дрънка за коронавируса."Точно да станем предпоследни по доходи в Европа... и тоя коронавирус се появи. И пак сме най-пропадналата *** в Европа!"