58

Анонимен

преди 4 години

а какво е ползата от частните болници, ако не се включат в решаването на проблемите ?

57

Анонимен

преди 4 години

Ами щом `извънредното положение` не действа на ганьовските им кратуни - значи трябва да се въведе `военно положение`.В края на краищата става дума за оцеляване на нацията.

56

Анонимен

преди 4 години

Май не е ясно на електората какво значи `военно положение`Това значи, че както при война, държавата и висшето командване могат да се разпореждат с ресурсите на цялата държава независимо чии са, по тяхно усмотрение.При `военно положение` да не се подчиниш на висшето командване - означава разстрел!Ама това нашите пикл.ьвци са забравили

55

Анонимен

преди 4 години

До 66Няма военно положение, има извънредно положение, различно е.

54

Анонимен

преди 4 години

Няма `пазарна икономика` когато става дума за военно положение!Що могат да го направят в другите държави, длъжни са да го направят и у нас.

53

Анонимен

преди 4 години

До 61Ако се случи, първи ще ревнеш за обратното. Виж държавните психиатрии сега и се замисли. Освен това държавни в истинския смисъл на думата са само спешната помощ и психиатриите. Всичко друго са самостоятелни търговски дружества с малки изключения, по същество са "частни". А извънболничната помощ е изцяло частна.

52

Анонимен

преди 4 години

неможе бе душко частните са с предимство там текат пари- много паривзети от тия дето сега няма кой да ги лекуватака е при пазарната икономикадаваш 3 милиарда за тоя дето клати дърветата на американците щото много бедни а за народа български от трите най-дълготоама да се запита дали си го е заслужилкато се оставя да го баламосват с измислици от вида на свободен пазар ,пазарна икономика, права на човеказапричлчали сме на фанатици като джихадистите и всеки ден ни поливат с тая измама

51

Анонимен

преди 4 години

Ами Правителството не може да сложи ръка на частните болници, както в другите страни от ЕС защото са на мафиоти, на Баце аверите.

50

Аз

преди 4 години

Тази защо постоянно се смее, даже и когато има трагедии?Вече се съмнявам в адекватността и!Или просто е щастлива, че има още милиони от далаверите с приватизацията и от това, че синчето и го е уредила в САЩ да работи за много пари?

49

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД КАТО МОЖЕ ДА СЕ ОДЪРЖАВИ ХАЗАРТА, ЗАЩО ДА НЕ БОЖЕ И ЗА ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ ? ОЩЕ ПОВЕЧЕ В ТАЗИ КРИЗА ?

48

Анонимен

преди 4 години

Права е жената. Частните болници се раздуха по времето на Винету. Тоест той краде най - много от здравето на хората, мръсен дебел комоняга!

47

Анонимен

преди 4 години

Щом е военно положение в ЕС ,у нас президентът да поема цялата власт и без това другите за нищо не стават !

46

Анонимен

преди 4 години

Говорих с лекар от частна болница в Рим. Държавата я преструктурира временно за болни с корона вирус, като поема оборудването, разходите и заплатите.

45

F1

преди 4 години

Слава Богу, че тая и партията и не са управляващи по време на такава криза. Щеше да има "Виденова пролет".Както знаем от Мичмана, Господ е Българин.

44

Анонимен

преди 4 години

Бизнеса у нас това е раздутата гербаджиска администрация ! Пълно с некадърници във всички общини ,но верни гласоподаватели!Мразя комунистите във всичките им варянтиГЕРБ са като коронавируса !

43

Анонимен

преди 4 години

Тази долна гад няма ли да я хване вируса най накрая, колко още трябва да я търпим? Цял месец ПР на гърба на хората си прави.

42

аре у лЕво

преди 4 години

*** пари в партията няма акъл дава. Оня ден заем тегли за вътрешните избори сега взе от финанси да разбира, но ние помним Виденов. А тези хора които са си платили осигуровките и имат нужда от болнична помощ, защото те не свършват, и са в часните болници да им спрат парите ли??? Най глупaвите идеи дават ама вече никои не им се връзва. Добре че в тая криза не бяха те на власт, че щяхме да сме фалирала държава вече. А на всички нейни фенове пожелавам да работят повече за да имат повече.

41

Анонимен

преди 4 години

До 51Да го поеме и да си плаща.

40

Анонимен

преди 4 години

Комунистът винаги има идея какво да се прави с чуждите пари !

39

Анонимен

преди 4 години

В ИСПАНИЯ, ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОЕ КОНТРОЛА НАД ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ КОГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА И У НАС ?