54

Анонимен

преди 4 години

До 241Много ром вече има интернет и пишат минусите

53

Анонимен

преди 4 години

Т-а-ш-а-к, какво значи временно пребиваващи у нас? Нали са били в тези страни? Да стоят там или карантина 20 дни като дойдат в България, ама не карантина вкъщи , а на изолирано място! Казарми има достатъчно които пустеят. Да се направят на карнтинни центрове, подобно на бежанските.

52

241

преди 4 години

ЗАЩО ТОЛКОВА МИНУСИ БЕ????ЧЕ НАЙ-МНОГО ПЪТУВАТ РОМИТЕ. ИЛИ НЕ ЗНАЕТЕ???

51

селски коч

преди 4 години

Всички да се скрием. И ние, и те.Без това нищо не се прави.

50

241

преди 4 години

Много са пътуващите, малко са мислещите.

49

Анонимен

преди 4 години

До THE STARБлагодарим THE STAR! Оценяваме го.

48

Анонимен

преди 4 години

Интересно - *** трият всичко, що не е по вкуса на тоя, дето им плаща а пропуска да изтрие тия спамери по-долу.

47

THE STAR

преди 4 години

Може да се разчисва и да се коментира. Позволявам.

46

Анонимен

преди 4 години

Болни, заповядайте у нас! Добре сте ни дошли! За нас е приоритет внасянето на зараза! Кризисният ни щаб е за ***!!!

45

Анонимен

преди 4 години

Много закъсняло действие. Това трябваше да се направи преди месец и половина. Тогава бях писал. Затворете границите и спрете полетите. Сега нямаше да се затваряме като затворници и да пляскат по Балконите. Ама у Сеяндура акъла не му е у главата а отзад под кръста. Докато акъла му се качи от отзаде до главата минава месец и половина. А племето Пляска по Балконите да изгони Гаргите.

44

Пепи

преди 4 години

До до Пепи Нямам киндъл.Имам достатъчно книги.Живея в Област Мадрид в момента и виждам че икономиката се срива.А каква ползва като сринеме икономика на 600 000 000 жители на европа и спасим 1000 човека.Гадно е ама е истина.А и тази карантина не се спазва в Испания.Важното е да имаш чанта и угрижено изражение на лицето - все едно отиваш до магазина.Заради един болен кон,спираме цялата кавалерия да се бие.

43

до Пепи

преди 4 години

Пепи, Пепи, дано не изревем като вземем да познаваме болните и починалите. Не дърпай дявола за опашката. Стой си на задничето, слагай маска и ръкавици, зареди си киндъла с литература и релакс. Ако много искаш да се заразиш да видиш дали е истина или фарс - ония от Варна е дал пример как се прави. През девет гори в десета...и успя

42

е това е

преди 4 години

истината:https://***/SrZ5fmCпокриване на Вината на Един Жесток Комунистически Режим, на който сички са в джоба!

41

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството, че от този щаб превантивно са пили ракия за да унищожат вируса.-------------------И не малко. Бая са са нашльокали за да сътворят този шедьовър. Интересно по паспорт са ги ограничили , а не по пребиваване или от къде идват. Защо не блокираха всички били последните 14 дни в някоя от държавите с ескалираща зараза. Ако лъже някой, директно престъпление и в затвора. Сега румънец от Италия влиза без проблем...

40

Пепи

преди 4 години

Някой да познава лично болен от корона вирус.Те са като спечелилите от тотото.Показват ги по телевизията,ама никой не ги е виждал.Сега като затворят заводите,ще дойде по големия проблем.Липсата на пари и работа.

39

Щази

преди 4 години

Ако един ден се снима фил за щаба,трябва да се казва СММОТТАНЯЦЦИ

38

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

ГРАЖДАНИ ОТ НУБИЯ ЩЕ МОГАТ ЛИ ДА ВЛИЗАТ

37

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

Бангладеш.....НЕ ВИЖДАМ В СПИСЪКА РЕПУБЛИКА ПЕЛАУ И МАДАГАСКАР

36

Синема Гугу

преди 4 години

Обединеното Кралство на Великобритания и Северна Ирландия е една държава. Те са го броили именно като една. Вижте, че останалите изброени са точно 14.

35

Щази

преди 4 години

Щаба няма дуппе за решения и поради тази причина са писали Шриланка,Мозамбиг,Байконур и охридското езеро,другите които пропуснах като Русия и САЩ,те са недосегаеми,там щаба няма ***