316

еди факт

преди 4 години

С подобни хора , участващи в справянето с епидемията , амиии май не ни чака нищо добро на 21.01 .2020 "Главният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев успокои, че няма опасност да стигне до нашата страна ,той не е регистриран никъде в Европа"Или не е чувал за самолети , или като останалите европейски овце , които ни натресоха в тази криза , е повтарял като папагал , каквото му кажат

315

Анонимен

преди 4 години

До АНЧОАко бяха 300 000 заразените, щеше да има доста повече от 2-*** умрели. Заразените са били вероятно 100-200 по време на въвеждане на извънредното положение в петък. Колко са в момента зависи от това доколко хората спазват мерките за изолация и карантина. И да, всички трябва да ги спазват, защото вече има заразени, които не знаят, че са имали контакт с болен. Резултатите ще се видят в близките седмици по това колко бързо ще расте броят на откритите случаи.

314

Анонимен

преди 4 години

Защо нашите управляващи трябваше да ограничат и пътникопотока през България , да затворят границите още като се видя , какво стана в Италия . Има видео за последния пациент в град в Югозападен Китай , с диабет +високо кръвно . Бил е в болница 33 дни Та колко ли подобни пациенти , нуждаещи се от подобно продължително лечение ,може да поеме здравната ни система преди да колабира- 100 , 500 , не ми се вярва да успеят 1000 .

313

Анонимен

преди 4 години

Като няма маски слагаш фереджето и си ти. Тоя генерал сигурно не пазарува и не плаща сметки, няма маска няма нищо

312

ББ

преди 4 години

елементарно...маски няма по аптеките,отговорни,ако е необходимо пратете брачедите си полицайчета и администраторчета дето ни точат кръвчицата последните 30 год. на преквалификация...да шият бе...маски,вие товарите хората с отговорности...е как,майка ми продължава да взема 219 лв пенсия за 40 год.стаж,тежък труд в служба на България и е отговорна,гладува и събира за маски...ама няма

311

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 318 Малко се знае за този вирус все още , поне така казват . Едни дават за пример , че в Китай има случаи на повторно разболяване, след като пациент е бил изписан с отрицателен тест . Други твърдят ,че това е по скоро изключение , а не правило и се изгражда имунитет. Ако англичаните продължат така , ще си покаже техния метод , дали е ефикасен . А с дистанцията на времето , ще стане ясно , какво се случва с излекуваните в Китай . Ще придобием опит и с тази болест ,ама трябва време

310

АНЧО

преди 4 години

С ТИЯ ТЕМПОВЕ НА ПРОБИ 250 НА ДЕН ПРИ ТОЗИ ПРОЦЕНТ НА ЗАБОЛЕЛИ ТОВА СА 5 ПРОЦЕНТА ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 300 000 СА СЪС ТОЗИ ВИРУС. ДАНО НЕ Е ТАКА..............

309

Анонимен

преди 4 години

В Англия мерките са обратни на останалите, именно да минат павече хара през вируса и да се създаде имонитет, не знам кое е правилното. Бог да ни пази!

308

Щирлиц

преди 4 години

Отдавна трябваше да са затворени границите,и всеки желаещ да се върне да бъде допуснат след поне три месеца.Това,което ни поднасяте всеки ден е ала-бала.

307

Анонимен

преди 4 години

До ПипоУжасът започва.

306

BoikoMuhoboiko

преди 4 години

Кога ще успеете да доставите маски на лекарите бе жалки актьорчета-генералчета?!Лекарите нямат маски, факт, който видях с очите си!В аптеките - също няма никъде маски!Трябва да отидеш да си купиш храна, няма откъде маска да сложиш...иначе само дърдори този генералчето, съобщава с гробовен глас числа все едно е говорител...Не е ли работа на държавата в извънредното положение да наложи силови извънредни мерки ако се налага?! какво чакате?! хората били виновни..чакайте вие на самосъзнанието...

305

Анонимен

преди 4 години

трябват мобилни лапборатории и масово тестове на всички със симптоми и контактните хора, другото са тъпотии. Не може с 200 теста и надеждата че хората ще са съвестни да спреш пандемия. Много от преносителите нямат и симптоми просто са контактували с някой който леко му е текъл носа без да имат идея че и двамата са заразени вече.

304

Анонимен

преди 4 години

Удивен съм, мой приятел се върна от Испания онзи ден. Нямало е нито термо камери нито контрол. Самокарантирирал се е. Вярвам му, защото и от други го чух. Българина по принцип е с ниска хигиена, както физическа, така и морална и също с нулева до под минуса здравна култура. Видяхме Боко Тиквата как си слага маска иэ бабичката с найлона. Изведнъж се втурнаха да си спасяват вмирисания гурбетчийски задни като го заливат с течност за чистачки и се къпят със спирт. И айде на кафето.

303

Пипо

преди 4 години

11.03 има 7 заразени16.03 има 62 заразени.Нещо да кажете???

302

Анонимен

преди 4 години

До СатираАми в София се взимат, а в другите градове ги разиграват

301

???

преди 4 години

Тези пристигащи със самолети хубаво подписват декларации,ама докато се приберат по домовете си ,с колко човека контактуват?Пак нещо не е дообмислено.

300

фен

преди 4 години

"От Белодробната болница всички се лекуват под домашна карантина и носят съдебна отговорност, ако я нарушат."Ето това е проблема! Т.нар извънредно положение с нищо не е извънредно, само ПР акции по телевизията от разни генерали-актьори...Домашната карантина е пожелателна, няма проверки, няма санкнции, няма контрол, следователно ефекта е само на книга.Какво стана с този *** от Варна, пътувал до Италия и обратно, заразил дузина хора по по пътя си? Глоба има ли? Арестуван ли е?

299

Сатира

преди 4 години

Защо около 80% от пробите който се взимат са все във София ?

298

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се вземат незабавни мерки за снабдяване на населението с маски и дезинфенктанти, да се повтаря ежедневно за действията които да извършва заболял, така че хората да не се чудят накъде да хванат, ако усетят симптоми. Стига с тези показни изказвания на генерала за който със сигурност има по-важни дейности с които да се занимава.

297

Анонимен

преди 4 години

Китай ни зарази ! Сега целият свят трябва да им потърси отговорност за начина им на живот на обществото ! Не можеш да претендираш за икономическа сила ( те са такава ,заради фалшификатите си,ментетата и робския обезценен труд ) ,а народа ти да е със средновековни навици да яде сурови прилепи !