18

Optimist

преди 4 години

Преценява, БЕ!Преценя е само във вашето село, което верояртно е някъде в южна България!

17

ДА

преди 4 години

Значи,Австрия закри ски сезона,но ние-не!ЗАЩО!?!До кога ще правим нещата половинчато!?Щом има извънредно положение-да бъде такова!Затворени магазини,а тези в Банско работят,че и хотелите.Като стане пика на заразата,много важно,че ще затворите всичко.След дъжд-качулка!

16

Анонимен

преди 4 години

Сопка глава дървена

15

MAriq

преди 4 години

За кой хотел в Банско става въпрос?

14

Анонимен

преди 4 години

Ски зона Банско продължава да работи, въпреки призивите на властитеКакви призиви?! Трябват крути мерки срещу алчните хотелиери и за спазването и контрола са отговорни властите, по-точно МВР!

13

Анонимен

преди 4 години

Като попълват данъчни декларации все са на минус, а сега искат милиони от държавата за компенсиране на загуби!

12

Анонимен

преди 4 години

Е, в Алпите затвориха всички хотели, а в Банско, йок. Странна смесица сме на паника и непукизъм.

11

Безумие

преди 4 години

Най-страшното е, че те са знаели, че имат контакт с болен човек и въпреки това са решили да не си развалят почивката. Що за човешка глупост? Подобни хора трябва да носят съдебна отговорност за застрашаване на живота на хората

10

Анонимен

преди 4 години

*** мен няма да мъ хвани бе ...

9

Р.Рад

преди 4 години

До Анонименчух една жена на пазара да разправя че Кремъл щял да спре келепирана комунистическите ***, оти петрола много еФтин

8

M.I.C.

преди 4 години

Не знам какво да кажа... Хем хотелиерския бизнес идка помощ от държавата (с други думи нас данъкоплатците), хем продължава да работи и да сее зараза. (Не всичко, но съм сигурен, че повечето работят). Тези мерки са, за да се спазват, а не - те са за другите, за мен Не!

7

Анонимен

преди 4 години

Банскалии са малко палят от четвърт и като нищо ще направят една клада..

6

Анонимен

преди 4 години

Поредните чужденци, дошли тук да сеят зараза, а за ***-Хотелиер-Пишман-Бизнесмен е най-важно да не му секне келепира и с риск за здравето и живота на семейството си и семействата на служителите си продължава да работи...

5

Анонимен

преди 4 години

Ето за това, трябва карантина за всички идващи от чужбина, а не само за Италия и Испания! Тия от Франция, Германия, Гърция да не мислите че са по-добре! Щом иска в България ОК, до условието е къщи под карантина. Тия убавци в Банско ги приемат, а после ще мрънкат че държавата им съсипала бизнеса, ще искат помощи и пари, че и стачка ще заформят.

4

Зозо

преди 4 години

...............Ски зона Банско продължава да работи...........Баш алчните банскалии няма да работят. Ама ся като им припари под ГЗ да ги видим.

3

Анонимен

преди 4 години

Защо държавата да подкрепя бизнеса - нека мултимилиардните компании които така удобно укриват данъци от нея сега да подкрепят държавата без която тях няма как да ги има.

2

1

преди 4 години

какво значи "Ски зона Банско продължава да работи, въпреки призивите на властите подобни обекти да бъдат временно затворени." Нали има извънредно положение- затворете ги!

1

Елемаг

преди 4 години

От петък цялата работа е горе долу такава:Държавата и полицията си играят на стражари и апаши с чужденци и тези *** в черно прибиращи се от най-рисковите държави.Полицаите момчетата не могат да спят,мда търсят тоя и оня.И за това страда цялата държава!!!!