497

Ммм

преди 4 години

Скапани нещастници, в аптеката няма нито маски ,нито гел за ръце. Иначе хората са виновни, а елементарните неща за защита не са налични.

496

Дфгххйккл

преди 4 години

Да се въведе лимит не може един човек да изкупи половината магазин , а останалите да не могат да си купят най необходимото

495

Анонимен

преди 4 години

Българино, не се заблуждавай, историята е доказала - по време на криза, богатите стават по-богати, бедните по-бедни!

494

21 см

преди 4 години

Не разбрах, баничарниците без маси вътре, могат ли да работят ?Значи не искате тук да стане като в Италия, ама и толкова сълзи, рев и сополи за 3 седмици спиране на активността с цел превенция.Как пък всичкото луmпен стана бизнесмен, и не може да вдене, не знам.Като станем като Италия, няма да си идват емигрантите с техните ПАРИ, пенсионерите ваште клиенти - няма да са живи, народа ще се крие у дома и няма да харчи.Е, няма такива ***, верно.

493

Анонимен

преди 4 години

До бай хувсеки да си направи маска и да ходи с нея на обществени места след това я пере на 100 градуса и си мие ръцете. От бб чакайте приказки и един голям йййпо Каскет-ТВ такива съвети ли ви раздават?

492

Анонимен

преди 4 години

До Анонименв Чуждестрания фирмите с радост фалират и с радост уволняват работници заради вирусая кажи името на една такава фирма бе каскет, дето е фалирала заради вируса.

491

Анонимен

преди 4 години

Себестойността на една маска е 5ст!! Държавата може да възложи поръчки и ги изкупува на по 20 ст и ги раздават безплатно. По време на изв положение определени дейности може да бъдат " мобилизирани и заставени" ...иска се воля

490

Анонимен

преди 4 години

Един депутат взема колкото 10 медицински сестри. Ами я да покажат доблест тези туфлеци и отидат санитари..Да покажат съпричасност най после

489

Анонимен

преди 4 години

До ТимНе съм чул в момента чуждите фирми да се оплачат само българските ревът това е защото ще секне на частника да се гушиНе си чул, защото в Чуждестрания фирмите с радост фалират и с радост уволняват работници заради вируса който срина борсите и всичко е затворено, и банките с радост им опрощават кредитите - затова не се оплакват ами се редват, така е в Чуждестрания, само българския частник реве.

488

бай ху

преди 4 години

единственото решение е всеки да си направи маска и да ходи с нея на обществени места след това я пере на 100 градуса и си мие ръцете. От бб чакайте приказки и един голям ййй

487

Анонимен

преди 4 години

До ВИЛАТА В БАРСЕЛОНАКАКВО СТАВА С ВИЛАТА В БАРСЕЛОНА?нищо - поредния фейк на червената ***.

486

Анонимен

преди 4 години

До Майискате и Радев да вкарате в кашатаа кой каза, че няма вирус бе пръдльо? Кой събра сганта на Шипка?

485

ВИЛАТА В БАРСЕЛОНА

преди 4 години

КАКВО СТАВА С ВИЛАТА В БАРСЕЛОНА?

484

Май

преди 4 години

искате и Радев да вкарате в кашата.

483

Борка

преди 4 години

събирай лейтетнантите и шефовете на фирмите, с раздадени обществени поръчки, и дай личен пример! Никакви отчисления към теб и глутницата ти, докато трае карантината. Всички шефове, шефчета и подшефчета на фирмичките ти да пуснат на подизпълнителите, които така и така вършат цялата работа по обектите, всички натрупани дотук забавени плащания, айде няма да те карам и авансово да им пуснеш по някой лев. Викай банкери и монополисти и им разпореждай да обяват отсрочка по заеми и ипотеки.

482

до521

преди 4 години

които раздават парите те са за затвор.

481

Анонимен

преди 4 години

Не чух нищо за бардаците, ще ги затварят ли?

480

Поручик Ржевски

преди 4 години

Значи закриваме всичката икономическа дейност, с цел да не умрат 10% от 70 годишните и след един месец всички спокойно умираме от мизерия.

479

Капиталист

преди 4 години

На запад при капитализма компаниите работят без печалба и целта им е да задоволяват нужните на хората и да дават високи заплати, капиталистът не се интересува от печлаби, а само комунистическите работодатели в България се интересуват от печалби и сега реват, че губят печални заради ситуацията с този вирус.

478

Анонимен

преди 4 години

До ЕВРОАТЛАНТИКЦецоу,ти ли си ,ве?Пак ли подслушваш и следиш хората?Ще си изберем ГЕРБ и БСП напук!