488

Синя Чест

преди 4 години

До Истината 2И дори да си прав, запасяването пак е напразно ! Нали се сещаш, че евентуално при такъв апокалипсис правилата загиват ? Тоест, ти може да си се запасил с всичко, но ако не можеш да го опазиш, каква е ползата ? Идват трима с Макаровите и ти взимат киселото мляко и консервите.Край на мача.

487

Анонимен

преди 4 години

Тия правят ТОЧНО ОБРАТНОТО на това, което трябва да се направи и, което ще даде резултат - да се затворят всички граници и никой да не влиза отвън, пък вътре със серизни усилия да се справят с текущата ситуация. А те пощуриха и смазаха народа с полу-военно положение, а границите са си отворени и си влиза необезпокоявано какво ли не. И, резултатът ще е..?

486

Анонимен

преди 4 години

Какво значи ще ни връхлети епидемия с невиждана ярост? За китайците каква беше епидемията, нещо по-различно ли - справиха се за 2 месеца! Неадекватността на т.нар. "елити" /в европейски мащаб, пък нашите - бетер/ води само до безмислена агония. Резултатът е видим.

485

Е2-Е4

преди 4 години

***.Много мелодраматично изявление. От този щаб все пак се очаква прагматизъм, а не драматични рецитали. Как разбра Мутафчийски, че настоящите мерки не работят, да не си мисли че новите случаи са се заразили днес. Елементарната логика казва, че предвид инкубационния период на заболяването, днешните мерки ще дадат, евентуално, резултат след една седмица.

484

Анонимен

преди 4 години

А ако имахме един случай и открием втори щяхме да имаме 100% увеличение.......ХА-ХАА мерките които въведоха вчера разбраха че не дават резултат .........днес?!?!Този не знае на кой свят е.

483

Анонимен

преди 4 години

"Д-р Венцислав Мутафчийски: Имаме 30% ръст на заболелите за ден от COVID-19 Мерките явно не дават резултат, ще се предложат по-строги, заяви той" Само това като прочете разумен човек и му става ясно че тоя шапкар не знае за какво говори !!

482

Валери

преди 4 години

Според мен трябва да спрат да обикалят телевизиите и да започнат дезинфекция на улици и магазини както направиха в много азиатски страни и сега нямат проблем с вируси.

481

право на избор?

преди 4 години

Значи българинът има право на избор - или да умре от корона вирус, ако отиде на работа, или да умре от глад, студ и липса на покрив над главата си, ако не ходи на работа?

480

До 504

преди 4 години

Променило се е търсенето, като търсят един продукт повече хората, той става по-ценен. Това, че производството е по-голямо в сравнение на търсенето няма значение. Цената щеше да се намали, ако няма голямо търсене за тях, но има увеличение на производството. Абе капитализъм е това.

479

GHT

преди 4 години

До Дребен работарСкоро ще има всякакви бунтове и убийства. Нормалните хора нямаме спирт за НОРМАЛНА употреба и дезинфекция, а разни гамени са изкупили с кашоните стотици бутилки спирт, за да правят далавери. Полицията да се задейства и да ги намира, защото хората започват да се организират по входовете и ще им направят капан, и ще има жестока саморазправа.

478

GHT

преди 4 години

Има ли служби в тази държава?! Това е проблем от изключителна важност за националната сигурност. Спиртът е изкупен от спекуланти-далавераджии, които сега се канят да правят пачки като го продават на супер завишени цени. Днес във фейсбуук попаднах на няколко обяви. Това си е чист тероризъм, заплашващ националната сигурност. Има си начини тези индивиди да бъдат издирени и всичко да бъде конфискувано. Все са с профил - анцузи, БМВта, къси подстрижки, кучешки боеве. Безобразие при епидемия.

477

Истината 2

преди 4 години

Хората ще бъдат информирани "на час по лъжичка", както се казва, за да се избегнат паника и безредици. Ако всичко им бъде казано директно, системата ще рухне. Макрон се изпусна, казвайки, че ни очаква втора вълна, при която засегнатите ще бъдат млади, прави и перфектно здрави хора. Възрастните и хронично болните са едва началото. Вирусът е интелигентен, коварен, не атакува наред, а подбира жертвите си. Неслучайно генералът го нарече "най-опасният в историята на човечеството".

476

мъже в черно

преди 4 години

ние вече обмисляме напускане на тази планета......вземете си повече цигарки и ракийка

475

Ss

преди 4 години

В училище ни учеха, че разликата между животните и хората е в това, че хората са МИСЛЕЩИ СЪЩЕСТВА. Но тоталното безхаберие и безотговорността на хората ме кара да се съмнявам в това.

474

Истината

преди 4 години

Личи им на всички официални лица, че не казват цялата истината на населението. Ако само за извънредно положение настана такава паника, представете си какво ще е, ако разберат нещо по-шокиращо. След цялата информация за коронавирус, с която успях да се запозная, мога да направя някои предположения. Вирусът мутира и ще продължи да мутира. Дори и най-големите светила в науката са безсилни да променят нещо. Всеки следващ щам ще бъде по-опасен и по-агресивен.

473

Гиб Мелсън

преди 4 години

Ако гербаджиите не бяха на власт. Ако бях аз на власт, в България този вирус щеше да премине с минимум жертви, по-малко дори от жертвите на ПТП. Въвеждам вечерен час за всички пенсионери. Да не мърдат извън дома си за срок от един месец. Организирам военни и полицаи и пожарникари, които и без туй се чудят какво да правят по цял ден да разнасят по списък храната на пенсионерите, като оставят храната пред дома им, без да имат допри с тях.Бих спрял и обществения транспорт. Но толкоз акъл у тях няма

472

не

преди 4 години

До АнонименДо Анонимен 494 Грешно ти е инфото , добре си е . Пита КС , дали може да промени Конституцията , че да управлява примерно до 2036-та . Не знам как са получили числото "2036 -та година "

471

фактите

преди 4 години

В Бергамо - погребения на всеки половин час , заяви съветникът по гробищните служби " В Алцано Ломбардо /някакво градче /- "Има много възрастни хора , стоейки вкъщи със затруднено дишане . Не могат да бъдат хоспитализирани , защото болниците са препълнени" , заяви кметът еди кой си В болница в Ломбардия - "близо сме до колапса ,15-20 свободни легала в интезнзивно . Приемаме 85 човека ,2-3 напускат . Линейките не могат да насмогнат , болните могат само да стоят и да чакат

470

до 501

преди 4 години

Смъртността в Италия е голяма най-вече заради липсата на достатъчно апарати за обдишване. Системата не може да поеме толкова много едновременни тежки случаи и лекарят буквално трябва да решава кой да остави да умре.

469

Тим

преди 4 години

Тази простотия не мога да разбера мисленето на българските фирми и магазини и аптеки и всички който правят уж бизнес как така маската беше 30 стотинки след ден стана 2 лева а кутията 70 лева е това някой собственик ми обясни как се за ден от 30 стотинки се формира нова цена от 2 лева като нищо няма промяна на цени нито тока се вдигнал нито газ нито горива нито данъци маската произведена преди месеци