184

Анонимен

преди 4 години

Продавам фередже

183

Анонимен

преди 4 години

А ти остави тоалетната хартия, ами виж че половината ПОС терминали в страната в супермаркетите не работят. Трябва ти кеш, а банкоматите са празни. Единствено теглиш кеш от гишето на банката докато можеш преди народа да се е усетил и да се извият опашки пред клоновете

182

Анонимен

преди 4 години

В София ще върлува най-много.Трябваше да затворят границите още преди две седмици.Изтървана работа!

181

R

преди 4 години

И аз имам съмнения от началото още, че е изкуствено създаден.1. Такъв дълъг инкубационен период, през който заразен без симптоми може да го пренася.2. Оцелява дълго време върху повърхности, а почти всички ползваме физически пари и не всичко може да се плаща с безконтактна карта.3. Предвид заразността му, не е толкова смъртоносен, а хора със здравословни проблеми са най-застрашени.Прекалено много съвпадения, като измислен изглежда.

180

Анонимен

преди 4 години

Прегледах разпространението в страните от света - там където времето е топло случаите са относително по-малко и смъртния изход се случва по-рядко.

179

Василев

преди 4 години

Това е изтървана работа, не може да се овладее и не може да се пребори вируса с такива мерки!Едно от най-важните неща, което е бариера за вируса, е имунната система на един народ и държава!!!За това през годините ви блъскаха с изкуствени храни и консерванти, и така имунната ви система стана лесна плячка ца ционистките властелини!!!То не беше африканска чума,шап,луда крава,птичи грип и всякакви глупости, само и само да ограничите приема на истинско месо, което изгражда имунната система!Хю!ЦРУ

178

дддддд

преди 4 години

Испания много зазляват и те , нови 811 случая , общо над 6000 , ама поне смъртността не е висока както в Италия . Общо 191 човека Китай само с 11 нови . Сега гледаме натам , дали карантината ще свърши работа . Имат 3610 критични или сериозни случаи За Италия няма данни още

177

Българин

преди 4 години

Квото каже Тръмп овце и бат Бойко!Това е !Ще пазарувате под полицейско наблюдение !

176

Анонимен

преди 4 години

Дали пък "новите случаи възникват най-неочаквано" не означава че от четирите 2 са в парламента и 2 в министерския съвет?

175

Свети Петър

преди 4 години

Значи 6 случая от 183 проби общо. Toва прави 3.27%На 5 милиона реално живеещи в страната, това са 163,500 души, реално заразени.Повечето минават безсимптомно, но сеят заразата като се редят на опашки за тоалетна хартия. Ужасът тепърва предстои.Честито!

174

Анонимен

преди 4 години

До 165 Не навсякъде в Австралия е 45градуса,всъщност там сега е краят на лятото!

173

Анонимен

преди 4 години

Освен,че броите новите заразени,какво друго правите?Защо не затворите границите?

172

Анонимен

преди 4 години

В Бургас десетки се завърнаха от Италия и всички други обикаляха по молове и ресторанти. Мислите ли, че вече няма заразен в града?

171

Българин

преди 4 години

Щатите имат ваксина бе овце!

170

Анонимен

преди 4 години

Успокоителното е, че в гените но има добра смеска от всеки край на света. Това прави организмите ни по-устойчиви на вируси и техните мутации. Сус сигурност много хора ще изкарат вируса само със леко неразположение, но и със сигурност ще се справим добре. Природата е на наша страна.

169

аз-ът

преди 4 години

кифлите - чалгарки, миски, плейки и други кухи ***, дето се скъсаха да ходят на "почивка" по екзотични места, някой сети ли се да ги изследва? кой знае какви вируси са внесли в България, включително и корона !--те имат вроден имунитет към всички вируси. Иначе още след втория ку.. да са опънали краката .

168

Анонимен

преди 4 години

лош народ ей ! млади срещу стари , днес изкараха ей така на пук всички деца по кварталите да си играят - да сеят заразата , щот децата и младите не били застрашени , та да ...... старите .Трябва да се забрани извеждането на деца ! и да глобяват младите им родители при нарушение.

167

АНАЛИЗ

преди 4 години

Малко анализ:"Във Варна и Стара Загора пробите са отрицателни." - ЗНАЧИ ВСИЧКИ НОВИ СЛУЧАИ СА В СОФИЯ!Четири от новите случаи "изникват съвсем неочаквано" - ЗНАЧИ ЗАРАЗАТА ВЕЧЕ ЗДРАВО Е ПЛЪЗНАЛА В СОФИЯ.Ако веднага София не се излолира, след три-четири седмици ще има потвърдени случаи във всички големи градове.

166

Анонимен

преди 4 години

До КaтилКато е бил в Милано трябва да е в карантина, а не да се здрависва с хората! Някои хора с конкурс за тъпoтия ли ги правят.

165

Анонимен

преди 4 години

Отивам да си купя фередже. Предпазвало от Коронавирус.