27

Анонимен

преди 4 години

Никакви витамини няма да ви помогнат, това е вирус и си зависи както от генетиката на даден човек, така и до имунната му система.Както сами виждате има и млади заразени, но повечето починали са от 60 и нагоре.Проблема е че някои учени писаха че Короната мутира и издържал 30 минути извън приемника, което не е нормално за вирус.

26

Банани и хартия

преди 4 години

Ами сега?! Ще има ли банани и тоалетна хартия? За тях през 1989 някои подрипваха по площадите, а то пак няма.

25

до 31 от хищник

преди 4 години

мен макароните с мен ме правят още по-гладен, щото за 30 минути ми качват кръвната захар, която след това пада рязко. трябва мръвка!

24

от простия селянин

преди 4 години

Василев, *** граждански, дреме ми на чифтето за душевните ти диарии. Аз си пием ракията и си лапам пръжките и не се редя на опашка с умните граждани за 2 ролки клозетна хартия и 5 консерви копърка. Ай тичкай за кенефпейпър, че дефици идва. анадъмо?

23

Бай Бончо

преди 4 години

витамини , съпун и в къщи и лека храна , макарони с мед И не пишете простотии

22

селяк в софия

преди 4 години

с 500-те кила и 200 литра олио, които си купих вчера, короната не ме лови мене!

21

Бате Гойко

преди 4 години

"Защо медиите не задават този въпрос ?Според мен го правят нарочно. Берейки плодове от създалата се ситуация."Медиите са лешояди- колкото по-зле за хората, толкова по-добре за медиите.

20

ужасите на короната

преди 4 години

Който има тоалетна артия за две три години ,може и да преживее вируса .Купувайте братя, докато има. Брошури и вестници също вършат работа.Те ще на квадратчета ,мачкаш да омекнат и закачаш на кука от тел. После бършеш икономично.

19

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевТова са простите селяни, които се настаниха в София. Ела на село да видиш, никой не се презапасява. Хората си пазаруват нормално.

18

Burov

преди 4 години

Г-л Мутафчийски изглежда кадърен човек. Върши си работата човека както и щаба. Въобще правителството реагира адекватно. Това обаче не може да се каже за шипченския опълченец. Тук даже не споменаваме какви ченгета от 6то си е назначил за съветници. Тук говорим за това как реагира на кризата. Е, сигурно е бил зает с тоалетите на Деса.

17

Тъпотия по нашенски

преди 4 години

Хубаво сте преградили шофьорите на градски транспор, но защо кондукторите бродят като лешояди да носят зарази между пътниците, нали монтирахте великата билетна система във Варна?

16

Анонимен

преди 4 години

До УжасХората се притесняват, но чак пък толкова както казваш...Не всички са така.Предимно тези които се запасяват като невидели са потребителите на картончета за търкане.Тези хора, които са голям процент от населението са лесни за манипулиране.Аз например, след нощна смяна си пазаря една биричка и цигари (вреден навик, знам), осъзнавам че може да има опасност, но не чак такава като Испанския грип например.

15

язе

преди 4 години

Паниката ще е в четвъртък, като притихне вчерашния цирк с обявяването на карантините и сежразнесат теалните резултати от САЩ и европа на заразените, починалите и вероятностния тренд на заразяване + екстрите от дифицит на тоалетна хартия.

14

Анонимен

преди 4 години

Ам ти остави тоалетната хартия, ами виж че половината ПОС терминали в страната в супермаркетите не работят. Трябва ти кеш, а банкоматите са празни. Единствено теглиш кеш от гишето на банката докато можеш преди народа да се е усетил и да се извият опашки пред клоновете

13

Да предупредят

преди 4 години

В Русия приканват всички, кото са се завърнали последните 1-2месеца от Европа да се изследват и да не се разнася заразата. Русия се справи с китайския поток, но с европейския трудно. Излиза, че там където държавното управление не мисли за себе си, нещата се оправят. От 1400милионс души има около 3000 починали, а в Италия в пъти по-малка страна, починалите гонят тези в Китай. За пореден път в световен мащаб се видя кой строй мисли за населението си и кой само за управляващите и най-вече за частн

12

Трайо

преди 4 години

Истината е, че заради свободното движение в момента до 2 седмици ще има бум на заразените. Затова строги мерки за ограничаване на движението се взимат 2 седмици по-рано.

11

Анонимен

преди 4 години

Ако са изхарчили валутния резерв наборда,все такива послания и никаквимерки,касаещи маски,респиратори,техника,нулева данъчна година,беззастраховки,такси,пари за учените даизнамерят и произведат ваксина.Нищо не дезинфекцират,поне трамвай22 е немит откакто е докаран.

10

до 1

преди 4 години

Аз повече вярвам в медицината и хората!

9

Анонимен

преди 4 години

Да се разбира, от направените тестове, не сме установили нови заразени с короната.Защо журналистите не питат за нулевите пациенти?Ситуацията в Плевен и Габрово ?Не е реално да се тестват всички кихащи и със ОВИ симптоми, но в всяко огнище, с цел овладяването на разпространението трябва да се търси нулевия пациент. И това го правят. Защо медиите не задават този въпрос ?Според мен го правят нарочно. Берейки плодове от създалата се ситуация.

8

Луди

преди 4 години

Ненормално управление имаме, което се е вгледало в собствения пъп излизат куп хора, за да ни покажат колко мислят за нас. Ще отворят частните болници само за себе си, ако частникът въобще ги отвори. Ако някой не е успял да си плати телефона мобилните оператори ще му го изключат. Нищо не се прави в нито едно направление, само една пушилка и народа е оставен сам да се оправя. И кризисния щаб е като тях. Ако възникне ситуация кат в Италия ще измрем. *** до ***. Сега в Италия определиха