157

Българин

преди 4 години

Кой ви дава правото да плашите хората ?Кой ,как и от какво ще умре има ли значение?Защо правителство и военни плашат хората?

156

Инфо!!

преди 4 години

Предупреждавам ви пак. Нямате си на идея какво идва . Ако ме питате мен какво ще стане , ще ви отговоря.Лекарите в България ще започнат да умират.Това достатъчно ли ви е ?

155

Инфо!!

преди 4 години

Чували за умрели ще ви трябват.Какви инкубаций говорите .. Хората започват да умират вие спорите за неща който не знаете с точност.Пригответе се , не слушайте правителството ви лъже .Предупредих ви нали ? до 18.03.20 заразените ще бъдат +1000 NoCV-19 няма прошка за никой !!Няма стари , няма млади всичко на ред !!

154

Шопо

преди 4 години

Нищо няма да се ограничи с лятото!!! В Австралия е лято ,а там е ужас!!! Болестта вилнее с пълна сила!!!

153

Анонимен

преди 4 години

Доц. д-р Атанас Мангъров: Съществуват скринингови тестове, които са имунохроматографски и са като тестовете за бременност. Стават за 10 минути и са много евтини. С тях може да се установи дали някой има коронавирус и, ако има съмнение, тогава да се изпращат.Има ги и у нас и не разбирам защо не се ползват.____Това го каза човека, още когато тая фуражка се тъпанчеше всеки ден и ни обясняваше как няма заразени, а те обработвали по 50-60 проби, ненормална работа, тоя е за затвора

152

Българин

преди 4 години

Целия свят е пламнал и в целия свят ,няма информация на преболедувал как протича състоянието а ?Ало има ли някой ?

151

Анонимен

преди 4 години

къде се е чуло и видяло в България военен да реши какъвто и да е проблем, те по скоро създават проблеми, а не ги решават

150

Анонимен

преди 4 години

До 155Да ама няма. Както виждаш всички държави са пламнали.

149

Българин

преди 4 години

Кви 14 дни период бе вируса е по света от 2019г. И от 2 месеца в България Уж болните от него оповестени дори не са напускали България!Коя е мярката да се спре нещо във въздуха че не се сещам нещо ?

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 151и какво общо има това със ситуацията бе, сбръканяк, ако имаше достатъчно обхватен скриининг с бързи тестове по границата въобще немаше да има такъв проблем

147

Анонимен

преди 4 години

Ко стана ве мишоци..., нали нямаше страшно, само като ви погледна очите и разбирам, че има страшно......

146

Анонимен

преди 4 години

най-смешното е, че още незнаят тия в Плевен и Габрово от къде са се заразили, толкова им е капацитета, разкарват проби на по 200-300 километра за изследване и се чудат що един месец нема регистриран случай

145

Българин

преди 4 години

Никва информация за болните ,лекуващите се ,болници ,къде ,как,колко ?Как протича лечението !Ало господа ?Кво прайм и за кво е извънредното положение?

144

Анонимен

преди 4 години

До 149Ся да ти обясня една работа понеже виждам, че малкото ти гръбначен мозък, не може да разбере проблема. При положение, че вируса има инкубационен период от ~14 дни преди поява на симптоми, през тези 14 дни колко човека са били заразени от един болен, а те колко са заразили и тн и тн. Нещо което се нарича Геометрична прогресия. И такива като теб, които още им е смешно, скоро ще гледате тъпo и ще се питата "а... ко стана?"

143

Анонимен

преди 4 години

В Италия от 15 хиляди заразени вече 1100 умрели. В Италия са много жертвите защото е с най-много стари хора. България също е застрашена при 3 милиона пенсионера и ако ГЕРБ се бавят и не затворят границата и не сложат София в карантина.

142

Анонимен

преди 4 години

за 1 починал и 20 заразени, извънредно положение въвеждат, абе оставете военен да решава некакъв проблем и гледайте сейра:) неграмотници, още преди 2 седмици доцент Мангъров Ви казваше да се изпратят бързи тестове при личните лекаари и по границите, ама Вие дремете, разкарвате ми порби из целата страна и викате немало заразени

141

Българин

преди 4 години

Къде е виртуалния вирус ?Сега ?

140

Анонимен

преди 4 години

до 141 В квартал Кайсиева градина на пазара( води се част от квартал Владиславово във Варна) пред аптеката на Марешки имаше 30 човека днес около 11 часа. Само минавах, не знам за какво чакат...за маски най- вероятно. Лошооо...и то като се има предвид, че във Варна досега няма случай на заразен. Не знам какво става в София и Монтана и Лом.

139

Тролъ

преди 4 години

Какъв вирус им се привижда на политици ,военни и ченгета ?Нещо не ми е ясно!

138

T

преди 4 години

До Бай ТъпчоИ ти ли си напълни остъклената порутена тераса, която не е чистена от 30 години, с 20 бутилки спирт. Ей това е ганьовската работа - аз да си имам за всеки случай 20 бутилки и да оставя други 20 домакинства без нито една. Няма да се предпазите, да знаете. Чиста математика си е това - мнозинството като е инфектирано, ти каквото и да правиш ще го прихванеш, па ако ще и 100 бутилки спирт да си нареди. Нямате акъл за тия неща. Тая нация е тотално свършена.