15

До kov

преди 4 години

За разлика у вас в Рассия, при нас вчера и днес децата НЕ са на училище.

14

До 7

преди 4 години

Децата си стоят по домовете! Вчера видях само 2 групички от по 3 деца всяка, седяха в градинката и си говореха. В моловете няма хора, празно е! Само в книжарницата видях повечко тинейджъри, но те бяха със шалове и избираха по няколко книги. Ако смятате, че това е безотговорно поведение!?

13

Тато из Правец

преди 4 години

Министърът не е ли способен да направи преценка и вземе държавническо решение ??? Некадърник до некадърник управляват тая държава !

12

Анонимен

преди 4 години

Ето това е МОН една ненужна, деградирала безмислена оранизация послден подслон за некадърници от всякакви цветове обединени от едно нещо -омраза към децата.Какво значи по преценка на родителя?Защо го има това министерство ?

11

Бачо

преди 4 години

Решението е добро, трябваше малко по- рано да се вземе. Призовавам родителите да не пускат децата на училище, относно притеснените за учебния материал ще ви кажа,който иска да се образова ще си учи и в къщи, който не ще, ще обикаля молове и градинки, в училище или не мотивиран ли е един ученик успява.

10

kov

преди 4 години

Правотто на личен избор е уважено. Жалко, че "закъсняхте" с два дни и сега всичко ще се ***.Стискаме палци Господ да ни помага, защото не трябваше вчера и днес децата да са на училище.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Не е глупаво. Макрон ги затвори,като заяви,че френските вирусолози,които са едни от най-водещите в света са заявили,че децата ръсят вируса,и разболяват учители,родители,и хората по улиците. Не си пускайте децата по улиците,пазете си поне вашето здраве.

8

Анонимен

преди 4 години

Измиват си ръцете... като Пилат Понтийски.

7

Анонимен

преди 4 години

учениците по цял ден ходят по улицитена групи,по моловете,магазини и не спазват дистанция ръсят зарази. По-добре ги въръжете в къщи дистанционно да се обучават,не да ходят да ръсят зарази и да бездействат.

6

Анонимен

преди 4 години

Или затваряш училищата или ходи на майййната си! Що за глупост- "по преценка на родителите" ??????

5

Анонимен

преди 4 години

Глупаво

4

Анонимен

преди 4 години

Какво значи по преценка на родителите, бе? Кой нормален родител ще си пусне детето?

3

Анонимен

преди 4 години

Не може така. МОН да вземе адекватно решение, а не да прехвърля отговорността на родителите. Какво ще стане едни ще учат, други ще си лежат в къщи или ще скитат по улиците.

2

истина е

преди 4 години

Училищата трябваше да са затворени още преди две седмици !! Боко се правеше на батман , и убеждаваше народа ,че тук няма да дойде заразата !

1

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Мъдро...