78

Италианците са Топ

преди 4 години

Разкараха мафиота Берлускони (италианския Бойко)Разкараха мафиотските структури от държаватаОт раз арестуваха 300 мафиота, свързани с боклукаНапълно открити относно вирусаБИХ СЕ ГОРДЯЛ ДА СЪМ ИТАЛИАНСКИ ГРАЖДАНИН.Те имат всичко - добра храна, силна държава, чест и достойнство, държат си на думата.Мисля, че на тоя свят САМО италианците и японците са ЧИТАВИ хора. Другите са сбирщина отрeпки.

77

Анонимен

преди 4 години

Четох една статия в американски сайтВинаги точно преди изборите в Сащ се появява вирус, който мори хората . Винаги е в края на годината и приключва през пролетта.И това ако е съвпадение.Бълват се фалшиви новини. От тях кой ще ни спаси? За починалата жена се изписаха 10000 жертва на вируса. А жената починала от грипа.От грипа не. Ви ли е страх?Паниката разболява. И без това хората са се луднали , това ще в последния пирон.

76

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Турция си е Турция. Да се оправят. Вие гледайте тука какво ще става, че сме най-неподготвени и най-бедни от всички.Искате карантина ?Добре !А, колко време ще може да издържите вкъщи без някой да ви плаща ?Колко са българските семейства, които могат да изкарат с месеци без да ходят на работа ?Лесно е да плещим глупости тук.Оня с тиквата вместо глава веднага прави това, което чуе, че се харесва на народа ...И после ? ... Кво прайм после ?

75

БатаФ умния съм

преди 4 години

Италианците си свалиха мафиота Берлускони, започнаха гонения срещу мафията, изринаха я от държавните си структури. Случайно ли са на Второ място? А?Явно държавата си БАЧКА КАКТО ТРЯБВА. Искрени са за болните си, адекватни са. След вируса, ще отида да живея в ИТАЛИЯ.МНОГО ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ СА. И МНОГО УМНИ. ЕВАЛА.Салют братя италианци, идвам при вас!

74

до Ss

преди 4 години

Ние сме мързеливи тарикати!-)))

73

БатаФ умния съм

преди 4 години

Всяко едно правителство, което има КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ начело, го крие. Защо ли?Защото знаят, че нещо излиза извън контрол и първата им реакция е да ЛЪЖАТ и МАМЯТ. Това е съвсем нормално.Нормално е Турция да скрие. България също скри за две седмици, защото мафиота Бойко си помисли, че някой му клати властта. Осирaт се от страх, като ги удари нещо от реалния живот и за това крият. Защитен механизъм от мутренските години е това.Разгледайте данните. Китай съшо крият, Русия също, както и САЩ

72

до Слънчарски

преди 4 години

Всички Крият... засега!!!Щото скоро на никой няма да му пука за "официалната статистика"!Късно е...., "мандалото хлопна"!

71

Ss

преди 4 години

Турците са били мърлава нация, че българите и те не са цвете за мирисане.

70

Слънчарски

преди 4 години

Ако крият, си е за тяхна сметка. Китайците как си признаха и бързо взеха мерки. И вероятно все още не казват цялата истина.

69

ББ

преди 4 години

въобще не ме интересува Турция стига да са почтенни с нас,американските инвестиции и бази не путин,всеки може да провери в гугъл колко американски инвестиции имат...а у нас...Божковци назначени от бойковци и ни продават билетчета с печалби които ще вземета ама друг път,..Менда или минда прокарва закон с който ограничава достъпа на информация...в такъв момент,Горанов не знаел за Божков...верно ли бе,Менда и тя не знаела...черни/не сиви/ кардинали на олигарси са..алчни безбожници стоящи в тъмното

68

Анонимен

преди 4 години

Средната възраст на турцкото население е под 35 години . Може би това е причината.

67

Анонимен

преди 4 години

не е заради туризма то ако има нали ще се разболее някой и симптомите са почти веднага още по зле за тях

66

Анонимен

преди 4 години

Театралите риваха че им затварят театрото, а сега и без пари да правят представления пак няма кой да отиде.

65

Енчо

преди 4 години

Ердоган не дава да кажат истината, че ще им отиде туризма лятото. Не може да няма болни, това е огромна по площ страна, с над 70 млн. население...

64

Въшко

преди 4 години

То Българската държава го скри за 2 седмици, пък Турция ли няма да го скрие?! Айде моля. Вие ни вземате за някакви големи балами?

63

Анонимен

преди 4 години

Благодарен съм на турците за това, че ни прати маски. За разлика от Германия и Франция, които са богати, но ехидни лицемери и даже забраниха доставки на маски за нещастна Италия. Но това не променя факта, че Ердоган е гаден ислямист, който заплашва съседите си и си играе със съдбата на 80 милиона турци. Предава Запада на който Турция дължи всичко, за да се гняви с диктатора Путин. Жалка история. Обаче турците показаха, че са смел народ и гласуваха за опозицията на последните избори.

62

Анонимен

преди 4 години

А хората от вътре пръскат ли ги ? Щото ти трябва един да кихне в някой голям МОЛ

61

Абее

преди 4 години

В Турция пръскат улици паметници парковр всичко. Аз не видях тук да пръскат улици а само автобуси и тва е

60

Анонимен

преди 4 години

каква империя е Турция бе очаква ги фалит още 1-2 години и лирата им ще мине 10 лири за долар Уникредит вече изнесе ли се от Турция > ?

59

От бореца

преди 4 години

Когато имаш за съседи сбирщина роми, от които не знаеш кога каква гадост ще плъзне, кога ще тръгнат да крадат съседите си, кога ще се збият помежду си и ще си запалят къщата, която дори не е тяхна и в която са се самонастанили, не е нужно зло за да се пазиш и да не им вярваш !!!