169

Анонимен

преди 4 години

Фактаджия,ти ходил ли си по наще села да видиш българския Сибир.Особено в Северозападнала България.Там е рая.

168

Факт

преди 4 години

Нищо чудно руснаците да мислят , че джуджето ще управлява 150 г. Има градове и села в Русия , които още мислят , че Ленин е жив и управляват болшевиките.(което си е горе-долу така ). Дори корона вирусът заобикаля Русия , защото няма какво да яде там.

167

Анонимен

преди 4 години

На нас българите все някой ни е виновен.Или Тръмп,или Путин,Меркел,Макрон,Ердоган.Кой е лош,кой добър не мога да кажа.

166

Анонимен

преди 4 години

Нека всички се молят Путин да остане, защото той е гаранция по света и за всеки гражданин, че няма да има трета световна война. Благословен да е и да ни пази дълго време от империята на злото САЩ.

165

Анонимен

преди 4 години

Да му ядете на Путин.... Но и за това не ставате

164

дедо Ташунко

преди 4 години

Не съм фен на Путин, но прекалено много плачем над чужди гробища. Пропагандата замърси света повече от корона вирус. Това си е работа на руснаците, кого да избират.

163

Дърво

преди 4 години

Демокрацията роди много Божковци в България.За това сме най бедни и пропаднали.След лошия комунизъм дойде лошия див капитализъм.Примката ще продължи да се стяга около врата ни.

162

Анонимен

преди 4 години

Няма да е на власт до 80 години , а докато е жив.

161

Михайлова

преди 4 години

Престанете да хвалебствате този сталинист! Заради такива като вас, *** и самозабравили се властници като Путин светът е пред катастрофа! Проклети да сте!

160

АНОНИМЕН

преди 4 години

Е ТО И У НАС СЕ ОЧЕРТАВА ЕДИН ДА БЪДЕ ВЕЧНО НА ВЛАСТ КАКТО И ПАРТИЯТА МУ. СЕЩАЙТЕ СЕ КОЙ.

159

Анонимен

преди 4 години

Путин е младеж в сравнение с батковците си кандидати за президенти в САЩ. Тхе вече са по на 78 години.Меркел също изкара 4 мандата ама никой не я критикува. По презумция каквото прави Запада е демократично. Ако Русия прави същото то по презумция е тоталитарно.

158

Кънчо Мисирков

преди 4 години

Псевдо Демокрацията на Русия и носталгията по Комунизма дава резултати. Този народ не заслужава да бъде свободен,демокрацията му е чужда.

157

Гей-Икона

преди 4 години

Сред членовете на братството Путин е популярен като гей-икона.Обича да се облича фетишистки - водолазни костюми, военни униформи, ловни дрехи - много типична гей-показност.Да не забравяме и как обичаше да се снима гол обяздил кон.А пластичните операции определно му придават женствен вид, да не говорим за леко нацупените му устнички в които ти иде да напъхаш нещо.Определено има нещо гей в Путин (или поне Би) и което доста лесно се долавя.

156

Он не цар

преди 4 години

Както казват рашките, но ще властва повече и от английската кралица.

155

един

преди 4 години

Путин-новият Брежнев.

154

Анонимен

преди 4 години

Когато Терешкова предложи Путин да управлява до 2036год и той взе думата каза , че и 2051год не е много далече.Значи , човека е сигурен че ще живее над 100години ! - ама то в Русия е възможно да живее и 200.Там всичко няма аналог никъде другаде ! - и коронавируса да се предава докато още може

153

Анонимен

преди 4 години

До TeЗначи руснаците могат да умрат от всичко друго, но не и от страх и паника.Относно радиоактивните дъждове: След месец ще се навършат 34 г. от аварията. Около Чернобилската АЕЦ съществува 30-километрова зона на отчуждение. В тази зона продължават да живеят хора, въпреки забраната.Никакви заплахи, глоби, затвор не могат да ги накарат да напуснат родните места.

152

Зозо

преди 4 години

В Рашата болните ги лекуват с безаналогови ракети :))))))))))))))))))))) Много помага....

151

Анонимен

преди 4 години

До 183 Различни светове ...Някои наркозависими обратни си мислят , че са нормалните те и така де

150

пияница мистик

преди 4 години

Бойко Борисов е българския Путиk. Ще променя конституцията и ще е на власт като съветското джудже докато е жив защото така иска народа