124

Анонимен

преди 4 години

До gf hf mf :>Вирусът е пълен ***, та затова и аз си мисля, че това по-скоро е тест за психоза и може би репетиция за нещо по-смъртоносно

123

Като не могат

преди 4 години

медиците да помогнат на мъжа в Пирогов да вземат да му пратят НАП, Митници и Жандармерия - като на Илиянци. Те са много полезни в такива случаи.

122

Анонимен

преди 4 години

Евреите са основното световно зло, но българската овца не може да схване все още това, нали сега я хвалят като техен "спасител" ...още нищо не сте видели от евреиската същност !

121

Анонимен

преди 4 години

12323% си е баят сериозно... Тоо по принцип колко е иначе за другити? 10ина май?

120

лекари предатели

преди 4 години

Оставиха го човека да умре тия , ако и той умре, смъртността от вируса в бантустан ще стане 28% абсолютен световен рекорд.

119

gf hf mf :>

преди 4 години

До анон,По-скоро тестват плебса ароунд дъ улорлд, чрез масова психоза с помощта на медиите как биха реагирали на глобална заплаха. Населението вече е изплашено, а дори не се в пика на заразата в Европа. Представи си тогава какво ще е.Този вирус доказа, че НСР е лесно осъществим. Хората вярват във всичко по медиите. :)

118

119

преди 4 години

Не, по-скоро се е врял в софийското метро, понеже е безопасно, топло и задушевно.

117

Анонимен

преди 4 години

Вирусът е лабораторна "изработка" от схемата на шепата евреи управляващи света ! Затова харесвам Хитлер, той се е борил срещу злото "комунизъм" и "евреи", а днес ние сваляме глава пред евреите и ни поучават да ги съжаляваме, а те ни изтребват ! Сега ще ме изтрият тези от сайта нали им е наредено така !

116

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е ходил на Шипка да се радва на словото на Алф.

115

Анонимен

преди 4 години

Абе оня вечно можещият от пожарната защо не нареди на този вирус да се разкара, нали той винаги може и знае всичко, нали и сега се явява глашатай на вируса какво чака нарежда му да се маха и толкова ? А уж бил загрижен за народа, пак ли лъже ?

114

до 115

преди 4 години

А, верно ли? И този чип с какво ще се захранва? Ще се зареждаш в контакта, може би?! Разни подобни фантазии на нулево платени бачкатори ги има по цял свят и върлуват из ниските обществени прослойки от векова, ама нъцки- нищо не се случи от тях...

113

COVID

преди 4 години

Въобще не ги харесвам ГРОБ и Вожда, обаче да обявиш карантина заради 6 случая е смешно.Да не говорим че ние зависим изцяло от вноса, тоест тук почти нищо не се произвежда.Спрем ли вноса, тежко ни и горко.Бойко колкото и малко мозъчни клетки да има в главата, все пак осъзнава това.

112

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 112Германия е вредна защото ни напълни с мигранти,поддържа коумпирани управляващи тук,дори създаде партията им, съсипа се нашето производство още 90-те ,за да няма тя конкуренция,взима ни младата работна ръка всяка година,сега Германия твърди,че всички ще боледуваме от короната,пика ще е септември,и ще си циркулира целогодишно,защото тя не позволява държавите да се защитят,защото ще и замине икономиката,и *** стоки.

111

хм

преди 4 години

Ако можете и вируса да изтриете, както и десетките коментари....

110

анон

преди 4 години

Айде ще издам - масова поголовна чипизация, "за да може да се следи здравното състояние на хората", без значение къде се намират по света. За жалост, чрез тези чипове, господарите на света ще могат да ни внушават всякакви мисли и чувства, които ние ще си мислим, че са наши. Пълен контрол над масите!

109

Анонимен

преди 4 години

Много пикая - какво е това?

108

анон

преди 4 години

Нов Световен Ред! Всичко върви по план. За това се знаеше още преди години, че ще се случи. Поинтересувайте се и ще разберете какво идва в следващия епизод.

107

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГермания не е вредна,а е полезна на Европа,вреден е този,който пуска вируса и убива населението!Освен през устата,заразите се предават или получват и през очите,освен маски,слагайте и очила!Спазвайте редовно хигиена,не излизайте навън,ако не е КРАЙНО необходимо и стойте на разстояние от околните,не се хранете с прясно месо и зеленчици,а със стерилизирана храна,буркани,преварявайте и дезинфикцирайте всичко!

106

Тръмп

преди 4 години

не само забранява, не е като при нас. Той първо се е погрижил държавата, резерва, конгреса, застрахователите да осигурят финасов ресурс на хората, за да си стоят по домовете, когато са в карантина, да има други които да им носят храна, докато са затворени, да се дават пари на малкия и средния бизнес, едрия бизнес да осигури работа от дома и заплащане дори при най-малко подозрение за заболяване и т.н. Той е бизнесмен - не пожарникар.

105

Анонимен

преди 4 години

ЕС и Меркел трява да бъдат съдени за престъпно бездействие. Не искам повече да сме заложници на Германия в ЕС, и да тънем в разруха и катастрофа.