464

ха-ха

преди 4 години

Егати и вируса, егати и чудото, той побърка и пишещите вече бре! Нали семейството беше от Лом бре? А те хората са дошли при сина си, който работил с китайци в Илиянци. И вирусолог академик боко борисов да не се пъче само всеки ден и да брои заразените , а реално да свърши нещо! И се спрете с тая ежедневна паника и психоза, щото побъркахте и без друго лудналия народ!

463

Анонимен

преди 4 години

Инспекция по труда има ли?какви правила и норми по техника на безопасност и хигиена па труда прилагат .Периодичните проверки какви са, и колко пари се получават за имитиране на дейности?

462

Нищо ново

преди 4 години

До Зозо: Е, не са те най-простите хора. Не си отстъпвай така лесно първото място.А по статията: Бойко ще съобщава колко болните са и ще ги лекува. Не бой се народе!

461

9

преди 4 години

Страната е напълно неподготвена за борба с епидемията и тиси лично отговорен за това !Къде е Гешев ? Няма и най-елементарните неща -маски и облекла ...!Лаладджия !Оставка !

460

Зозо

преди 4 години

Болните са дръти ***, дошли на самоход от ломско село. Само да не кажете, че не са кашляли в автобуса или влака. пак се потвърди, че дрътите *** са най-простите хора.

459

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е един от малкото човечни хора на власт ,които се грижат и отговарят за живота и здравето на гражданите на България!

458

Анонимен

преди 4 години

Цяла България благодари на Борисов за първия светъл лъч огрял страната ни от 30 години насам !

457

Дръндер

преди 4 години

"семейство, които са работели на "Илиенци""? Лапсуси в такъв момент са неприемливи! Семейството е от Лом на гости на сина им, който може би, работи в Илиянци! Айде по-точно да се изказваме! Стига всявали паника!

456

До 559

преди 4 години

Е и ?

455

Анонимен

преди 4 години

А къде е баш вирОсолога Деса Дуловска?!!

454

интересно

преди 4 години

Ха, ха, възрастните хора да избягват контактите.Добре, но кой ще им пазари, все пак трябва да ядат нещо, макар и с оскъдни пенсии.И друго - малките деца досега бяха в грипна ваканция. Кой мислите, че ги гледа, когато родителите им са на работа - бабите и/или дядовците им. Не може 7-8 -9 годишно дете га ги оставиш сами в къщи.Цялото положение е един оксиморон, но пък ще се разтовари значително пенс. система. Не че ще се увеличат пенсиите на останалите живи, парите за пенсии все повече няма да

453

Анонимен

преди 4 години

"Бойко Борисов обяви още два случая на коронавирус."---Баце ви да не е станал и вирусолог? Ща ви лекува ли или само ще му пипате мускула?Абе, редакцията, намалете малко това слагачество, бе! Поне малко!Вие надминахтре и "Работническо дело" - там имаше само по една статия дневно за Тодор, а във вашите анететки (данознаете съдържанието на думата) само аце ви!Голямо слагачество, голямо нещо!

452

сан-стефано

преди 4 години

До руско-турска империяДоброволно отстъпване на български земи от Турция!

451

Анонимен

преди 4 години

До Султан Граф ИгнатиевКогато си роб по душа,никой не може да те освободи.Трайкайте си по-добре .

450

Генерал Коронавирус

преди 4 години

Доказа несъстоятелността на здравния модел наложен от Костов и пълната неадекватност на днешното ръководство на Борисов.Доказа несъстоятелността на приватизацията на стратегически заводи за антибиотици, медицински консумативи и апарати.

449

Левски

преди 4 години

Сами да се освободим само с подкрепата на Велика сила, но не и окупирани!

448

Султан Граф Игнатиев

преди 4 години

До АтатюркТой е истинският ни поробител - съюзник на султана! Той отмени нашата ексархия!

447

Анонимен

преди 4 години

До @к.534Много правилно бяха наречени ***.Тонове празни приказки за да извлечете 1 грам информация.

446

руско-турска империя

преди 4 години

Руските крепостни роби ни освободиха от робство и ни отнеха свободата!За сведение по същото време окупираха и присъединиха Грузия.

445

Ататюрк

преди 4 години

До ЛенинТой ни снабди с картечници Максимки и винтовки Мосин да победиме султана!