12

ДЗИ

преди 4 години

До С тезиКаквото за Италия - такова и за нас!!! Никоя страна не е застрахована!

11

k

преди 4 години

Цялата дандания с тоя вирус е да се усвоят едни пари.А 80-процентниците вярват, шашкат се, изтерясват...

10

k

преди 4 години

Тия тпнари са абсолютно некадърни в случая.Всичките им мерки са в бъдеще време. ЩЕ произвадем маски, ЩЕ изработим защитни облекла, ЩЕ си свършим работата...А вирусът е тук поне от месец и нищо страшно не е станало. Бабата от Габрово е в болница от 3 март, била е болна поне седмица преди това, а инкубационният период на вируса е две седмици. Това означава, че е заразена около средата на февруари. Е, и? Тоя вирус е пълен т-*ак, обаче, щабове, пресконференции, карантини, правим се на важни.

9

ахахахха

преди 4 години

тея верно ни взеха за мегапрости,ахахаххаха материла е олеле-ця свят има,цяла европа има,ние Българите сме извънземни-всички които са се ърнали от европа полседните две седмици,всички авточикиджий които внасят коли от италия гермния къде ли не и те са здрави ахаххаха,абе що не си таковате м....мата да ви хване всичките това леко минаващо грипче за дв дена ,ваща .....некадърна

8

С тези

преди 4 години

данни и както затвориха Италия, направо спасихме туристическия сезон. Ангелкова да почерпи.

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ВЧЕРА НЯМА ДНЕС НЯМА СЕГА ДА НЕСЕ ИЗСИПЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ТУКА

6

Ха ха!!!

преди 4 години

То май и стари няма - ама трябваше да се отчетем и ние...

5

Вирусът

преди 4 години

е изкуствено създаден за да разтовари пенсионните системи в държавите, където застрашително се променя пропорцията между пенсионери и работещи. Затова в БГ свободно си циркулира и никой не си дава труда да го засече. Какво са 46 проби днес? Има ли проучване колко проби на ден трябва да се изследват за да "установи" вирус. Колко проби се изследват от малцинството или тях не ги лови.

4

Boko bo

преди 4 години

Абе Годжи! Кой ти верва на теб или на Тиквата дета една книга не е прочел от край до край? В Габрово и Плевен болни има, НО в София, Пловдив или Видин Не! Вас да ви фане ама тоя щам дето никой не може да ви спаси. Продажници долни

3

k

преди 4 години

Поредната ялова пресконференция на Националния паникьорски щаб.

2

Анонимен

преди 4 години

46 проби и ги правихте 2 дни??? Щом всичко е ок от утре НС без маски и термометри, иначе ще реша че яко лъжете!!! и мисирките при Боце и те без МАСКИ!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Е то и на заразените първите проби бяха отрицателни. Айде пак ги пуснете, поне 10 ще излязат положителни. Мерси.