224

Анонимен

преди 4 години

Корона вирусчето като види условията в нашите "инфекциони болници" и си прави харакири от ужас!А, някои от вирусчетата загиват мигновено само като видят смразяващия поглед на 80-90 килограмовата мед сестра!

223

Анонимен

преди 4 години

Поредния слабоумен джендерас, който се изявява в България търси таланти. Ти за пръв път ли повръщаш бе ***? Грешка е, че са те затворили в инфекциозното. Трябваше при някой въшлив нерез да те тикнат, че да ти ареса. Аман от смешковци в тая държава. Направи си вечерната клизма и си лягай.

222

Анонимен

преди 4 години

Казват ни властите че България била бедна ! - аз пък мисля че България е сигурно най-богатата страна в света.30 години крадат като за последно и още има за крадене и кой ли не се натиска да ни управлява.Бедните държави никой не иска да ги управлява щото няма оправия !

221

Анонимен

преди 4 години

бОЖЕ,съществуват ли още такива тоалетни? Тикви,стига сте крали,грозно е вече,и опасно за живота на всички ни.

220

анонимен

преди 4 години

Бъдете по-малко критични, държавата троши пари за тестове и т.н., мерки трябват и то по-строги, не бъдете така наперени, не сте нииииикак прави.....

219

Анонимен

преди 4 години

айде лиготия

218

Анонимен

преди 4 години

Срамна държава,срамно е да се види това,където и да е...Престъпници крадливи...Дикога...,ш

217

Solar Power

преди 4 години

Не си идвал по провинцията да видиш за какви болници става на въпрос :) Амон Ра дано се разходи в Княжеството скоро защото може то да излезне от Съединениет ако всички кинти продължават да се влагат в Сопия.....

216

Анонимен

преди 4 години

Ако знаете колко добри са нашите лекари в сравнение с тези в Германия..някакви иранци или други..как взели специалност се държат с нас като с ***...да не говорим за некомпетентността им..язък за апаратурата в немските болници,сега разбирам защо нашите се прибират да се лекуват в БГ.Уважавайте медиците ни.ще ги оцените в чужбина.

215

Анонимен

преди 4 години

Ами като си толкова отворен, стой си в къщи и не викай линейки и не занимавай хората със себе си.

214

Доволен от живота

преди 4 години

Напил се гастарбайтъра, повърнал и викнал линейка.Не мога да разбера какво очаква. За повръщане те карат в инфекциозно отделение за седмица.Интересно как хората, които плащат минималните осигуровки в ЕС (или в случая на този *** - никакви), очакват хубави условия!?Хубавото се плаща, дивак!

213

До 223:

преди 4 години

Само забрави да кажеш, че с тези 60000 евро един лекар в Париж едва ще връзва двата края.

212

Анонимен

преди 4 години

Значи, има хигиенни норми и министерски разпоредби какво означава едно заведение да е болница, а не да кажем квартална пивница. Така че този пациент е напълно прав. При нас куче влачи рейс, няма отговорност, стриктен ред, дисциплина, контрол, надзор, въпреки че здравеопазването у нас и в Европа е на принципа на солидарността и по принцип е държавно.

211

Анонимен

преди 4 години

Поредния безделник многознайко

210

Анонимен

преди 4 години

Изжинявам се, обаче този индивид с татус на врата едва ли може да бъде някакъв фактор в някакво общество. Другата алтернатива е здравните осигуровки да станат същите като в САЩ и Германия, сигурно като плащаме по 500 лева на месец за здраве ще има пари за чистачи с по 1000 лева заплата, сестри с 2000 и лекари с по 4000 лева. Да хваща парцала и да си почисти тоалетната - никой не му е длъжен да ходи след него и да му чисти л***та.

209

aa

преди 4 години

обаче платените драскачи са активирани на макс хаххахха

208

Хм

преди 4 години

От 63000 евро до 267000 евро годишна заплата на лекар в Франция. Прочети в интернет, има ги заплатите.

207

nina

преди 4 години

Пичът е под карантина заради коронавируса-той може да си мисли,че е ок,но може и да е носител.Да си изчака резултата-ако е здрав,ще си ходи по живо по здраво.Мухлясали били стените-ами кофти са болниците в малките населени места-където ги има.Но ако е носител на вируса,дали се замисля,че ще го преживее,но старците в района вероятно не?

206

Анонимен

преди 4 години

215 Хм - Първо твърдеше, че навсякъде и всички лекари карали джипове за по двеста К (какво е това К? - в българския език няма К като обозначение за хиляда) , сега твърдиш , че не навсякъде, ами в САЩ и не всички, ами лекари специалисти взимали (стартова) 200 К годишно. Укроти си фантазиите, не си в час, нито имаш достатъчно информация. Милион годишно може да взима водещ хурург в частна клиника за богати пациенти, но за обикновените лекари няма такива пари.

205

Анонимен

преди 4 години

Аз само да попитам, в Козлодуй инфекциозно няма ли, че са го карали до Бяла Слатина? не е много поръчително инфекциозно болен да го разкарват на горе на долу, отделно че Козлодуй като град, в който има атомна централа, би трябвало да има една от най-добре оборудваните болници, поне аз така си мисля, че е редно