34

Анонимен

преди 4 години

ОПИТ ОТ СОЦИАЛИЗМА - ПРАЗНИ РАФТОВЕ, СПЕКУЛА, КОРУПЦИЯ, ПРОСТОТИЯ.

33

Лионел Меси

преди 4 години

до 26 Какво да става с къщата в Барселона? Г-н Борисов ми каза на седмицата веднъж да ходя да поливам райграса и да почиствам басейна пред къщата. За парите ще се договорим.

32

Анонимен

преди 4 години

По последни данни, китаѝските учени са установили, че Covid19 в комбинация с пословичната българска простотия води до появата на невероятно брутално биологично оръжие.

31

Анонимен

преди 4 години

Пиша ви от Плевен и мога да кажа че тук истерията се причинява не от страха от самото заболяване, а от неадекватните мерки които се очаква да бъдат прилагани от управляващата престъпна шайка на ГЕРБ. В неделя плъзна слух, че входовете и изходите на града ще бъде блокирани от властите. За часове бяха опразнени щандовете с брашно, варива и консерви. Сега покрай тази проекто- мярка започна да се говори, че ще въведат купонна система. Отново има хаос с презапасяване.

30

Анонимен

преди 4 години

Вчера имах 3 часа ерекция.Дали е от вируса?

29

Анонимен

преди 4 години

Ако положението стане напечено никакви ограничения не работят.Ако положението стане наистина напечено, храната ще ти е най-малкият проблем. Виж, лекарствата са друго нещо :)Макар че дори тогава, ако вирусът е някой супервирус, просто ще умреш сред купища храна и толкова.

28

Анонимен

преди 4 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИТи обещаваш ли да напълниш джоба на българина след ГЕРБ плюнчо?

27

Анонимен

преди 4 години

У нас сезонният грип май минава в две фази. Първо те гони задуха, хрипове, висока темп и отпадналост, а след 20-тина дена зачервено гърло, хрема и нещо като конюнктивит. Втората фаза може и да хронифицира...

26

Анонимен

преди 4 години

МИгранти, коронавирус...А какво става с къщата в Барселона и защо един уж мафиот има паспорт от МВнР - нито дума...

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17А ти автомат откъм дулото виждал ли си?Та така ще се налагат ограничения.Ще рискуваш ли да ти пробият дупка в кафата?

24

Анонимен

преди 4 години

Не купувайте месо,не купувайте вносни стоки,купувайте или се хранете само от стерилизирани буркани и консерви!

23

Анонимен

преди 4 години

Министърът на икономиката Емил Караниколов " има екшън план" WTF ?????Тоя задмина и Тиквата по простотия.

22

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Споко, асфалт има за всички !

21

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Аз смятам, че символът на ''празния джоб'' е по-сериозна заплаха за населението при режима на ГРОБ.

20

до до хмм

преди 4 години

Да! Но не през цялото време, понякога се усеща дори като лека болка. Дори когато започна да говоря понякога не мога да си изкажа изречението до края защото трябва да си поема въздух. Не може да е внушение, аз бях от най-върлите привърженици че вируса е измама. Ако се появят и останалите симптоми отивам на лекар, дано го прекарвам по лекия начин. Ама това с дишането е ужасно не мога да правя каквото и да е.

19

до 14

преди 4 години

И аз бях така след ски в Италия. От ВМА не ми обърнаха внимание- стоях 2 седмици в нас, изкарах го за 2-3 дни и край. Взимах Ремантадин по схема още след първите часове на оплакването- при теб вече е късно, ще го изкараш по-тежко. Около мен доста хора го изкараха. Реално у нас болните са поне 10к, в Италия са над 100к. На летището- никой не ти обръща внимание- имало термокамери дръжки. 3ма души бяхме с 39 едвам се движехме. Всички се оправихме за 2-3 дни. Най-обикновен гаден грип.

18

до 11

преди 4 години

Добре де, дай да си превърнеме домовете в складове за хранителни стоки, щом си против ограничението. Аман от дървени философи.

17

Анонимен

преди 4 години

А вие виждали сте паникьосана гладна и озверяла тълпа? Ако положението стане напечено никакви ограничения не работят. Хората разкостят всички магазини а после и всички складове. Като нахлуят 100 гладни и ядосани мъже в един магазин щото те и семействата им не са яли от три дена а познайте как ще им наложите ограничения.

16

До хмм

преди 4 години

Нещо подобно е и при мен,само да те попитам имаш ли някаква тежест в гърдите?

15

пияница мистик

преди 4 години

До СССР2Ама тези измислени глупости за които пишеш ви вълнуват само вас, старите пенсионери ***. Кеми фреге, кой го избрал и как го избрал Гешев. Нали подпука вашите червени мафиоти. А тази пък партенка за Барселона е такъв смях. Какво стана с испанската прокуратура? Айде, ние сме лоши, ама испанците що мълчат и нищо не казват? Да ва eва в шмaтkите смотани. Все с надежда гледате да дойдат вашите, ама свърши се. По добре засилвайте имунната система, че Короната иде за вас :)))