56

Молитва

преди 4 години

Господи, дай на България политици като Виктор Орбан!

55

Сата НАТО

преди 4 години

Унгарците са нацията, изтребила най-много славяни през вековете. Може пък да са прави...

54

Анонимен

преди 4 години

Деца трябва да се правят само и единствено по любов. В момента, в който някой се изкуши да прави дете заради субсидии, това е индикация за брак. Това означава, че имаме не човек, а скот. А пък за да има любов, трябва у хората да се възпитава идеализъм. А идеализмът го възпитава религията. Религиите произвеждат хора. А политиката се стреми да произвежда роботи, впрегатни скотове и пушечно месо.

53

Анонимен

преди 4 години

Това трябва да е естествената политика на една общност! Не може да ни се навират само чужди идеологии! Стандартното семейство е от мъж и жена! Който има различна ориентация нека си я има, но да не я натрапва и да не искат само изменения на живота на нормалните хора!

52

Анонимен

преди 4 години

Дойче Веле - стожер на соросоидната гьобелсова пропаганда. Радетели за това Европа да се превърне в арабско-балканска колония в която стандартният брак са между лица от третия пол, а нормалното раждане на дете да е на 50 годишна възраст с инвитро или със сурогатна майка защото до 50 жената трябва да стане началник на отдел и чак тогава има време за семейство. Унгария и Полша са бъдещето на Европа. А Германистан ще стане една територия без националност.

51

Смях

преди 4 години

Брюксел вижда сила само в цветните хора(искам да отбележа,че в Гер поне не ни смятат за бели,дори бялата ми и бледа кожа не може да ги убеди) гейовете и трансджендърите,както и мюсюлманите.Т.е това вече е основата на брюкселското общество,което вече ни е наложено с НПОтата,учебниците и новият закон за детето.България е пример за такова ново общество.Бг етноса вече е малцинство сред младежите.И това се харесва на българите.

50

Анонимен

преди 4 години

Възниква въпроса какво значи бял и колко трябва да си бял? Специално за България доста от помаците са по-светли от някои българи християни

49

Анонимен

преди 4 години

Прогреса на света ще свърши в Европа когато белите станат малцинство ! А някои това целят ,онзи Сорос ! Няма ли някой да му изпрати наемни убийци и не само него ами цялото му скапано семейство и когато някой от неговото котило вдигне глава и тя трябва да е отсечена ! За пример Красимир Кънев *** *** *** продажна !

48

Анонимен

преди 4 години

Нощо не може да направи с такава политика. Може само да направи гражданска война в някой бъдещ момент.

47

Хаха

преди 4 години

Унгарската култура я свързвам с евтино порно. Нека раждат унгарките, да имат и нашите деца на какво да лъскат.

46

SS

преди 4 години

Питам се дали ще доживея да се криминализира проповядването на еврог,е,йските ценности,а евроатлантиците да бъдат заврени в *** гз!!

45

Българина

преди 4 години

А бългсрската е есякаква небългароговоряща сг ан нехристияни! Въпрос, след 50 г коя държава ще новата швейцария и коя ще е вилает?

44

Кито

преди 4 години

Мразя тъмни, не мога да ги понасям. Не искам да дишам едим въздух с тях! Нещо такова е и с нежните. Защо, по дяволите е включено и християнство в цялата картинка. Не бия чело в никакви картинки, иконки и пр. безумия. Европа е била щастлива и благоденстваща, защото се е била освободила от религиите и всякакъв вид мракобесия, спиращи прогреса и.

43

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

В основата на Бойковата семейна политика: Тъмни, антихристи, хомо !

42

44

преди 4 години

Добре, ама да не стане като миналия път. Ще дойдеш, казваш, пък аз тук сам с домочадието ти. Да знаеш само как те викаха, аууууу....

41

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Ти да видиш! Орбан действа по стъпките на Путин, но в ЕС ! А това на брюкСЕЛСКИТЕ онанисти никак не допада !

40

Lan

преди 4 години

Значи ако унгарският беше една идея по-лесен език, сериозно щях да обмислям емигриране натам!

39

Ха-ха

преди 4 години

Соро*соидната *** усилено кви*чи срещу Орбан!Искат им се гей-бракове,афро-азиатски мигранти и усилено размножаване на местни тъмни субекти?Нема да стане.Ясно че Орбан далеч не е идеален,обаче тия,дето претендират да го изместят трябва да покажат с какво са по-добри!В крайна сметка унгарците ще преценят.

38

Анонимен

преди 4 години

40, ти се дyпи и почвай, аз идвам. Ако няма с какво, почвай се с дръжката на мопа.

37

Анонимен

преди 4 години

До К2Това не е фанатизъм!Това е точна сметка!И тя работи!Орбан знае и иска,и ще оправи Унгария!Ние сме за мустака!