35

Анонимен

преди 4 години

Пийте САМОГOН и всичко ще бъде наред.

34

МНЕНИЕ

преди 4 години

Това е Пърформанс - искат гледания в Ютюб - досега имат около 8 000 гледания - това е равно на 8 долара - Ютюб плаща по 1 Долар за 1 000 гледания на Видео .

33

ГАДОРЯН

преди 4 години

Събрсние на Президиума на КПСС. Излиза Стслин да чете реч. Изведнъж някой яко се изкихва. Сталин се намръщва, спира речта си и пита с мощен глас - Кой кихна? Никъв отговор. Стслин вади Калашник и няколко бързи автоматични откоса по публиката. И пак пита. Кой кихна? Отговор пак няма. Пак вади автомата, презарежда и пак татата. И така още няколко пъти. Накрая след въпроса му се обажда с плах треперещ гласец една грохнсла бсбичка - Аз кийнах бе баби. А Сталин - Ха наздраве бабче, един истински кому

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 32Вие от кое племе сте?

31

Анонимен

преди 4 години

Опасно племе сте българите.

30

Омг

преди 4 години

Колко глупави твари има по света.

29

Хах

преди 4 години

Статията просто показва, че има малоумниции навсякъде по света :)))

28

Анонимен

преди 4 години

Народа откачи!

27

Анонимен

преди 4 години

И аз имам кашлица и като се изкашлям в рейса и всички ме гледат уплашено и намръщено и им викам спокойно вееее просто имам кашлица ходил съм на лекар. И те ми се правят. Хе хеееее

26

Иванов

преди 4 години

До Сата НАТОАбе лежи се, много ги знае ти западните страни. Че и пистолет щял да вади. Да не го извади другия по-бързо? Тогава ще видиш кон боб яде ли.

25

Totenkopf

преди 4 години

Нищо ненормално няма в това. Капитализъм. Много отдавна Уилям Голдинг в неговата "Повелителят на мухите" показа, колко е тънко лустрото на цивилизацията у човека. Тънък златен варак.

24

Анонимен

преди 4 години

Зомбитааа, стресирани и побъркaни от медиите. Виждате ли сега какво влияние имат еврейските медиии върху обществото? Виждате ли сега кое е най-силното оръжие за контролиране на съзнанието, на общественото мнение и за контрол над масите?

23

Анонимен

преди 4 години

До Всички защитаващи тази възрастна фльорца: Ако на вас ви се изкашля така насреща нарочно в купе вие цветя ли ще й поднесете за това???Убитацииии недъгави!

22

Анонимен

преди 4 години

Не е приятно да ти се изкашлят в лицето. У нас е много разпространено директно изкашляне в лицето на някого, без поставяне на ръка пред лицето на кашлящия. Като погледнеш човека, който се е изкашлям често или гледа с празен поглед или подминава без извинение. Опасно е с коронавируса. Хора, закривайте си устата при кашляне.

21

Иванов

преди 4 години

Жената е в критическата възраст. Ядосва се, че младите мъже вече не я свалят, а я заобикалят. Мога да я разбера.

20

Анонимен

преди 4 години

Паник атака в стил соц.-демократи, да живее Българина ,колко по- тежки вируси без прякори имаше и колко по- уплашени ръководители имаше, но още сме тук и цели Българи бъдете себе си !!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Добре де, одобрявате наглото поведение на възрастната жена? Човека едвам се сдържа да не и удари шамар!То даже да му се беше изплюла в лицето и оня да си критуваше, щяхте да кажете че е джентълменско поведението му, вместо да й стопли един шамар и да я отрезви.Дотук стигнахме с толерастието ви от запада- щом е жена нямаш право да посягаш.Ако беше мъж и се изкашля нарочно и оня му забие един ВСИИИЧКи тук защитаващи жената щяхте да го одобрявате, нали? СМОООТанаяци умрели!

18

до до 17

преди 4 години

Веднага го доказа,благодаря!

17

Анонимен

преди 4 години

Защото беше мъж затова имаше късмет тази да не я удари. Една жена на негово място в такава ситуация ще я срита най- малкото.

16

ахас

преди 4 години

youtube. com/watch?v=t0MEHx8DGb4не е ли страшно?