352

Готвач

преди 4 години

Положителна проба може да даде и здрав преносител .Преносителя не винаги има температура и влошено здраве .А болни от корона вирус има оздравели вече в *** но не са разбрали от ко точно са болни .То тук никой не знае от ко точно е болен защото няма медицина от 25 години .Туберкулозни са готвачи в елитни заведения в Пловдив .По документи само са здрави !Яжте навън и са чудете ко ви става после и защо повръщате .

351

Анонимен

преди 4 години

Ясно, просто си се събудил на криво и си търсиш къде да си го изкараш

350

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

До Анонимен Чети чуждите медии,чети ! Помня как четох, за химическото ,бактереологично и атомно оръжие на Садам . ПОМАГАТ ,НЕ ПОМАГАТ , ЕДНИ ЕЛЕМЕНТАРНИ МАСКИ НЯМА, КАМО ЛИ ЕФЕКТИВНА БОРБА .

349

Анонимен

преди 4 години

Е хайде, честит ви "корона" вирус! Толкова мъка беше налегнала страната ни, начело с мъдрото ни ръководство, че пак свтовните ценноти ни заобикалят, че Италия се презапасява с вируси, а ние един не можем да си открием!Е, сега, честито на печелившите!

348

Анонимен

преди 4 години

Ако се за четеш в чуждите медии ще разбереш че същите проблеми ги имат както у нас така и UK, всичко се свежда до дисциплина на гражданите!И между другото маските не са ефективни, нито санитарните гелове!

347

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Нищо не е ,,виновно ,, ама хич ! Само дето няма едни елементарни маски по аптеките и НИКАКЪВ ЕФЕКТИВЕН КОНТРОЛ на пътуващите. ,,КОНТРОЛА,, Е ПОВЪРХНОСТЕН И СИМВОЛИЧЕН ,САМО ЗА ПОКАЗНОСТ И ПОЛЗАНЕ ОТ МИСИРКИТЕ . От векове се знае ,че карантината е ефективен способ за преодоляване на епидемиите . ДА СМЕ ВИДЕЛИ НЕЩО ПОДОБНО ? САМО ПРАЗНОСЛОВИЯ И МАНТРИ ,БИЛО ПОРАДИ БЕЗСИЛИЕ ,НЕСПОСОБНОСТ ,НО И ДОПУСКАНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УМИШЛЕНОСТ НА СИМВОЛИЧНИТЕ ,,ПРОТИВОДИЙСТВИЯ ,.

346

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 362и какво правителството е виновно за това??

345

Анонимен

преди 4 години

"далече по богати държави от България до момента се провалят да ограничат епидемията"Taм признават, че я има. И знаят, че я има. А българинът изкарва вируса на крак, защото или няма здравна култура (нещо което е следствие на десетилетия оскотяване) или знае, че докторите няма с какво да му помогнат защото са некадъpници.

344

Анонимен

преди 4 години

защо за всичко което се случи моментално почва едно плюене по управляващите?какво са виновни те и какво грешно са направили до момента?далече по богати държави от България до момента се провалят да ограничат епидемията

343

Анонимен

преди 4 години

Може вече да са измислили схемата по която да вземат пари по повод коронавируса. Досега сигурно са мислили и затова викаха "Няма у нас такъв!".Абе алоооуу, как така е влезнал през граница и е отишъл право в центъра на България без по пътя да срещне други хора? Ние да не падаме от Луната?

342

Анонимен

преди 4 години

Без паника в повечето случаи този вирус минава леко, няма нужда от истерии!

341

Хайде, започна се!?

преди 4 години

Сега хазната ще отиде за вируса, народа пак ще духа супата. Сестрите да се качват на покрива, не на прозорците!

340

Годжи Бери с Лампази

преди 4 години

И взимаш сега един барабан и тръгваш по селата да викаш: "Имаме коронавирус, имаме коронавирус! Разбра ли ***?".

339

Анонимен

преди 4 години

Пак след дъжд качулка. По стара традиция чакат белята да дойде и тогава да реагират, все едно не беше ясно и досега, че вирусът е в България. Това ще е краят на ГЕРБ, тотални некадърници и мишки.

338

Анонимен

преди 4 години

Маски, Миски ... я по-добре си нахлузете едни Мис ***, ако са от БарЦИлона, защатата е тройна.

337

Анонимен

преди 4 години

А досега къде дремаха. Или в тая Пародия на Държава докато Дебелия мошеник не нареди нещо ЛИЧНО никоя институция не смее да предприеме мерки.

336

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой да намери първите статии за корона вируса , любопитно ми е откъде тръгна всичко , искате ли да съберем подписка да осъдим медиите в България все ще се намери някой адвокат да ни вземе про Боно какво мислите колко подписа са нужни

335

Додо

преди 4 години

До Миро:Браво. Един нормален да напише нещо! Другите пишат щуротии, нахлузват по една дамска превръзка през устата и пият ... ракия! Живи да ги оплаче човек! А, и да, презапасяват се с...тоалетна хартия!

334

Запознат

преди 4 години

Стига глупости !80 % от болните дори не разбират ,че са го прекарали. Малко парацетамол и за 3 дена си готов .20 % имат някакви усложнения и точно те представляват тези 200-300 хил заразени по данни на СЗО .От тях смъртността е 2% иначе като включим и тези 80% които не знаят ,че са го прекарали смъртността отива на 0.4% .А от тези 0.4% 90% са хора над 69 г възраст със съпътстващи заболявания .Извода от всичко това ,е че Корона вируса е смъртоносен колкото и обикновенния грип или пневмония!

333

Инфо!!

преди 4 години

до #337Нали можеш да броиш . Искам едно от теб , от 17.03.20 да броиш и да оставаш инфо тук колко човека са умрелли !!