101

Миро:

преди 4 години

Направете ТИКВАТА доктор!!!Той ще направи ваксина срещу коронавируса,ще излекува и заразените от него!!!ТИКВАТА РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО!

100

Истината

преди 4 години

При възникване на проблем, какъвто е появата на коронавируса в България, има два вида хора - специалистите, които могат да решат проблема и ръководителите им (ГЕРБ,...). Когато на подобни заседания се съберат само управляващите, те нямат умствения капацитет да решат проблема, а когато повикат и специалистите, тогава решаването на проблема се отлага, в случая проблема се задълбочава, защото специалистите вместо да решават проблема им губят времето на такива заседания за имитиране на дейност.

99

Анонимен

преди 4 години

Късно е.

98

Mister Cro

преди 4 години

Разпространението на този вирус крие потенциал да промени живота който познаваме и водим и да го преобърне кардинално. Шефът на СЗО апелира правителствата в целия свят да вземат сериозни мерки. Вече се изказаха мнения, че най- ввроятно вирусът ще запази способността си за разпространение и през лятото!!! Което е ужасен факт!

97

Миро:

преди 4 години

Сложете сега на Бойко маска на лицето,па ни го покажете по телевизията за наше успокоение!За успокоение на ГЕРБ!!!Пазете и някои от гербаджиите да не прихване коронавируса!!!

96

Камуназ

преди 4 години

Да знаете, комунистите са виновни. Те са вкарали вируса, ама не през летището, а през браздата, че да не могат да супер-дупер камерите на премиера да ги хванат. Как не им омръзна с тези комунистически диверсии. Сега и здравната каса ще се свърши и едната хранилка ще пресъхне. Пак ще национализираме личните фондове на хората. Ай ай ай каква беда. Милиони левове вноски на хората, а да пресъхнат само за седмица- две. И никакви болнични, ей премиера знае, че са ви фалшиви.

95

Анонимен

преди 4 години

"Цената на Нефта пада постоянно ! Вече е 40$ за барел !И какво от това, след като цената на бензина ще се покачва?

94

Тим

преди 4 години

Щом се в Европа налагаме карантините мерки на Европа затваряме моловете отменяне на всякакви мероприятия и струпвания на много хора на едно място и най сетне е време да се научим да спазваме правилата

93

Bluesky1

преди 4 години

Според мен финансовият министър се моли коронавируса да направи "пенсионна реформа" като ликвидира 90 процента от възрастните...

92

Факт

преди 4 години

Един от признаците на некадърността е да се свикват подобни кризисни щабове (комитети, комисии, групи) при възникването на някакъв проблем, вместо хората да решават проблема.

91

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството,че изследванията на нашият"щаб"досега бяха на принципа с Тест за Бременност да установим кой индивид е от женски-мъжки пол!

90

Анонимен

преди 4 години

Toй хубаво го свиква оперативния щаб, но щом аз не съм там, значи няма да има особена полза от това свикване.То е нужно някаква такава криза явно, за да проумеят хората, че нещата само с връзки не се получават в тоя свят.

89

Анонимен

преди 4 години

Добре, че отговорен човек като Борисов е Премиер. Само за момент си представете Радев , Нинова, Мая Манолова и Слави Трифонов да са на власт. Направо да закриваме Държавата, защото освен кражби, клюки, злоба и некадърност нищо друго не може да се очаква от тях.

88

До 99

преди 4 години

Защото не сте живели във времето на ,,недоносчето" на бай Тошо,мораториума ,купоните,режима,вирусът Луканов,вирусът Виденов.Питай мама итате,баба идядо ,пъпчиви пубер,как точно те отгледаха???!

87

Добрата новина е, че

преди 4 години

Цената на Нефта пада постоянно ! Вече е 40$ за барел !

86

сс

преди 4 години

Хаххахах, баце го няма... новините не са положителни и него го нямааа

85

Слава на

преди 4 години

Нашия пръв партиен и държавен ръководител бащицата Т**ква . Преди 13 години бяхме на ръба на пропастта но благодарение на нашия самороден талант Слънце който е компетентен по всички въпроси правим решителна крачка напред към светлото бъдеще

84

Анонимен

преди 4 години

Свиква Бойко щаба, пита ги ами сега какво да правим и пълни гащите.

83

Обективен

преди 4 години

Имали ли сме по-некадърен премиер от Бойко Борисов? Аз не се сещам за такъв. За какво сега свиква кризисен щаб? Би трябвало много отдавна да има ясна програма кой какво следва да прави при появата на вируса в България, а не да си губят времето в заседания на кризисния щаб.

82

Крал

преди 4 години

Вземи Корона, стани кралица!