55

Пиян - залян

преди 4 години

Преди пиех от обяд , а сега от сутринта , за всеки случай !

54

Вирус

преди 4 години

При съмнения за корона вирус първо отидете в Народното събание. После в Министерския съвет. Посетете данъчното, пообщувайте с хората а след това бягайте при джипито.

53

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Слагаш джихадистки колан, опасваш се с бомби и отиваш на последна среща с депутатите в парламента ...Така и така ще се мре.Поне да е като герой !

52

До 56

преди 4 години

На тази паника се поддават нискоинтелигентни хора, разбирай 70% от населението на България. На мен не ми пука. Вирус като вирус. Пътувам по цял свят, с цел да предпазя другите имам специални маски със сменяеми филтри, а не разни глупости, които купуват от аптеките.

51

Анонимен

преди 4 години

Профилактично антивирусни препарати по 1 хапче на ден Ремантадин или подобни.

50

Анонимен

преди 4 години

Днес е 8 март и първият ден на коронаирусите на територията. Честит празник сестрици!

49

Старец

преди 4 години

Гаргара с ракия практикувам от 2 седмици и пия червено вино на малки глътки. Ни вирус, ни корона ме лови и съм винаги в добро настроение.

48

Анонимен

преди 4 години

Да се молим на Господ да ни пази!!! Хора не се подавайте на тази паника , страха снижава адски имунната система, мислите са енергия , когато мислите постоянно за болест , вероятността тя да ви застигне е нного голяма.

47

Анонимен

преди 4 години

Не ходете никъде, стойте си в къщи, или директно за гробищата.

46

Анонимен

преди 4 години

1. Купуваш въже2. На следващото дърво (био решение) или на следващия стълб (сигурно решение) се обесваш!Йеп!

45

Как какво

преди 4 години

Щипка на носа и устата винаги пълна с алкохол. През другите отвори не прониква.

44

Анонимен

преди 4 години

В България има една много интересна тенденция . Винаги когато се обявява епидемия София е последното място (грип,вирус ....) нищо не лови софиянци . Интересно кога ще обявят в София болен.

43

Анонимен

преди 4 години

НЕ ЯЖТЕ КРЕМВИРШИ!Пилешка супа може ли?

42

Пенсионер

преди 4 години

Леле ке се мореме.

41

Инфо!!

преди 4 години

Лекарите както и някой пациенти на Болницата в Габрово са заразени : Ако не са ползвали предпазно облекло срещу Био Химично Оръжие !!! Заразената жена Тотка 75 год - ще умре .

40

Баровеца-СФ

преди 4 години

До Батката от Варна! Ха ха! Солената вода ти е промила мозъка! Асоциален тип си ти,но не му е времето за спаринг с теб! Бъди здрав ,за да се случи,след като си решим проблемите с вирусите! Ха ха! Чао и бъди здрав!

39

До 26

преди 4 години

Не знам дали е пламнала София ,но ако следвам някаква логика първо би трябвало да пламнат градовете в които има най - много работници в чужбина и са се прибрали . В североизточна България например . Габрово е изненада. Гетата с пътуващи от Германия също са уязвими . Разбира се и двата големи морски града Бургас и Варна поради влажността на въздуха и други неща които обича вируса ...

38

Неа

преди 4 години

Аз не мърдам никъде и не празнувам с никой нищо . В отпуска съм докато се проясни положението

37

До 22

преди 4 години

Така трябваше да направят всичко ...но нали гледаш . Една позната се върнала от Англия в България и веднага на дискотека. Нормално ли е това ? Колега на син на моя колежка в Англия е с коронавирус .... Е моите извинения ама какво сте се разтърчали назад напред

36

Анонимен

преди 4 години

Заради тия пусти китайци, където ядат всичко що мърда и дори прилепи, сега ще умрат още хиляди души, до като намерят лечение, а с такъв устойчив вирус не се е сблъсквала медицината и ще отнеме години, а не месеци, за да се намери лечение.