60

До 61

преди 4 години

Вероятно и с автомобили го разнасят из Европа в интерес на истината, не само със самолети. Абе много се пътува мамата си трака, няма граници - в добро и зло. Между другото границите и контрола между империите, средновековните държави в исторически план преди хиляди години е възникнал точно за да се възпират зарази и да се събират такси и мита.

59

Анонимен

преди 4 години

Значи в момента това, което става в Европа е изцяло заради шбаните пътувания със шбаните самолети. Ония глупави китайци го посяха в Италия докато са снимали с глупавите си фотоапарати и сега *** европейци продължават тъпо и упорито да го носят ндлъж и нашир вместо да си седнат на гза за месец два.

58

Истината за...

преди 4 години

..вируса се допуска до медиите с капкомер. Първоначално стойностите на заболеваемост бяха минимални, сега са "по-", говореше се за 1,5-2% смъртност, сега сме на фаза 3,4, чакме ниво 5+, изплю се камъчето, че вирусът не е грип, а съчетание от грип и спин....става много интересно.....

57

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

Отворете Границите бе Фашисти! Уилкомен!!

56

Анонимен

преди 4 години

Защо тия *** не спрат *** пътувания??? Нищо няма да им стане на кифлите, ако за един месец спрат селфитата ай лъв травълинг. Ето Китай забраниха на хайманите да шарят и за месец намалиха заразата в пъти даже говорят, че ще изчезне до края на месеца.

55

Анонимен

преди 4 години

Чехите са обявили глоба от $130 000 на лица които нарушават 14 дневната карантина при прибиране от Италия. Интересен подход. Мисля че би работил при нас. Понеже разните Златки като се прибраха от Милано побързаха да се нацвъкат по моловете. А те имат пари не са за жалене

54

Анонимен

преди 4 години

До до 50 Ти си лyд бе брайно. Не се плаши от вируса, само ще те спаси от мъките.

53

Гаранция Франция

преди 4 години

айде, уиде коньо у реката - още 230 заразени във Франция...

52

Анонимен

преди 4 години

Италианците уpaxa цяла Европа. Е, това щe ce запомни.

51

до 50

преди 4 години

не аз съм някой оцелял епидемията от SARS коронавируса от 2003 - ти кога аз съм се борил с коронавирус, такова нещо, че има не си и фантазирал дори!

50

Анонимен

преди 4 години

Вярата ще ти помогне. Повярвай.

49

Анонимен

преди 4 години

До до 44 Ти да не си този от военната болница специплистттта. Аман от експерти в това блато.

48

Fenasi Kerim

преди 4 години

Не се страхувам от смъртта по принцип. Просто ако пyкна кой ще гледа моето дете? То няма да умре от глад сигурно но кой ще обича като мен. Бог и Алах и каквото му викат да пази всички добри хора и най вече децата ни.

47

Анонимен

преди 4 години

Кериме, напълно нормално е да пазиш растояние от 1.5 м и избягвай кашлящите.

46

до 44

преди 4 години

коментарът ти ясно показва, че си абсолютно невеж, по отношение на Корона Вируса - той така работи, коварен е, в началото се чувстваш супер, за да може да заразиш колкото се може повече хора, след което изведнъж се сриваш. има хора, заразни, дето и 30 дена симптоми нямат, а след това за 3 дена и фира - у крематориума!

45

Fenasi Kerim

преди 4 години

И този Грип тип Б защо го няма в Румъния? Нормално ли е в този сезон март да има грип? Не трябва ли през януари или февруари да се появи? Защо през март? Властите крият не искат паника но така става още по опасно. Страх ме е да отида в Кауфланд. Само някой да покашля и веднага се отдръпвам надалеч.

44

Анонимен

преди 4 години

Само днес в света от недохранване ще починат над 15000 деца под 15-годишна възраст. Утре още толкова. Вдругиден още толкова. За една седмица жертвите в тази графа ще са над 100 хиляди души. От короната до момента официално са починали под 4000 от всички възрасти за повече от 2 месеца ... Ама *** не си задава въпроси, *** си иска зомби апокалипсиса.

43

Анонимен

преди 4 години

Стига се плаши, щом турчина дори не е разбрал че е болен.

42

Fenasi Kerim

преди 4 години

В Турция няма дори един заразен. Има в Гърция, Израел, Иран а в Турция няма. В Сингапур са тествали турски гражданин пътуващ от Турция и той е заразен. Идва от Турция и е заразен. И там крият какво се случва. В Истанбул, Измир и Анкара разположили някакви апарати като кафе машини да пръскат периодично с дезинфектанти, повечето са счупени казват тази вечер по новините. Престъпление е да се крие. Това е като ефекта на щрауса. Последиците ще са много неприятни.

41

до 36

преди 4 години

тия Китайците се оказаха пълни Будали - да си блокират страната за 2 месеца, да спрат всичкото производство и да загубат Милиони - виж останалия Свят, болни от Короно - бол, никой нищо не прави! само така, живота на плебса е с нулева стойност!