50

Анонимен

преди 4 години

Една община с минимални заплати на мед сестри е Смолян в която престъпницата от БСП Любка Бадева роднина на БКП депутата Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от правителство години наред и така ни лев от мизерни увеличения не достигат до сестрите заради техните кражби.Материалите са в NOVA btv Прокуратура ДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдат арестувани като Иванчева.В другите общини изобличавайте и давайте сигнали директно в ДАНС и Прокуратурата.

49

Анонимен

преди 4 години

От бруто заплата 700 лева медицинската сестра взима чисто 543 лева, но според Ананиев това е популизъм.

48

Анонимен

преди 4 години

Разделяй и владей!

47

възмутен

преди 4 години

Или бЕгат зад граница да работят,или слугуват на частик чорбаджия.Те обаче, нито едното, нито другото,искат хитро да стане по техния начин.

46

Анонимен

преди 4 години

Народ без топки!После що го яхали!?

45

Синът

преди 4 години

На Ананиев е финансов консултант в една турска частна болница"Аджибадем Сити Клиник"на заплата над 25 Хил.месечно.Самата болница ползва 1400кв.м под наем в бургаско държавно лечебно заведение при наем 7000лв.намесец.Миналата година е имало нов конкурс за отдаване на същата площ но за 150000лв.Конкурдът е бил провален и старият договор е продължен за 10 г.Нисък наем на частна болница срещу висока заплата на министерския син.Ананиев как ще коментирате това?

44

Куку

преди 4 години

Пополиско ли е да вземаш мин.заплата 650 лева и да си медицинска сестеа , а скоро НС пак ще си гласува увеличение на заплатите+ премиите + процент от комисии. ПРЕДАТЕЛИИИИИИ

43

Анонимен

преди 4 години

Иначе като стане време за събиране на пари могат и казват ДА.

42

Западните Балкани

преди 4 години

Няколко въпроса: (1) Ананиев, смятате ли, че заплатите на медицинските сестри са достойни и отговарят на труда им? (2) Хора, вие готови ли сте да ви лекуват доктори с 800 лева заплата и медицински сестри с 500? (3) Ананиев, има ли хора в министерството ти, които получават по 10000 лева месечно? (4) Борисов обещал ли е да увеличи заплатите? (5) Краде ли Борисов пари (за любовница, внуци или закаквото и да е), примерно като дава по 2000 лева на линеен метър тръбопровод, който е излишен и няма вода

41

Анонимен

преди 4 години

Достойно заплащане на учители,медици и всички други, ако не можетеда го осигурите си вървете по живо по здраво.

40

МММ

преди 4 години

По-малко ли са учили, по-малко необходими ли са на обществото ни инженерите, строителите и колко още професии? Ами ако утре лекарите поискат 4 минимални работни заплати, а професорите по медицина - 6 минимални?КАК НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ? НЕКА ПЛЕБЕИТЕ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯТ.ТЕЗИ ЖЕНИ НЕ СА ОТ ХУБАВО ТАМ. МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ. НЕ ПОВТАРЯЙТЕ ЧУЖДИ МАНТРИ!

39

Анонимен

преди 4 години

АНАНИЕВ Е ЖЕНА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА-ЗАМ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВАТА НА КОСТОВ,САКСКОБУРГОТСКИ,СТАНИШЕВ,БЛИЗНАШКИ,БОРИСОВ...И НАКРАЯ ЦЪФНА КАТО ЗДРАВЕН МИНИСТЪР,БЕЗ ДА РАЗБИРА НИЩО ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.

38

Анонимен

преди 4 години

Най-големият вирус- ГЕРБ, избиха и изгониха 3 млн. българи и още върлува

37

Анонимен

преди 4 години

Ще кажеш, ще кажеш! Вилата в барселона струва много повече!

36

Анонимен

преди 4 години

Да де само дето тиквата раздава едни милиони за стадиони изобщо без популизъм ей тъй от него да мине.

35

До 32

преди 4 години

И кой мислиш го е"инсталирал "Ананиев? Отговора е,Хората които са готови веднага да направят"частните каси"щом човекът направи"реформата"и да прибират всяка една година по няколко милиарда лева!

34

Анонимен

преди 4 години

-Лудите, лудите - те да са живи!Под игото, Иван Вазов

33

Анонимен

преди 4 години

А твоят син защо взема 25000 лв. а тези майки трубва да лишават децата си от елементарните нужди на всяко човешко същество. За кадърността на всяко правителство се съди по грижата им за най-безпомощните -децата и възрастните ! А герб се гриже само за своите лични ентереси ! Много години лапахте хайде дано накрая се задавите от лакомията си !

32

Анонимен

преди 4 години

А за вас може на всеки 3 месеца да си вдигате заплатите . Защото вече основната заплата на всеки политик е над 5000 лв. отделтно клас ,отделно участия във всякакви комисии и бордове ,отделно всички глезотии като Sкласа коли, безплатни апартаменти ,безплатен обществен превоз ,безплатен паркинг ,всичко им е безплатно и пак нагли ...Този сиромашки народ ,тези майки искат да знаят защо децата им трябва да гладуват за да са доволни българските политици и иззедници !

31

малкия кашличко

преди 4 години

Вируса иде !!