55

Анонимен

преди 4 години

И аз като видя разголени гърди знам че ще стане.

54

РТ

преди 4 години

Борисов и световното по футбол щеше да приема, ама пустите му катарци... И кога ще е готова тая магистрала, срок няма ли, до къде е стигнала.... И защо ги строят австрийци, та даваме кинтите на австрия...Нямаме специалисти ли...през комунизма са построени всички язовири, а сега италианци ни ги ремонтират...смях

53

Анонимен

преди 4 години

До упсНа бас че бай Тошо е направил нищо.Точно като вождът ти.Провери какво са работили и имат ли един реален работен ден в животът си..

52

Анонимен

преди 4 години

До РТтоо па... смех :D :D :D

51

РТ

преди 4 години

Борисов от тук нататък колкото повече стои на власт, толкова повече ще се излага....Просто няма умствения капацитет на Радев

50

упс

преди 4 години

До Анонимен 50Направи ги бай Тошо, тия след него дето се преоблякога в соц костюмчета само крадат и разсипват. И когато се вижда малко от малко излизането от помийната яма, тия със соц костюмчетата пак искат да ни набутат вътре.

49

Анонимен

преди 4 години

ще дойде видов ден господ си знае работатате и ония дето са вкарали страната ни в две национални катастрофи се правели на демокарти и много знаещи - ама си получиха заслуженото те днешните са християни колкото сталин ама- господ си знае работа

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Освен тва социалистите построиха и към 5000 язовира,1АЕц и още бая неща.А ГЕРБ направиха едни тротоар в СФ с 6 вида плочки и всички различни щот са гепеница

47

Валяк

преди 4 години

То сега, като видиш багер, или има незаконен строеж в градинката между блоковете, или има ВиК авария, или ремонтират някой новооткрит обект.

46

Не извратен тип

преди 4 години

Борисов кляка пред наркоманите на три футболни отбора и ги залива с милиони,какво остава пред заплахата Путин,лично проверява върви ли полагането на тръбите му.Сега ЕК свали цената на газа обаче Борисов по други измами ще компенсира сумата за Кремъл

45

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам за колко време китайците ще построят магистрала Хемус?!Знам,че социалистите БСП построиха 40км. от с.Яна до гр.Правец за 18г.(1972до 1990)Герб построиха 20км. и сега строят 70км.

44

Щирлиц

преди 4 години

Ще стане,ако има какво ...да става.

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Всеки се бори за власт... Друг е въпроса, че след като власта е в теб, трябва да знанш какво да правиш с нея... Това е като португалец управител, който подписва, ама кво подписва...Всичките кадри на Бокича са примерно като португалците. Хора заемащи министерски кресла, но нямащи нито 1 ден работа в сферата. За да управляваш процесите трябва да си минал всички нива, от чистач до... А не да гледаш фурункул или карбункул, а да лекуваш пъпка.

42

упс

преди 4 години

До :)е кой да опипва, Корнито ли ... баси, пригади ми се.

41

:)

преди 4 години

Тиквата за какъв сте го назначили? За Премиер или за Инспектор в Пътното? Цял ден обикаля с ръце в джобовете и опипва мисирките, после на софрата и толкова. Бей не Премиер!

40

..

преди 4 години

евала.. тази магистрала е от изключителна важност за държавата.... направи ли се цяла северна България ще се отпуши за бизнес и до Варна ще се ходи за добро утро. браво на премиера, че след толкова години се нагърби и пое отговорност да каже - правим я.

39

истина е

преди 4 години

Магистралите в България се виждат като белите в Африка !

38

упс

преди 4 години

До Анонимен 36Пази си нервите, другарю. Борисов и комунист да е, все пак е в пъти по-добре от тия дето се прекръстиха на БСП а си правят 40 и незнам си кой конгрес. Цъфнахме и вързахме при техните правителства. И защо си толкова озлобен, може би майкa ти те е кърмила до 18 годишна възраст? Или си самотен аутсайдер? Безработен поради некадърност? Плащат ти за да си ***... Както и да е, още не е късно да си отвориш очетата.

37

Анонимен

преди 4 години

Абе матрял,защо испанската манекенка събра сергията на следващият ден след скандалът,нали няма нищо общо ?

36

ужас

преди 4 години

Само толкова болен народ ,може да си избере по болен премиер !!