62

Анонимен

преди 4 години

С две думи още преди влизането на CoV-2 , ко чинката на Баце вече няма капацитет да приема и лекува никого. Ето затова говорим -10 години никакви реални реформи в здравеопазването, лъжливосолидарна здравна система мината с баданарката колхозна семашковска, пари за здравеопазване на глава от населението колкото държава от Северна Африка. Накрай при реална криза ще се плаща с множество директни и колатерални жертви...И ДАНС ще търси виновни постфактум, естествено защото милиционери нямат капацитет да предвиждат много напред реалните заплахи за националната сигурност....

61

Анонимен

преди 4 години

Тоест, държавата е напълно безпомощна да се справи с една коронавирусна епидемия, но въпреки това не взима никакви мерки по ограничаване на полетите от рискови страни, поставяне на пристигащите от там под задължителна карантина и т.н.

60

Анонимен

преди 4 години

Според мен короната яко върлува в България, но няма да ни кажат, защото икономиката ни ще рухне, както и здравеопазването вече е пред колапс само за няколко седмици. Може и по-добре да е, като не ни кажат, защото няма нужда от паника.

59

Анонимен

преди 4 години

Гербави крадци, айде намирайте първия болен , че има бюджет за точене , още е началото на годината

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Добре са ги сложили,мнозинството коренни жители на Сингапур са китайци.

57

Анонимен

преди 4 години

Годжи, почваш да втръсваш, брат!

56

Анонимен

преди 4 години

Вместо да се занимавате с нещо, което несъществува у нас, као коронавируса и да тръбите нагоре и надолу за него, вижте какво става с обикновения грип. Всички отделения са пълни от грипа,а не от коронавируса. Някой класове в училищата са с по 3-4 деца. Смърността от ГРИП е по висока от смъртността от коронавирус.

55

Анонимен

преди 4 години

Причината да не е открит още коронавирусс в БГ е или в тестовете (менте) или е тестващите (некадърници)

54

Анонимен

преди 4 години

Герберасткият лъжец го показват по два пъти дневно за да отклонят вниманието от Перачницата на милиони в Барселона

53

Анонимен

преди 4 години

Подозирам че не откриват нищо защото пробите или са неграмотно взети или се транспортират некачествено. Ако тествате воден разтвор за вирус, вероятно няма да откриете такъв и в 200 лаборатории :)

52

Анонимен

преди 4 години

Пратете една проба до Италия да видим какво ще покаже наистина.

51

Анонимен

преди 4 години

Ще лъжат до последно тия бастуни.

50

Анонимен

преди 4 години

Властта няма интерес да се открие коронавирус. Това значи решителни мерки за дезинфекция, карантина, блокиране на транспорт, стотици полицейски патрули навън, план за действие, координация, изпълнение. А това значи отбиване на пари от схемите за точене.Три месеца имаха за подготовка и направиха едни декларации, че не си болен на летищата.

49

mirno

преди 4 години

virus negativen. da g-n general. svobodno.

48

Анонимен

преди 4 години

Новият клоун на ГЕРБ - некадърник с бръсната глава и мундир.Образът на милиционера с Каскета май нещо се поизтърка.

47

11111111111111

преди 4 години

До пияница мистикИ аз все това се чудя, що докторът се прави на генерал? Верно беше писал някой, дайте му един танк накрая и да миряса!

46

Анонимен

преди 4 години

Наследиле сме здрави гени от римляните. Когато те са разрежали водата с вино, китайците са пиели зелен чай. Как беше теорията на Дарвин за скакалците на острова?

45

makedon

преди 4 години

Tccc.. Tccc. Tccccc .. kako be taka ...... ami barem eden pozitiven da imase.....

44

®⭕™

преди 4 години

До 45Майтап няма. Моята бивша живее в Италия и вчера ми писа на Вайбъра, че там упорито се говори, че концентрирания алкохол морял вируса. Тъй че не се притеснявала за мен

43

За ракията

преди 4 години

Още преди 4 седмици намерих в интернет статия и един лекар го потвърди тук във форума. Короната е слаба ракия за нас, ами лови хора с алкохолна неразположеност или как се казва липсата на ензима при азиатците?