47

Мушан

преди 4 години

Що се отнася до референдума в Крим, то референдум е имало и в Австрия, когато Адолф Шикългрубер печели.

46

Анонимен

преди 4 години

До 47Ами, че ти описа американците бе, човек.

45

Българин

преди 4 години

Напред с братска Русия!

44

Анонимен

преди 4 години

Каква победа ВСВ? 2 години седат зад Москва и чакат САЩ да им носи храна, мониции, камиони и какво ли не. После чакаха САЩ и Англия да разсишят Германия от бомби к да влязат там. То така и баба може. Що не излязаха да се бият с Хитлер 1 : 1 още първите месеци и да се види :)

43

Анонимен

преди 4 години

Доколко незаконно е анексиран Крим няма да споря. Украйна, обаче, я дестабилизира не Русия.Дестабилизира се тя самата, като се поведе по чужд акъл. А оттам - и Крим.

42

Анонимен

преди 4 години

- Скъпи, направих ти палачинки като извинение за това, че снощи ударих колата. - Какво си направила? - Палачинки...

41

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са може би най-сбърканата нация в света ! - човек само да спомене за Втората световна война и те веднага почват да се хвалят с победата и това може да бъде тема на разговор със седмици и месеци.Тутакси заживяват в 1945год и не ги интересува бъдеще и настояще.И целият свят им е крив , само те са прави и много обичат да дават съвети на останалите хора как трябва да живеят.Като страна са супер наистина но като държава кръгла 0 !

40

Зозо

преди 4 години

До Анонимен .....Гербуля, поне един от вас може ли да ми каже какво точно представляват тези "санкции"???.....Хахахахахаа, най - простите хора са руските атако-комунисти. Ами като имаш гугъл на компютъра, влез и ги прочети. Или чакаш по Атака ТВ да ти промиват мозъчето? санкциити са против 150 лица, приближени до Путин. И забрана за износ на западни технологии за Русия. А точно Русия забрани вноса на селскостопанска продукция от ЕС, като контра.

39

Анонимен

преди 4 години

Доколкото знам има санкции само върху някои физически лица които са откровени руски апаши и разлойници като генерал Решетников и свалянето на санкциите означава тези бандити спокойно да идват в България и заедно с БСП да заговорничат срещу нашите съюзници и да предизвикват безредици и протести на маргинали като варненския Копейкин.

38

Българина

преди 4 години

Интересно че турция замерва и изнудва нас и ес вече 5 г но санкции няма, въпреки аскера поне в две държави незаконно....

37

Анонимен

преди 4 години

Чакаме и "независимия" президент да се изкаже в подкрепа на това умозаклюпение.

36

Зозо

преди 4 години

Уааахахахааааа, не... нимоа........ БСП искали?!? Кои са те да искат нещо? Некви умряли от глад ***, с 15% доверие. Ся Боко като им намали и паричките от газта, ептен ще тръгнат да ровят по кошовете :))))))))))))))))))))))))))))))))))Щом са поискали нещо, то до дни и Радев балалайката ще пропее в същия тон :))))))

35

Анонимен

преди 4 години

А защо русия не свали газа за братска България преди 15-20 години? Защото нямахме алтернатива :) Да го обясня на червенопитеците тук просто.... Че малко трудности имат с осъзнаването.

34

Реалност

преди 4 години

Превратът на 10 Ноември 1989г. беше извършен от комунистите и след 1989 г. до ден днешен ни управляват чисти комунисти независимо дали са от СДС,БСП,НДСВ, ДПС,АТАКА, ГЕРБ ,Деформаторски Блок , ВМРО,НФСБ и т.н!България е под съветско-болшевишко кърваво робсто и сме незаконна република окупирана от СССР!Защо СДС не потърси наказателна отговорност от комунистическите престъпници , не вкара нито един комунистически бандит в затвора и не разкри нито едно комунистическо престъпление?

33

Анонимен

преди 4 години

Тази декларация за падане на санкциите е като да дразниш зло куче, вместо да му дадеш бисквитка. Дадохме бисквитка на злото куче с Турски поток, с АЕЦ Белене. Какво ще спечелим от дразненето на злото куче по един глупав и наивен начин?Това не е политика, а глуппост.

32

Анонимен

преди 4 години

Света е тръгнал към нова Ялта, и БСП, благодарение на това, че са наистина партия( а не ОПГ ), действат мъдро. Хубаво е някой от тука списващите (ако все пак ги зачитат за нещо де) *** да подшушнат на шефовете си.

31

Анонимен

преди 4 години

Никой вече не обръща внимание на БСП и само с изцепки като "Да свалим санкциите на нашите руски началници" успяват да фокусират вниманието върху себе си. Много несериозно другари социалисти, изключително пошло и несериозно.

30

Анонимен

преди 4 години

Строим "Руски поток" през България, строим АЕЦ Росатом в Белене. Строи се "Северноруски поток 2" през Германия. Какви санкции искат да паднат?Декларациите ще спрат тези проекти и пак ще спрем всичко полезно за България.Ще дойдат пак Тримата влъхви от САЩ и ще спрат кранчето.

29

бсп

преди 4 години

вечна дружба, да живее кпсс! другаря Президент е на същото мнение.

28

нормален

преди 4 години

Нас дружбата и свързаноста на икономиката ни СССР ни доведе до държавен фалит,режим,купони ,мораториум и битка заоцеляване вече два пъти.Старите го преживяхме и помним Нищо против руският народ,но ,те са далеч от демокрацията/не разбирай слободия/Хайде няма нужда да ,,настъпваме мотиката"за пореден път. България е европейска,а не азиатска страна