177

До 177

преди 4 години

"да се огледаш около себе си (буквално, а не в държавата) и да ми кажеш колко от ноу хау-то на нещата които те заобикалят са със западно и колко с Комунистическо ноу-хау"Аааа зависи къде се намираш, в почти всички жилищни квартали в големите градове като се огледаш около себе си и само съвеЦко ноу-хау... :D

176

Отговор

преди 4 години

Защото руснаците са ни братушки.

175

Анонимен

преди 4 години

Тоя въпрос е предполагам към червенопитеците,които ни Плямпят тук всеки ден с жалки коментари за раша.

174

Анонимен

преди 4 години

До КорупциятаИ на това ще му дойде времето. За съжаление това няма да върне ограбените милиарди. Поне трябва да внимаваме да не правим същите грешки за в бъдеще. Най-близката такава която можем да направим е АЕЦ Белене, който ако ще се строи трябва да е с железен договор от страна на държавата, който да гарантира на нацията, че държавата няма да купува енергия на неизгодни цени.

173

Анонимен

преди 4 години

До 123456"Каква е ползата ако се замени една завсиимост с друга"? Такъв въпрос може да зададе само комунист манипулатор. За "зависимост" вече обясних. Що се отнася до предпочитанията за една система пред друга, те съветвам да се огледаш около себе си (буквално, а не в държавата) и да ми кажеш колко от ноу хау-то на нещата които те заобикалят са със западно и колко с Комунистическо ноу-хау. Ако не можеш да си отговриш на този въпрос след това имаш доста голям проблем с мисленето.

172

Корупцията

преди 4 години

Прокуратурата трябва да се самосезира и да провери "изгодните" договори с Газпром , по които плащахме на-високата цена . Р.Овч. и другарите да отговарят - кой колко е бил взел за умопомрачително неизгодните за България цени на газта - по които плащахме досега.

171

Анонимен

преди 4 години

До 123456"99% от политиката и икономиката ни се определят от Ваншингтон и Брюксел"Любопитен съм да видя откъде получи тези проценти. Източник?Иначе, такива като теб злоупотребяват със определението за "зависимост от". В случая със Западните икономики "зависимост от" характеризира икономическите рамки изразяващи се в отворен тип отношения където пазара е основния регулатор. В комунистическите авторитарни режими, икономическите отношения са функция на ЗАДАДЕНИ от някой параметри.

170

Бесепар

преди 4 години

Ние договорихме най-хубавата цена за газта за 25-30 години напред , а пък вие разваляте договора. Как не ви е срам. Нашите другари от Масква бяха много доволни, че Българинът плаща най-високата цена на газта в Европа и Света.

169

Анонимен

преди 4 години

Защото Бай *** е Най Простия *** на Тая Планета ... Бял Ден няма да Видите Прокълнати Прости Противни

168

Анонимен

преди 4 години

До амиииЗначи няма никакъв проблем за Русия да предлага по-ниски цени, след като "всяка стъпка слага по 10 долара на цената", нали така? Ето това е силата на пазара. :)))

167

Анонимен

преди 4 години

Очакваме щатските марици да бъдат предоговорени

166

123456

преди 4 години

До Анонимен 154 За 100 % зависимост си прав , има риск Сам виждаш , сега като 99% процента от политиката и икономиката ни се определя от Вашингтон и Брюксел , сме се превърнали във васална държава . И дълбаем ли дъното на блатото ...Но какво е ползата , ако се замени една зависимост от дадена държава и се замести със зависимост от друга държава - визирам Полша . При тях има и разни исторически фактори , ама какво да се прави - никога не е късно да се стане за резил / справка Украйна /

165

нооо

преди 4 години

До Анонимен 160 А може би , ти си написал нещо , което само ти си го разбираш И това е възможно

164

яверт

преди 4 години

До Анонимен 165 Колкото и невероятно да звучи ,нашите политици на фона на европейските американските са като малки бебета по отношение на корупцията Просто сме с много нисък стандарт на живот и всяка корупция се усеща .

163

амиии

преди 4 години

До Анонимен 153 доколкото виждам , европа освен от русия , внася газ от катар , алжир , нигерия , норвегия , скоро от азербайджан и разни други държави / не знам докъде го докараха тръбопровода / Има достатъчно доставчици , че САЩ от 10000000 км да балансират цената. няма как да продават по-евтино . Добив , втечняване , пренос през океана , разтечняване на газ , пренос . Всяка стъпка слага по десетки долара към цената

162

Anonimen

преди 4 години

Той никога не е бил скъп просто са направили правилният договор с поредната комисионна

161

Анонимен

преди 4 години

Защото в България се раждат най корумпираните политици.

160

Блядистанци ни

преди 4 години

Грабят както и турчин не го е правилАма народонасрлението им се кефи...

159

Блядовете ни клатят

преди 4 години

Как се клати чужда булка на купон , докато мъжо и дреме пиян на масата Ама на местните русо-*** им харесва И Лукоил ги клати ама им е кеф...

158

Анонимен

преди 4 години

До хммммНе знаеш че е игра, но не отговаряш на въпроса. Цър-цър.