30

Анонимен

преди 4 години

Вечерта на 4 март 1977 година бях в централен ресторант на ядене и пиене. Когато огромният светилник в главната зала започна да се люшка и масата да се движи, не помръдах от стола, докато 90% от посетителите, заедно с келнерите и бармените, избягаха на улицата. Много съм ербап, ей...

29

Яким Вълев Донев

преди 4 години

Бог да ги прости загиналите Българи !!! Виждал съм имената на паметните плочи. Доста млади хора са загинали злощастно..... Добре че Строителството ни в онези години е било много добро !!!!! И Инженерите са си били на място. И строителите. И материалите са били качествени !!!!!! Ако беше със сегашните "МАТЕРИАЛИ" ... Пишеш най - скъпия - а слагаш най - евтиния и НЕ качествен ... За да "прибереш" кинтата от разликата ... Сигурно целия Свищов щеше да е срутен .... :( .... Господ да ни пази !!! ...

28

Анонимен

преди 4 години

Аз също съм го преживял, но бях малък и за късмет бяхме на село при баба ми, а там къщата беше над 100год и само се клатеше. Въпреки това всички се събраха навън, а децата спахме в палатка. Тогава имахме къща в Разград и падна едната и страна, но хората бяха по-различни, помагаха, идваха съседи да слагат плочки..и мисля че след оценка дадоха и пари от някакъв държавен фонд. Дано скоро да не става, че с тези къртения сме оле мале

27

Анонимен

преди 4 години

Сега разбирате ли защо много хора в страната не искат да си купуват нови апартаменти,а купуват старите?Защото старите са с по-големи площи и защото са много по-здрави от новото строителство!Старите са строени са по БДС(български държавен стандарт),където не може да се лъже в материала и стабилността!

26

Анонимен

преди 4 години

ДОБРЕ, ЧЕ НЕ БЕ ПОСТРОЕН АЕЦА ТОГАВА, ЧЕ ЧЕРНОБИЛ ЩЕШЕ ДА Е МАЙТАП В СРАВНЕНИЕ...

25

Анонимен

преди 4 години

1986г.Земетресението в Стражицаhttps://youtube/watch?v=ZWck8W1E2yMСлед като пра.сето и предател Горбачов дойде на власт,същата 1986 г. гръмна и Чернобил....."случайно".

24

Анонимен

преди 4 години

Свищовското земетресение е било изкуствено провокирано,то не е било естествено земетресение!Стига сте лали срещу АЕЦа!

23

ДО 21

преди 4 години

АЛО, РУБЛАДЖИЯТА, *** ТЯ НЕ Е СЪВРЕМЕННА БЕЛЕНЕ БЕ, ТЯ Е РУСКА БЕЕЕЕЕ!КАТО ВИ ЗНАЕМ ОТ ЧЕРНОБИЛ КАКВИ СТЕ СТРОИТЕИ НА АЕЦОВЕ...

22

Демократ

преди 4 години

При комунизма какви страшни земетресения имаше - Вранча Стражица, загинаха стотици хора, за 30 години демокрация имаше няколко мижави в Перник, Своге без нито един пострадал човек, какъв е извода-и природата се прекланя пред гения на демокрацията и пази хората , а тр епе заблудените комунисти!

21

Анонимен

преди 4 години

Разкажете за парите в банковата сметка,събрани от цяла България за строежа на нови къщи за населението в Свищов,как и къде изчезнаха през демокрацията и кой ги източи!

20

До 17.

преди 4 години

Съвременните атомните централи са проектирани да издържат и на най силните земетресения.Вие виждали ли сте какво представлява инфраструктурата на една ядрена централа? Знаете и за какви огромни количества бетон и стомана става въпрос? Това нещо никога не може да бъде разрушено от земетресение.Последния голям инцидент с ядрената централа в Япония стана не заради самите трусове а заради приливната вълна на която заля целия бряг. Просто японците не са предвидили този проблем при проектирането.

19

Анонимен

преди 4 години

да припомним, ч ебЕЛЕНЕ Е НА НЯКОЛКО КМ ОТ сВИЩОВ И НЯКОИ РУБЛОФИЛИ ИСКАТ ДА СТРОЯТ АЕЦ!!1МИНАЛОТО ЛЯТО ПАК ТРЕСЕ ВРАНЧА И В РУМЪНИЯ ПАК ИМАШЕ СМЪРТНИ СЛУЧАИ!

18

Отвратен

преди 4 години

До АнонименМного сте ***!

17

Антифен на системата

преди 4 години

Хайде сега стройте АЕЦ "Белене".От площадката на бъдещата централа до центъра на Свищов разстоянието е по-малко от 10 км.....

16

Анонимен

преди 4 години

До номер 13Да не ти се случва да го преживееш,приятелю.Тресеше се здраво чак до Югоизточна България тогава.

15

Петя

преди 4 години

Оповестиха ло го другарете, или по комунистически го заметоха по килима?------To пък сега като си много оповестен, файдата ти каква е? Само убийства, трагедии и фалшиви новини. Аман от гадости по медиите.

14

Анонимен

преди 4 години

до8 Тогава в ЕС бяха 5-6 държави. И Запада искаше да помогне , но на живковото правителство му се видя , че е пропаганда и сваляне на режима . Тия работи можеше да се разберат само , ако си слушал редовно западни станции.

13

Анонимен

преди 4 години

Това земетресение не се знае дали е съществувало наистина. Комунистите много лъжат и не може да им се има доверие.

12

Qwerty

преди 4 години

София да се готви.

11

ss

преди 4 години

До анонименЕС със сигурност биха ни помогнали, ако проруските ни безродни управници бяха го поискали... Трагедията е била голяма, и ако се замислите, в основата и е именно бездарното във всички отношения комунистическо управление на държавата тогава.