204

Анонимен

преди 4 години

Която партия предложи подобна мярка за родния ми град, веднага ще гласувам за нея.Ама софиянци все сте недоволни.Плащате субсидирано парно,цялата държавна администрация е в София,правят ви метро с евросредства и пак недоволни.

203

Анонимен

преди 4 години

Смешни са! Тези сумички не покриват дори разноските по самото раждане и престоя на родилката в болницата!

202

Анонимен

преди 4 години

Трябва да е според наемите в София по 400-500 лева месечно най-малко. Със средно образование се търсят също повече хора.

201

Анонимен

преди 4 години

Ние в провинцията да мрем !

200

Анонимен

преди 4 години

Това само ще привлече всички роми от страната към София и ще се направят големи гета за да гласуват за ГЕРБ и ОП

199

Анонимен

преди 4 години

До 208роден в софияпреди 18 минути харесвам идеята, образованието да бъде задължителен основание за парични стимулиДокато се изучиш, ще умреш от глад!Съвет от мен - учи български!

198

БО

преди 4 години

То всички станаха граждани - столичани или пловдивчани. Ще се повиши раждаемостта, споко. Те са много задушливи, нахални и пробивни.

197

Анонимен

преди 4 години

Хората ви дават пари на софиянци и пак сте недоволни.В провинцията и толкова не получаваме.И пак имаме деца.

196

И още нещо

преди 4 години

Задължителна 3-годишна служба в Строителни войски за мъжете и жените, които нямат завършено средно образование.Дори да е родила вече няколко деца неуката карагьозчийка, щом навърши 18 г. - марш в Строителните войски да научиш азбуката, да научиш поне елементарните факти от българската история, да придобиеш професия и после да отработиш всички подарени пари и бонуси, с които те е отгледала мaйка ти за наша сметка. За децата на такава - забавачка към поделението, а тя да отработва издръжката им.

195

Анонимен

преди 4 години

С 500 или 2000 лв едно дете може да се изгледа максимум 4 5 месеца това са глупости народа ще продължи да емигрира никой няма да ви ражда деца в Унгария не беше ли 25 35 хиляди

194

До Роден в София

преди 4 години

При днешната ситуация у нас е наложително такова основание за парични стимули с цел насърчаване на раждаемостта.Но това, което предлага въпросната група "Патриоти за София", не е добре обмислено.Първата стъпка да е тази, която някой тук постоянно предлага - надбавки за всички деца,но само под формата на данъчни облекчения.Втора стъпка - санкции за всеки, който създава деца без да има възможност да ги издържа.И принудителен труд за такъв родител.Трета стъпка - стимули за образованите родители

193

Анонимен

преди 4 години

еднократна помощ не върши работа. ще похарчиш парите и после какво? трябва стандарта да се повиши, ама как да стане като почти всичко младо и читаво заминава, и остават почти само пенсионери и българи с индийски произход.

192

Подозирам нещо

преди 4 години

В това предложение е заложен капан, предварително е обмислен - левите да ревнат "Ооо, ааа, и децата ли ще делим на класи?!"След това ще скочи някой от управляващите и ще предложи такива пари да се дават на всяко семейство.И в крайна сметка, като решат предложението да се обсъди, ще формулират решение - финансовите средства са недостатъчни, хайде да дадем такива пари само на най-най-бедните, които разбира се са непълнолетни и неграмотни. Та целият им етнос после да гласува за нас!

191

Циник

преди 4 години

Охааааа.... 250? - ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ, И 800? ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ за трето дете...С тези пари - ще ги отгледам до 20тата им година..Смешницитe у нас - няма да свършат!

190

роден в софия

преди 4 години

харесвам идеята, образованието да бъде задължителен основание за парични стимули

189

Анонимен

преди 4 години

Патриоти за София?! Що за абсурдно име?Иначе идея е формулирана добре, ромчетата няма да се облажат от това понеже ще трябва минимум средно образование :)

188

Анонимен

преди 4 години

Тия се подиграват! Вместо да съдействат на младите семейства за намиране на жилища на преференциялни цени, намаляване на данъците и т.н. полезни неща, те си мислят, че с еднократна парична помощ, която няма да стигне до никъде ще решат проблема. Има проблем с какво ли не, точно 500 лв ще ни решат проблемите.

187

За мен и 1 е много

преди 4 години

Защо да причинавам на една душа живот на такава планета? По добре всики да си изчакаме да си умрем, а като гледам той и светът ще загине с нас.

186

Доста късно,

преди 4 години

но все пак добре са се сетили. Никой свестен човек в наше време не си позволява 3 деца.Според мен това са опити да се съживи умрелия, но все пак в правилната посока.

185

Анонимен

преди 4 години

Колички кошари кошове помпи за кърма тия пари дето ги дават са капка в морето. По-добре да ги разкарат тия еднократни помощи и да облекчат данаците.