234

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSМного малко от съвременните хора са религиозни,масово са атеисти и не вярват в измислени персонажи.------------Правилно! А болшинството вярват в хартиени персонажи със знака $ или $$ и поради това са нещастни. А като се раболеят, тичат при измисления персонаж и му палят свещи, и Му се молят.Ако се съмняваш, че Иисус Христос е историческа личност, нямаш проблем с вярата, а имаш проблем с образованието. Ти си просто неук и невежа.

233

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSЗа тебе е ясно, за мумията сифилистична кажи нещо:)

232

Waffen SS

преди 4 години

Много малко от съвременните хора са религиозни,масово са атеисти и не вярват в измислени персонажи.Целта на всяка религия е да държи масите в подчинение и да не се противопоставят на статуквото.Всяка религия след като изчерпи своята капацитет като средство за контрол на социално-политическият живот върви към заник.Като цяло всички религии са кървави при своето създаване и възход.В личен план аз съм атеист,вярващ в науката ,не съм кръщаван,дъщеря ми също,съпругата ми също.

231

Анонимен

преди 4 години

Вчера пет пъти попитах троловете руски какво общо има православието с езическа мумия пльосната на централния площад в Москва ама никой не ми отговори:)

230

X

преди 4 години

КГБ и християнска вяра са несъвместими. За имперските амбиции на Москва, православието замести комунизма.

229

Waffen SS

преди 4 години

Все повече в съвременният свят нормалното се смята за отклонение от неолибералните и евроатлантически ценности.Разбира се,че бракът между мъж и жена е нещо нормално,но ето че появяват все по-често апологети,които явно и безсрамно проявяват една разрушаваща обществото мантра,за трети,четвърти и така нататък пол,че едно дете няма баща и майка,а има родител 1 и родител 2.Това е нещо повече от отвратително,това е заличаване на същността на природната даденост,превръщане на хората в сиви същества

228

Анонимен

преди 4 години

До 257Кой ти каза, че Путин вярва в Господ !?Диктатора вярва, че е безсмъртен,...докато гушне мумията.

227

аз-ът

преди 4 години

Либетраст-кАмсАмольци , как сте ?

226

:)

преди 4 години

Лош Путин - вярва в Бог и семейството. Какъв скандал!

225

Анонимен

преди 4 години

Путин Е русия! :))))

224

Зозо

преди 4 години

Чл. 1 от новата руска конституция: Путин е върховен и пожизнен Аятолах на цяла Русия.

223

Анонимен

преди 4 години

До 253 АнонименДоста рано днес си се надрусал беГендар !

222

Анонимен

преди 4 години

Путинг е Бог! :)миличкия...

221

Анонимен

преди 4 години

Кремълското джудже каквато и конституция да съчинява, Християнска Европа никога няма да забрави убийствата на християните в Русия, а най-добре да каже колко свещеници и колко църкви са ликвидирали юдо-хазарските болшевики по времето на измисления от тях т.н. Съветски съюз.

220

Waffen SS

преди 4 години

"Путин в новата Конституция: Вяра в Бога, бракът е между мъж и жена"Е,има страни в света,които все още не са "прегърнали"евро-атлантическите ,неолиберални ценности.Ние също все още не ги приемаме ,въпреки неистовите усилия на различните НПО-та.До момента ни залива информация,колко добре е да има трети,четвърти пол.Все още не сме прие като изконна неолибералнна ценност,педофилията,заоофилията,купрофилията,герантофилията,некрофилията и т.н..

219

Анонимен

преди 4 години

Вяра в Бога ама иска да запази робите си...добре че ние се отървахме от тея допотопи.

218

процедурно питане

преди 4 години

първата дама на Русия -Путин намерили си вече мъж..ха.ха.ха

217

Анонимен

преди 4 години

Поредния пожизнен диктатор. Пияни мужики и крепостни селяни ще си останат тези.

216

Анонимен

преди 4 години

"Русия е една от най-старите европейски държави и най-старите култури и братска славянска държава!"Ти си малооумен май. А вземи да смениш Русия с България и славяни с траки в деебилните си драсканици и ще поналучкаш истината.

215

Анонимен

преди 4 години

Този е голям двуличник: типичен КГБ!Като проповядва тези ценности, защо се разведе и живее незаконно с татарката-мюсулманка, че и извънбрачно има!