81

Анонимен

преди 4 години

До Цитат:Пак лъжеш! Няма такова ! Накоро било намерено още едно тефтерче на Апостола и там го открил Иво Инджев...Защото в оригинала НЯМА такъв цитат.Прочети оригинала.

80

Анонимен

преди 4 години

За който Русия е окупатор, да напуска България с еднопосочен билет!

79

Анонимен

преди 4 години

До русияЗапитай се Защо?

78

русия

преди 4 години

На днешно време хубави неща за Русия се говорят само при затворени врати и пуснати пердета. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

77

Цитат:

преди 4 години

Оригинално цитатът звучи така:"Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби"

76

дърт

преди 4 години

До Анонимен 61А сега ги привикват във Вашингтон, Брюксел и Анкара.

75

Анонимен

преди 4 години

Честит 3 март на всички истински Българи знам че в сайта е пълно с пумаци и Бг турци роми който ни мразят но такъв е живота дано Бог помогне България да издържи на атаките на глобалисткият световен режим и да има повече разбрателство между хората.

74

Анонимен

преди 4 години

До Цитат:"Който ни освободи той ще ни завладее"Васил ЛевскиЛЪЖА! В тефтерчето на Левски няма такова.Измислихте го скоро по диктовка.

73

Цитат:

преди 4 години

"Който ни освободи той ще ни завладее"Васил Левски

72

Анонимен

преди 4 години

До 74, всички които пропагандират анти българска пропаганда да си ходят.Те не са българи.........В държавата Гууввнняярияяя останаха само лаййннярристанците!

71

анонимен

преди 4 години

Тези спорове са излишни. Погледнете само снимки на Европа след Освобождението и на България и ще видите, че последната е една кална локва, едва в началото на 20 век започва да се възражда с тютюневата промишленост. Така, че, идва Русия, не друг, обявява война действително след Цариградската мирна конференция и точка - какво се спори, се плюе, упражняват се какви ли не, ама как сме живеели при Осм. империя и пр. бисери. Ами вървете при останките на бившата империя!

70

До

преди 4 години

всички които пропагандират анти българска пропаганда да си ходят.Те не са българи.

69

Анонимен

преди 4 години

Моето мнение е че има не повече от стотина платени разделители и още толкова папагали след тях. Да късаш българското знаме е криминализирано. Защо отричането на националният празник не е?!? Защо изобщо това присъства медиите, а не в прокуратурата? Блумбърг кога ще почне да пише за отручане на 4ти юли?

68

Няма

преди 4 години

Никаква свобода след 1944г и до днес.Има болшевишко-комунустически фашизъм.

67

анонимен

преди 4 години

Наистина е дразнещо това щели това, щели онова. Ако не била обявявала война Русия, Османската империя щяла била сама да ни даде независимост, и откъде са сигурни, ами то станало вече каквото е станало, и какво като пръскат злоба, ни ми е ясно, да прочетат как Европа, дори и Полша върти бизнес с тях, а ние щото много знаем, щели да сме независими и пр. глупости.....

66

Коментатор

преди 4 години

Ами като ви разделя отидете на психолог, защото това явление е опасно. Само минете на днешния ден през паметника на Цар Освободител, Руски Паметник, Докторския и вижте колко хора и цветя има.

65

Анонимен

преди 4 години

До 67:Напълно си прав. Никой от западните държави никога не ни е помагал в нищо, като се започне още от 1420г като падаме под Османско робство. Тогава още ни оставиха на произвола на съдбата, после Първата Световна са срещу нас на страната на Турция. После междусъюзническата война са на страната на гърция, сърбия, румъния. После Втората Световна ни бомбардират ... само една единственнс страна ни спасява задниците от време на време - Русия. Но нашите продажни политици не обичат историята.

64

Анонимен

преди 4 години

До 60:Калеко до някъде съм съгласен, но защо да трием историята и да е нагласяме както ни е удобно.Ако ще махаме разни според теб неща дани обединяват защо не махнем джамията и минаретата в Пловдив които пеят всеки ден по високоговорители. Защо просто не ги съборим и построим храм паметник или хотел? Защо избиране да махнем неудобни според някой исторически неща а други неСпрете да се месете в историята, била е такава и такава да си остане.

63

Анонимен

преди 4 години

Aнгличните като са толкова велики да ни бяха освобидили те навремето, а не сега само да се оплакват какво ни е отношението към руснаците. Но те тогава бяха на страната на Турция, а сега ни четат морал как да се отнасяме към руснаците! Долна работа!

62

анонимен

преди 4 години

Не са ни окупирали! Платили сме им за войната една малка част, направете си справка, да не би да искате безплатно да си проливат кръвта. В историята няма ако - ама щели да ни анексират, ама щели да ни превземат, ама щели това, щели онова. Както пишеше в един от коментарите - къде са нашите анексирани земи, я се огледайте добре. Вече си мисля да не би пък наистина да не плащат на злобните русофоби?