15

Наблюдател

преди 4 години

За някой пациент умрял от лекарка грешка в агония няма кой да протестира толкова .

14

Анонимен

преди 4 години

Пълна е България с.... В един филм се казва че каквото е отношението на хората с животните , такова ще е отношението на Бог с тези хора. Един пребиваше с тояга малки кученца, малко след това му отрязаха крака. Умра в мъки.

13

Рашо

преди 4 години

Селянин, утре като ти скочи една глутница кучета и ти наръфат задницата друга песен ще запееш.

12

Анонимен

преди 4 години

До БахуроТова е любимата измислица на природозащитниците. Ама истината е, че природозащитниците на хора не помагат. Защото кученцата са сладички и милички. А да помагаш на стари хора например не е лесно въобще.

11

селянин

преди 4 години

До ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛУтре това ако се случи с децата ти? Неведоми са пътищата господни. Ти съдист ли си?

10

Бахуро

преди 4 години

Ба, не мога да повярвам колко дebилa са коментирали до сега. На един човек каквото му е отношението към животните, такова е и към другите хора. И ако всички коментирали тaпир@ по-долу ако не схващат това - и на тях да им ударят по една инжекция със амониева селитра.

9

Къде са

преди 4 години

Къде са природозащитниците по затрупаните ниви с отпадъци???? Само за кучета ли скачат?

8

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 4 години

Браво на доктора! Така се прави, не като кучкарите да ходят да му цункат ду_пето

7

Пловдивчанин

преди 4 години

Голяма работа, един *** по-малко. Какво сте ревнали всички за тия кучета. Който толкова ги обича да осинови колкото може да гледа. Другите - инжекцията и айде, няма само да ги храним

6

da

преди 4 години

Страшен боклyк, изпуснал си нервите...

5

Анонимен

преди 4 години

Докато малката Меги се грижи за кучета и плаче за куче агресивно към хора, в България има хиляди деца по приютите които биха се радвали на повече внимание и има хиляди бетстващи пенсионери. Обаче на природозащитниците не им пука. Защото те мразят хората и обичат животните.

4

Д-р Хаус

преди 4 години

Даже и кучето да е било агресивно и да е трябвало да се приспи, то има много по хуманни начини за това. Инжектиране с амониева селитра си е садизъм, този е искал кучето да страда.. Трябва да му забранят да практикува на тоя... И една инжекция със сол в ***

3

Kyчемpaз

преди 4 години

Какво сте се заяли с човека бе, един държавен служител си върши работата и си изпълнява задълженията и някакви недомаслени наркоманчета отишли да съветват лекар как да си върши работата! Нещастници!

2

Бедното

преди 4 години

Горките кученца са били лошо изтезавани с селитра от този садист и после ги хвърля в ЯМА?! Ужас някакъв, само Хитлер би погребвал кучета в ями,обикновено на кучетата им строят гробници от мрамор и ги полагат вътре с военни почести.

1

rusnak

преди 4 години

Кога ще започне разчистване на котките в София?????? Това вече не е нормално. Тези същества са най-големите преносители на зарази!