12

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

А вчера искаше прошка!

11

Не разбирам защо българите сте толкова много срещу бежанците. Имате деомграфска криза. Повечето от бежанците са млади и прави мъже, хем ще ви разрешат демграфския проблем, хем ще ви подобрят генофона, който и без това е по-калпав и от много калпав!

10

Анонимен

преди 4 години

Ми помогни му! Дай лагери за мигрантите!

9

Аз

преди 4 години

Подари на Турция Южен поток и АЕЦ-а.Забрани 3 мартСега зове да се помага на Турция.Е сетете се на кой е агент)

8

Един

преди 4 години

Сирийци, афганци, тарамбуки и още каквито щеш. Истината е, че докато Бойко се спогажда с Ердоган навлеци в България няма. Справка Гърция и големите им усти. Така, че не виждам нищо лошо Бойко да си стиска ръката с Ердоган. Паричките идват от джоба на европейските тикви, дето си вярваха, че ще се справят. За сега в България тарамбуки няма, което е повече от прекрасно.

7

Анонимен

преди 4 години

Това,да забрани 3-ти март да се чества е най-голямата про стотия,която можа да му роди ти квата.

6

Анонимен

преди 4 години

Забравих, кажи му също да предаде много поздрави на Путин когато ходи в други ден на килимчето в Москва.

5

Анонимен

преди 4 години

Турция е агресор и окупатор в Сирия. Ако не беше въоръжила до зъби терористите от Ал-Кайда, до сега правителството щеше да изчисти Идлиб и нямаше да има бежанци. Да не говорим, че по-голямата част от бежанците въобще дори не са сирийци...

4

Анонимен

преди 4 години

Ей,дръта май муно.Ще си го получиш свише.Прекаляваш.

3

Анонимен

преди 4 години

Както се вика - всички наопаки, той на терсене.Борисов, не разбра ли, че тия не са сирийци, не разбра ли, че Ердогна изнудва ЕС за още милиарди? Ти на коя страна си бре?Къде си тръгнал да отиваш в Анкара? И като си там, питай го що чини той в Сирия? Война ли е обявил? Дали утре така няма да налази и нас?Хайде велики дипломате.Кажи му,че ЕС ще му наложи санкции ако продължава да ни изнудва и да разкара тия сомалийци далече от границата ни.Ей това му кажи и не се дръж като женски полов орган

2

Анонимен

преди 4 години

Тиквата, що не се вземете вече с твоя приятел Ердоган и да се плющите на воля в сараите му?

1

Борисов може да е всякакъв, но едно е сигурно - знае как да води добра дипломация с Турция. И това е причината откак Ердоан разреши на бежанците да напуснат Турция, те да отиват само на гръцката граница. Не им се разрешава да отидат на българската. И за да си имате поне малка представа за какво ви говоря - в момента, в който ги пиша тия редове, близо 600,000 бежанци са в движение в Турция по посока на пограничните райони по гръцката и бългаската граница!