59

Анонимен

преди 4 години

Тук и в момента болниците са пълни, ако стане епидемия просто няма да има място за никой.

58

Йордан 105кг

преди 4 години

Азиатците са със слаб ген относно вирусите на грипа и короната. Затова и преди винаги са ходили с маски по летищата. Виждал съм ги много пъти тук и съм бил няколко пъти в Ю.К., Я., Китай. Винаги ни се чудят колко сме силни и здрави и колко можем да пием и ядам. Така че, не се плашете от корейци които скачат от мостове незнайно защо.

57

Анонимен

преди 4 години

До пфИ къде е това "навсякъде", където са те проверили в Европа?В дупето ли?

56

Италия

преди 4 години

Да, така е, до вчера бяха 21 смъртни случая, + 8 нови днес. Тази информация я има навсякъде в англоезичните сайтове. Това само за една седмица и то в една малка част от страната, смятай какво ще става. Това за гените на азиатците го говори на старата ми шапка.

55

Янек

преди 4 години

Има ли заразени поляци, финландци, шведи? Сигурно има, но не се разболяват, защото мъжете са с добър промил в кръвта. Като чуя за първия тежко болен поляк на около 40г, тогава ще почна да се притеснявам и аз.

54

до 52

преди 4 години

Напиши в Гугъл "South Korean official in charge of 'coronavirus outbreak' commits suicide" Търсете ги тези новини на английски, в БГ няма да ги пуснат.

53

Анонимен

преди 4 години

До 49- вземи си обнови информацията- текущо 1128 болни/ само+239 за днес/, 29 починали /+8 днес / Със сигурност и тук има заразени, но все още необявени случаи.

52

Майкробс

преди 4 години

От световната криза ще умрат много пъти поваче хора, отколкото от вируса. Затова сега правителствата в ЕС се опитват да овладеят паниката, която сами създадоха. Особено китайците се паникьосаха, че техните "есперти" от лабораторията са изпуснали нещо опасно и сами намекнаха, че може би разработват разни опасни работи в BSL4 лаб.

51

До 52

преди 4 години

"Горда раса" дрън-дрън... Провери новината в интернет, има я в няколко различни медии.

50

пф

преди 4 години

Какви са тези глупости? Връщам се от Европа, там навсякъде проверяват. Тука само на границата. Популизъм пълен

49

Майкробс

преди 4 години

Сега малко факти: този вирус е SARS-Cov2, сходен на 99% с предишния SARS-Cov1 от който през 2003г се заразяват 8098 души по цял свят, около 90% в Китай и Хонг Конг. От заразените умират 774 души главно китайци. Защо си мислите че коронавируса сега се казва 2.0? Просто е подобрен от "природата" и се разпространява по лесно, но за сметка на това не е толкова смъртоносен. Е, не може с всички екстри: хем бърз, хем опасен. Но е опасен за икономиката, което ще банкрутира много малки и средни фирми.

48

До 34

преди 4 години

Къде го прочете това за самоубил е някой си от корея?! Ако е вярно само мога да кажа едно , доколкото съм запознат с азиатците те са горда раса и ако не се справят с нещо перфектно се чувстват виновни, затова има доста самобийства там . По-полека с паникъэрстовото ,моля !

47

До 38

преди 4 години

Само ти си вярваш на глумпстите. В Иран и Европа корейци ли боледуват и загиват?

46

мишо бирочето

преди 4 години

как ще ги стигнем туркменистанците. като им знаем компетентностите на всички от тиквата, през разните стринки от сфетофарите, че до псевдо експертите и специалистите направо им вярвам.

45

до последно от итали

преди 4 години

ето от такива като тебе тръгва паниката, официално обявените днес за италия са 888 заразени и само 4 починали ,КАТО ТРИМА СА БИЛИ НАД 80г ЕДИН НА 70.. и всичките с тежки предишни заболявания, ходете четете малко и из други сдайтве не само паник нюз бе хора !!!

44

АнонимеН

преди 4 години

КОРОНА ВИРУСА Е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО СЕ ОЧЕРТАВА ДА ПРИБЕРЕ НЕ ЕДИН ГЛАСОПОДАВАТЕЛ НА САТАНИНСКИЯ КУЛТ ГЕПБ !

43

аз

преди 4 години

последната пандемия дето преживяхме бе от свински грип през 2009 някъде,и кво ??! ще преживеем и тази

42

Анонимен

преди 4 години

Малееее, тоя подиграва ли се с нас? Безпрецедентни мерки за сигурност??? Че ако нямаш температура и те пускат по живо по здраво??!?! А инкубационния период достига до 1 месец както стана ясно от пасажерите на круизния кораб! Те чак сега започнаха да се разболяват един по един, онези отрицателните. В Лидл свършиха пакетираните продукти, маски няма - един болен да кихне и ще зарази 1000 души, нямам думи за тази анархия и безхаберие!!! ***!

41

до 43

преди 4 години

105 в италия са на машина за дишане, чакат ги да умрат, но над 400 са толкова зле, че са приети в болница!

40

Джони Гуд

преди 4 години

В Германия заразените не се разболяват и се лекуват у дома. Има около 100 заразени и само един мъж и една жена в болницата. Мъжа беше в интензивното и имаше предишно белодробно заболяване. Може и да не се размине. Но това не е показатал колко е страшен короната. На страха очите са големи, така казва дядо ми на 80г и си пие ракийката и не го е страх.